Skocz do zawartości
Forum

Ciąża czy dni płodne?

Gość Martaa16

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Mam 16 lat. 5go października kochałam się ze swoim chłopakiem z prezerwatywą, nastąpił wytrysk ostrożnie ją zdjał i czystymi rękoma założył drugą i dalej współżyliśmy. Okresu powinnam dostać 23go października ale 2 dni temu zauważyłam, że leci mi gęsty biały śluz z pochwy. Jak naciskam sobie na brzuch to jest on twardy. Czy to ciąża czy może dni płodne?

witam ,w dniach plodnych rowniez mialam sporo sluzu i twardy brzuch nie bylo to dla mnie zaskoczeniem. Samymi objawami ciazowymi jakie mnie dopadly to oczywiscie mdlosci i to dosc spore ktore trzymaja sie do teraz a jestem w 2 msc ciazy , bol brzucha jak na miesiaczke codziennie myslalam ze zaraz mi sie miesiaczka zacznie no ale nigdy nie przyszla:) , zawroty i bol glowy ,pozniej zaczela sie drazliwosc na jedzenie i zapachy...
Z tym ze ty wspolzylas 5 paz a 23 powinnas dostac okres... mysle ze to dni plodne ... poniewaz ja 12 sierpnia mialam normalnie miesiaczke a objawy zaczely sie jakos od 10 wrzesnia czyli minelo sporo czasu , juz we wrzesniu nie dostalam miesiaczki ale watpie zebys tydzien po stosunku miala objawy ciazowe bo ja czulam sie wyjatkowo dobrze jakies 3-4 tyg po stosunku sie zaczelo. Radzilabym ci poczekac na miesiaczke jezeli nie przyjdzie zrob test, ale tak jak pisalam sadze ze to dni plodne poza tym zabezpieczaliscie sie :)