Skocz do zawartości
Forum

Nie tylko o aborcji... dyskusje

agusia20112

Rekomendowane odpowiedzi

Mój tata tez nie dożył żeby Lilkę poznać, niestety. Strasznie mnie to boli. Ale u mnie w rodzinie to mężczyźni jakoś bardziej się udali niż kobiety. Kobiety do bani niestety mi się trafiły. Ja mam nadzieję być lepszą mamą dla Liluni niż moja dla mnie. Bardzo się staram i szczerze mówiąc czasem się stresuję, że będę jak ona. A to byłoby najgorsze... Jak mam wątpliwości co robić to staram się być jak mój tata :love:

A w ramach Sylwestra zrobiłam dziś ciasto i będzie lasagne :D A od jutra powrót do diety!

iwonek
jadzik, ale internet zmyla, w życiu bym nie powiedziała że gaduła jesteś:hahaha: raczej za małomówna niż rozgadaną Cię miałam:36_1_21:

Z tym moim gadulstwem to rózni jest... Zagadam osobę z którą czuje się swobodnie, no to ze tu nie czuję się swobodnie, forum to jednak inaczej niż w realu. Ale tak w zyciu, jak nie załapię z kimś wspólnego jezyka, to mruk jestem :D

Przykro mi się czyta jak piszecie, zę Wasze mamy tak Was traktowały ::(: Nawet ni pomyślałabym, ze tak można ::(: Moja była konsekwentna i stanowcza, ale bardzo kochana, tato porywczy, są całkiem różni, ale oboje nieba by nam uchylili! Teraz często sobie odmawiają, zęby nam pomóc jak któraś jest w potrzebie ::): Teściową też mam fajną, bardzo kocha wnusie swoje, dla mnie też miła, bo sama miała złe doswiadczenia ze swoją.

agusia20112
my byliśmy na zakupach....to masakra....normalnie tyle ludzi najechało,w sklepach pustki
a jedzie się z 20 na godzinę

moj m byl kupic wino- w jednym monopolowym kolejka wieksza niz za czasow polskiej komuny:sofunny:
pojechal do innego i udalo mu sie wejsc do srodka i kupic:sofunny:

Hej dziewczynki

Jak skok w Nowy Rok? :)

Powiem Wam, że mimo iż podobnie jak większość z Was imprezowa nie jestem, to POLECAM wyjscie raz na jakiś czas na imprezę, nawet jeśli miałoby to byc raz w roku. Żeby się zrelaksować, wyszaleć, przypomnieć sobie, że jesteśmy nie tylko matkami. Żeby nie zgnuśnieć w domu do reszty.
Jak nie trudno się domysleć, bawiłam się super! Zaliczyłam nawet podryw ze strony około 20 latka :hahaha: Tak, że dziewczyny czasem warto wyjść z domu i po prostu się zabawić, tak dla zdrowia psychicznego :lasso:

witka kobietki w 2013 roku.
Czuję się o rok młodsza nie starsza :)
AGUSIA ależ fajna Ci się ta praca trafiła , u nas w hotelu płacą 6 f za godzinę, ale tu wszędzie tak płacą, także godziwa płaca za godziwą pracę:)

ISZAMONA ja ide się wyszaleć za 16 dni na bal :)
Ciekawe co na to moja pasażerka, jak na razie szaleje bez balu.
Ps. nie wiecie czemu mnie pochwa boli, bez bzyku z husbandem ;)?

Dziękuję wszystkim za życzenia, ja też mam nadzieję, że ten rok będzie lepsiejszy, choć na ostatnie lata nie mogę narzekać.
Chwilowo jestem na etapie wybierania wózka dla Millie, super ceny-szok.
Wyobraźcie sobie, ,ze nasze używane auto kupiliśmy 2 lata temu za 1100f, a wózek dla dziecka nie najdroższy ale ze wszystkimi akcesoriami 950f, nieźle, prawda?

JADZIK jak maleńka, podczytywałam, że świetnie sobie radzi z ccem, mam nadzieję, że i u nas tak będzie...

Do poczytania Kochane na różniaste tematy :))) i zdrowia!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/xrots65g3rdz5uhv.png

http://www.suwaczki.com/tickers/9jm9rjjgst2xc7oz.png

Słyszałyście o 4 latku, który w noc sylwestrową a dokładnie o godzinie 23:20 został zgarniety przez policję, bo SAM chodził po ulicy ubrany tylko w majteczki! W izbie dziecka okazało się, że ma wszawicę i świerzb. Matki szukają.

Zatłukłabym taka s**ę (choć to zbyt dobre słowo, bo suki dbają o szczenięta). Wychłostałabym, głodziła, zabroniła się myć i ubierać.

Agusia
własnie dlatego staram się nie czytać takich historii. Zbyt emocjonalnie do nich podchodzę, przeżywam i współodczuwam ból dziecka.

jbio
ISZAMONA nie słyszałam.
Słyszałam o 5latce, która zginęła od fajerwerka-to dla mnie szok był...śledztwo trwa.
W ogóle po co rodzice biorą takie małe dzieci na fajerwerki po 24???
One mają jeszcze czas na świętowanie .
Moje normalnie o 19.30 w wyrkach...

z tą dziewczynka to nie wiadomo co było powodem. Sekcja ma wykazać, czy to nie przypadek, czy nie było czegoś głebszego w organiźmie.
Ja wogóle nie uznaję fajerwerków ani karbitu. Zwłaszcza przy dzieciach.

Witam:usmiech:
ja tam fajerwerki lubie:D

jbio
I
W ogóle po co rodzice biorą takie małe dzieci na fajerwerki po 24???
One mają jeszcze czas na świętowanie .
Moje normalnie o 19.30 w wyrkach...

moje dzieci& moich znajomych dzieci(wiek od 3 do 5) byly patrzec jak puszczamy fajerwerki
o godzinie 00:00
dwoch doroslych odpowiedzialnych ojcow puszczalo fajerwerki a jeden odpowiedzialny ojciec i trzy odpowiedzialne matki staly obok z bardzo uradowanymi dziecmi:D

moje dzieci poszly spac kolo 00:30
nastepnego dnia wstaly jak zawsze w weekend- za wczesnie:lol: