Skocz do zawartości
Forum

Dzieci Rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

hej

ja sobie lekki odwyk zafundowalam a do tego nie dostalam powiadomien no i nie wiedzialam ze wrocilyscie od zelazka :sofunny:
temat spidermana widze :)
u nas jest taki problem, ze Natanek, jak mial poltora roczku i jezdzil z opiekunka do przedszkola zeby odebrac starszych chlopcow to w okresie karnawalu tak sie wystraszyl dzieci co wylecialy z maskami i z krzykiem za klasy ze do tej pory sie boi....
normalnie trauma prawdziwa bo histeria straszna jesli tylko ktos gdzies jakas maske zalozy. Ile sie musialam nakombinowac zeby mi ubral te malenka maske w sylwestra, nawet kapelusza nie chce zalozyc, o stroju nie wspomne. Chcielismy troche na sile go przemoc i w ubieglym roku na sylwestra wszyscy sie przebiealismy, ponad miesiac wczesniej zaczelam go przyzwyczajac do jego przebrania (tylko samo ubranie bez maski) a i tak bylo ciezko. ze juz nie wspomne jak sie bal jak zobaczyl te nasza 10cioosobowa paczke przebierancow... godzine go trzymalam na rekach...
w miedzyczasie sie przestraszyl w halloween jak przyszly dzieci przebrane i stukaly do okien w maskach "scream", ja sie przestraszylam a co dopiero on.
no wiec spiderman jest brzydki i zupelnie go nie chce, ja tam akurat wole :) kocha za to kubusia puchatka i noddiego :)
malgosia, a co to jest ten hotwheels?? jakas niekumata jestem

ja w sumie tez nie prasuje, no oczywiscie koszule, cos z lnu i inne rzeczy, ktore naprawde nie moga byc ubrane wymiete, to prasuje ale raczej staram sie kupowac rzeczy, ktorych nie trzeba koniecznie prasowac. a pizamy to by mi nawet do glowy nie przyszlo zeby wyprasowac :lol: