Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

radość serca
Gośka
Anulka ja się boję ze ją naprawde uszkodze.Jak wpadne w szał to nikt mnie nie powstrzyma. Szkoda ze jest tak daleko.

Stronkę dedykuję Wszystkim, aby wszystkie problemy odeszły precz( i mój ból głowy;)) i oby nasz wątek już nigdy nie przechodził takiego zawieszenia :)

Podpisuję się pod dedykacją :)

i ja :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:
acha i jak zajdzie taka potrzeba to komputer na wakacje zabieram, bo jak tylko kocur za drzwi to wojny jakieś i...myszy harcują ;)

Dzieciaki chwilowo spia to cosik skrobne...
U babci bylo tak sobie...pojechalam po megaaaaa klotni z malzem,zabralam ze soba dzieci(no najwieksza kara dla niego i zakazalam widywania ich) poszlo o wszystko rowniez o to ze ciagle siedze przy kompie jak mam czas,o moje wychodzenia z dziewczynami itd...
No ale juz wszystko jest ok i milosc kwitnie ze tak powiem!

Suwaczek z babyboom.pl

monika warszawska
Dzieciaki chwilowo spia to cosik skrobne...
U babci bylo tak sobie...pojechalam po megaaaaa klotni z malzem,zabralam ze soba dzieci(no najwieksza kara dla niego i zakazalam widywania ich) poszlo o wszystko rowniez o to ze ciagle siedze przy kompie jak mam czas,o moje wychodzenia z dziewczynami itd...
No ale juz wszystko jest ok i milosc kwitnie ze tak powiem!

Monia to przeboje z mężem miałaś, ale spoko że już kwitnąco... Czasem taka terapia wstrząsowa potrafi zdziałać cuda ;) Jak chłopaki?

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

U babci nameczylam sie jak cholera...o 20 padalam razem z nimi a pobudki co dziennie 5.30 albo 6..masakra...
2 razy mialam takie straszne sytuacje z kamciem ze o malo co sie nie przerazilam na smierc...teraz mowie na niego kamcio wedrowniczek...2 razy poszedl sobie...raz sam do sklepu(ja myslama ze sie z dziecmi bawi albo ze razem gdzies poszli) szedl na droge a ze przed sama ulica byla wielka kaluza to sie w niej zatrzymal na jakos godzine...wszyscy go wszedzie szukali...babcia plakala...matko!!!!
A drugi raz poszedl do lasu na grzyb...sam oczywiscie...najgorsze ze sie nie odzywal jak sie go wolalo...kawal drogii w las odszedl!teraz krok w krok za nim chodze..wszedzie!

Suwaczek z babyboom.pl

Witam.

Ech wybaczcie ale rozbawił mnie dialog jaki zaistnial na forum a propos śp. majstra Izy. Mam chyba spaczone poczucie humoru ale tekst w stylu pytanie: "Bedzie żył?" odp: "Raczej nie bo zginął na miejscu" zrzucił mnie z fotela i nie mogłem powstrzymac śmiechu... tak wiem ze to okropne...

Żeby ratować reputację wrzuce coś dla tych - w odróżnieniu ode mnie - "normalnych" do pośmiania. Lekcja poglądowa "Jak kobiety reagują na bolesne upadki" :)

YouTube - nauka tanca na ruze

Pozdrawiam piękne Panie

P.S.

Najlepsze życzenia dla Igorka. Trzymaj się brachu:)