Skocz do zawartości
Forum

Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży?

Rekomendowane odpowiedzi

w sumie to juz drugi, pierwszy robiłam 2 dni po spodziewanej @ a dzisiaj jest 5 dzień po.. niby po jakichś 30 minutach jak ponownie na niego spojrzałam to miałam wrażenie że jednak coś tam jest, jakiś cień więc może rzeczywiście jeszcze u mnie za wcześnie żeby mi coś pokazało ale owulkę teoretycznie miałam 1.08 więc już powinno pokazać chyba albo mi się przesunęła czy jak...

16-17. 08 powinna mieć @ i nadal nie mam, od 7 mniej więcej jestem non stop zmęczona i już nie pamiętam kiedy ostatnio tak często bolała mnie głowa poza tym nie mam innych dolegliwości poza tym że nie mam ochoty na alko i kofeinę... zaczekam do poniedziałku i zrobię jeszcze jeden jeśli nie pokaże drugiej kreski a ja nadal nie będę miała @ to idę do gin od razu i zobaczymy.

Hej dziewczyny.
Jestem tu nowa. Tak czytałam,czytałam i postanowiłam napisać.
Ostatni @ miałam 26 lipca. Że tak powiem zapomnieliśmy się z mężem w trakcie dni płodnych(4.08 i 7.08) co prawda specjalnie nie staramy się o dzidzie bo w lutym poroniłam w 7 tyg.ciazy więc strasznie się boję kolejnego poronienia.@ mam regularnie co 28-30 dni. Od jakiegoś czasu dziwnie się czuje. Przez ostatnie dwa tygodnie strasznie boli mnie głowa. Piersi co prawda trochę mi dokuczają ale bez przesady. Co prawda nie miewam takich dolegliwości przed @. ciągle mi się odbija i miewam zgagi ale staram się nie nakręcać aby się znów nie rozczarować. Jutro powinnam dostać @ ale zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze kilka dni.

Może zaczekaj do dnia @ jak przyjdzie to bedziesz wiedziala ze nic z tego a jak nie to zrob test i zobaczysz co Ci pokaze, potem badanie z krwi i do gin ;) u mnie dopiero w 20 dni po owulce test pokazal bardzo slaba druga kreske i @ nadal nie mam wiec mam nadzieje ze sie wreszcie udalo ale we wtorek sie wszystko okaze ;) ZZycze powodzenia, mam nadzieje ze Ci sie udalo i ze przed Toba spokojnych 9 miesiecy ;)

A już lepiej ..... ale wiesz jak to jest takie nieprzyjemne uczucie w żołądku ,a taki inny mam dopochwowo .... to tym bardziej strzykawką sobie muszę podawać bo to taki krem ..... eh no co zrobić coś przyszło głupiego trzeba to wyleczyć ....ja teraz od września dorwałam jakąś pracę więc oderwę myśli od ciąży .... a jak zajdę będzie cudownie .... wtedy płatne l4 i wszystko a tak to potem troszkę kasy brak

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vugpjtnh3nblw.png

Fiolka to późno Ci pokazało.
Ja w pierwszej ciąży (bo mam już prawie 3 letnią córkę) dowiedziałam się że jestem w ciąży w 9 tygodniu. Ale wtedy cykle miałam bardzo nieregularne i jak nawet okres spóźniał mi się ponad tydzień to było regułą a teraz regularne jak nigdy.
Do tego może to dziwnie zabrzmi ale przy pierwszej strasznie męczyły mnie długie biegunki u teraz także. Chodź przeważnie dziewczyny mają problemy z zaparciami to ja odwrotnie.
Jutro zrobię test i zobaczę co wyjdzie. Gdzieś głęboko bardzo pragnę drugiej dzidzi ale boję się potwornie żeby historia się nie powtórzyła.
Trzymam kciuki za Was wszystkie ;-)

dzisiaj idę na bete bo kolejny test pokazał mi cień cienia a tyle czasu mineło od owulki ze juz powinien mi wyraznie pokazywac druga kreske :( zaczynam sie bac ze jednak ni jestem a @ sie spoznia z innego powodu :( chyba ze mi sie owulkała albo zle obliczałam od samego poczatku i dlatego tak dlugo sie staramy a mi teraz test nic nie pokazuje konkretnego... dzisiaj sie okaze...