Skocz do zawartości
Forum

Czy jestem w ciąży?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tu nowa, mam nadzieję, że uzyskam odpowiedź na nurtujące mnie pytanie smile
Bardzo martwię się, czy nie zaszłam w ciąże. W lipcu 14 dnia cyklu, czyli w owulację uprawiałam z chłopakiem petting, doszło do wytrysku poza pochwą, jednak plemniki mogły znaleźć się na ręce chłopaka, lub przedostać się w chwili, gdy doslownie na 5 sekund jego penis wszedł we mnie. Okres powinnam dostać 9 sierpnia i był, tylko inny niż wszystkie. Było to raczej brązowe plamienie z krwią, nie bolał mnie brzuch ani nic, plamienie to trwało 3-4 dni. Przestraszyłam się tej miesiączki, jednak myslałam że to może ze stresu (zdaje prawko) lub coś, jednak ponad dwa tygodnie później znów miałam krwawienie, bylo już więcej krwi jednak nie tyle co zawsze, brzuch bolał mniej niż na okres i trwał 4 dni, gdzie zawsze mam 4 dni okresu i 3 plamienia. Tym bardziej ostatnio zauważyłam, że powiększył mi się brzuch, często mam zgagę, której wcześniej nie miewałam, z mojej pochwy wydziela się dużo białej wydzieliny. Dodam, że raz zrobiłam test, ale na takie "wymuszone" siku, bo byłam bardzo niecierpliwa i wyszedł negatywny. Czy któraś z was wie, co mi może dolegać?