Skocz do zawartości
Forum

Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży?

Rekomendowane odpowiedzi

ja okres mam dostać 2-3 wrzesnia. nigdy nie mam zadnych plamien przed okresem. to bylo tylko 21 dc po stosunku pare nitek krwi. w polowie tego cyklu bylam u gina i pow ze w porzadku zadnych nadzerek :) wiec albo ciaza albo kij wie co to bylo czekam na okres

Cóż i ja dziś rano dostała@ rozczarowanie straszne ale cóż zrobić tak musiało być. We wrześniu kolejne podajcie
Kupiłam nawet sobie testy owulacyjne żeby kontrolować cykl i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Może któraś z Was używała ich? Sprawdzają się?

Tola super że udało się za pierwszym razem z testami. Ja co prawda kupiłam 5 w opakowaniu ale zastanawiam się czy nie dokupić jeszcze żeby starczyło na więcej dni.
Na necie nie są one takie drogie,bo w aptece zapłaciłam 17 zł za 5

Hej dawno nie pisałam ponieważ nie ukrywam ze zeszły cykl dał mi duzo nadziei No sie opóźnił i juz myślałam ze to to... No ale niestety to jednak nie takie proste. 3 września czyli pojutrze ma przyjść @ i chyba przyjdzie bo nie czuje sie jakoś niezwykle moze trochę bardziej niz zwykle bolą piersi . Byłam u lekarza i jak do października nie uda mi sie zajsc w ciaze to bede miała zabieg laparoskopi i histeroskopii. Szkoda gadać jednym słowem ale każdy miesiąc mnie dobija a juz ponad półtorej roku minęło :(

Kinga objawy moga pojawic sie wczesniej. Jestem drugi raz w ciazy i za kazdym razem przed zrobieniem testu podejrzewalam ,ze moge byc w ciazy. Czulam sie bardziej zmeczona niz zwykle... Te same czynnosci , ktore przed ciaza nie sprawialy mi problemu w ciazy powodowaly ,ze szybciej sie meczylam.Np w 1 ciazy - chodzilam na zumbe juz jakis czas i wszystko bylo OK. A jak zaszlam w ciaze to na zajeciach dostalam zadyszki jak nigdy. W tej ciazy zwykly spacer spowodowal ze zabraklolo mi tchu i musialam przystanac na chwile. Tak, ze twoj organizm moze wysylac Ci pewne sygnaly mowiace,ze jestes w ciazy:)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-70763.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-70762.png

Hej :) teoretycznie jestem kilka dni przed owulacja, jutro wizyta u gina i zobaczymy czy mam jakis pecherzyk czy nie :) zobaczymy czy sie uda w tym miesiacu a jesl nie to robimy badania i myslimy co dalej :) jestem dobrej mysli, na razie ciesze sie dzidzi mojej siostry, mlody ma ponad 3 miesiace i chyba sie w nim zakochałam :)
Natusia a jak u Ciebie, juz po leczeniu?

wracam po dlugiej nieobecnosci :)
zrobilam test ciazowy tydzien temu ( wieczorem ) wynik - POZYTYWNY
na nastepny dzien wynik - POZYTYWNY
dzis zrobilam kolejny ( 5 dni po tamtych ) wynik - POZYTYWNY
tyle tylko ze wydaje mi sie ze te 2 pierwsze testy mialy mocniejsza 2 kreske a ten co dzis robilam to taka slaba taka rozowa . Widac ja ale jest slabsza .

czy myslicie ze 3 razy moglby sie testy mylic ? dodam ze 1 to bobo test a 2 i 3 nie pamietam nazwy .

aureliaa skoro 3 pokazały to chyba coś jest na rzeczy :)
co do testów to ja jakos nie moge sie przekonac, za to moj ginekolog powiedzial ze sama sobie doskonale wyliczam owulke, sprawdzil jak tam moj pecherzyk, zlecil podstawowe badanka i kazal sie nie przejmowac niczym tylko dzialac :) wiec podzialalismy i czekamy na efekty ::)