Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Małgosia
Atenka :Śmiech: ja też wole lekkie, przyjemne i śmieszne:Śmiech:
ale siedem też mi się podoba
Hostel:Śmiech:ostatnio kolo północy ganiałam po kanałach i zatrzymałam sie na HBO własnie- i leciał Hostel......:Szok::Szok::Szok::Szok::Szok:jak głupia siedzialam wpatrzona przez 15 min i walczylam ze swoimi słabosciami i się poddałam:Śmiech:

ja wole jak Atenka:Śmiech:

filmy ciężkie lubię, ale w stylu siedem, piekny umysł, szósty zmysł...

o, fajnie, o filmach sobie gadacie :)
tak w ogole to sie witam wieczorkiem
brakoczas okrutny dzis u mnie, jutro mnie nie bedzie caly dzien wiec tak w skrocie to dzis po pracy musialam zrobic wszystko to na co mialam poswiecic moj jutrzejszy dzien, czyli baaaardzo duzego spida sobie zasezrwowalam dzis od 17stej :duren:
no ale chata posprzatana, zarelko przygotowane K na obiad na jutro i na kolacje jak wrocimy od tesciow (no chyba ze bedziemy u mnich jesc, ale to chyba nie w planach...) dzieci wykapane, kojec sciagniety ze strychu, pranie wyprane, doczytuje co tu nastukane, jeszcze mi najgrubszy kaliber zostal czyli sierpniowki...
a co do filmow, ostatnio znowu obejrzelismy Others, nie znam polskiego tytulu, to film o zaswiatach i innych dziwach z Nicole Kidman, znacie???

monikouette
o oknie pomyslalam i tak czuje ze jutro zanim do tesciowej pojade to machne jedno :lol:

inni, no faktycznie bezposrednie tlumaczenie, ja tez uwielbiam ten film ale pozostawia jakis taki niepokoj.....
a kto widzial PROJE BLAIR WITCH?? nie ja

ospa ma sie dobrze, i jedna i druga :) mlody marudek a starszy w miare dzisiaj nawet :)

a jak tam u Ciebie?? zdrowi??

ja tyż nie :Szok:
oszalałaś z oknem???
dobrze ze ospa ma sie good ;) ciekawe czy dotrze do nas?????
u nas w sumie ok
Kuba chodzi do szkoly a B ma gile do pasa ale z wrzaskiem mi oznajmia, że chce do przedszkola :Śmiech:

no, jutro w ramach ferii mlody spi u babci i odbierzemy go w czwartek wieczorem, tzn chyba babcia go przywiezie... cos slysze ze kaszle sucho ten moj rowerzysta,
od trzech dni zachcialo mu sie jezdzic na rowerku, codziennie lazimy, on tak zasuwa ze nie nadazam za nim z wozkiem!!! :duren: no ale ze mimo slonca jest jednak zimno, to prosze, kaszel sie przyplatal, ide mu dac jakis syropek

z oknem nie zartuje...

projet Blair W mam obejrzec, K mi kazal wlasnie niedawno sobie przypomnial ze nie obejrzalam i znowu mnie molestuje

moze ospa sie do Was przyplata, a tak swoja droga, u opiekunki jest ten kolega Natanka z przedszkola i jego braciszek, no i braciszek wlasnie zainaugurowal nowy przypadek ....
OSPY :lol:

zobaczymy czy sie brat zarazi bo poki co umknal wirusowi :lol:

fajnie ze Bartus lubi przedszkole, ja siedze mlasnie nad klaserem Natanka z przedszkola bo ma pare "zadan" na ferie, pokolorowac pare rzeczy, wykleic obrazek, zrobic kartke noworoczna z zyczeniami napisanymi przez mame.... kurde, ma 3.5 roku i juz zadania do odrobiienia :duren: