Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Tak na marginesie to witam w sobotę z domu ufffff jaka to ulga móc posiedzieć trochę, młoda śpi i właśnie u nas zaczął padać grad i jest burza :shock: robię sobie frytki coś mnie tak naszło i nawet okna nie moge uchylić buuuu.

Co u nas... tydzień mija pod wielkim napięciem, z pracy z popołudniówek wracam koło 22, bo kończę pracę u siebie i muszę iść pomagać na inny dział-cóż tak mają więc nie chcę sie wybijać póki co. Oczywiście nikt za nadgodziny nie płaci. Do tej pory siedziała ze mną taka dziewczyna i wszystko robiłam na "jej" konto, od poniedziałku będę już sama, na dodatek w innym dziale niż w tym co się uczyła. Jaja normalnie. Aż się boję bo nie wiem jak sobie poradzę.

w czwartek byłyśmy do kontroli. Młoda kolejne opakowanie antybiotyku do końca i ja również, do tego po skończonej kuracji Esberitox i Bioaron C do tego tran bez multisanostolu. Do tego moje leki, w aptece zostawiłam 130 zł zliczając nasze choroby to poszło geubo ponad 700 zł. Przecież to jest koszmar. A gdybym nie miała tych pieniędzy, to skazane byłybyśmy na...???

Jutro chcieliśmy jechac do Bielska na jakieś zakupki no ale nie bardzo mamy jak, bo u mnie wszyscy się rozłożyli, nie bardzo nawet miałam jak zostawiać małą, moja mama na L4 teściu rozłożony na maxa na zastrzykach, teściowa na antybiotyku ja na antybiotyku, jakiś koszmar...

W poniedziałek idę do dentysty, wyszła u mnie skomplikowana sytuacja, w każdym razie w skrócie musiałam usunąc dwie przednie jedynki na dole, zrobiłam to już miesiąc temu, żeby zrobić koronkę musze 6 tygodni czekac aż się dziąsło skurczy zagoi itp itd w każdym razie miałam taką małą zastępcz protezkę która gdzieś mi wcieło zapłaciłam za nią 100 zł :x :x :x a teraz co najlepsze... zrobienie tych dwóch zębów kosztuje mnie 1600 zł...... pozostawię to bez komentarza.

Jeszcze jak na złość-dzisiaj jestem sama. J. w straży. W ogóle się nie widujemy :(

tyle drukujecie, a ja nie mam nawet kiedy tego przeczytać ;( czasu brakuje mi na wszystko, a po całym dniu przed kompem nie mam ochoty już go włączać w domku.

http://img239.imageshack.us/img239/4638/obraz0107438815qo3.jpghttp://bejbej.pl/suwaczek/12265.png

witaj joasiu
ale tutaj cisza :)
rozumiem doskonale to przeciaenie, powort do pracy, musisz odnalezc sie w tym wszystkim, wypracowac swoj rytm, do tego jesli nie spedzasz duzo czasu z M to nie masz wsparcia i pomocy z jego strony, taka rutyna, ale niestety duzo z nas tak ma.... :)
glowa do gory i milego week endu!!
i zdrowka zycze!!!!!!!!!!!

a gdzie gospodyni i dyndoniasta?? a afrodyta gdzie sie zapodziala?? znowu z HP w jakims kacie? myslalam ze sie ta historia skonczyla :sofunny: