Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

marik
kurcze wtedy jak pisalam ze u nas sie pomiana zrobila to bela faktycznie mega pomiana w naszym miescie kilkanascie polamanych drzew dachowki z dachow latajace szok normalnie najgorsze zniszczenia na cmentarzu kilka drzew polamanych jedno wyrwane z korzeniami i to calkiem spore drzewo :Szok::Szok::Szok: nie cale 10 minut wialo a szkod tyle ze masakra :duren:

o matko :Szok::Szok::Szok:

Anulka
MYSZKA_MIKI
koleżanka jest kosmetyczką tak ?

tak, a dodatkowo pracuje tam siotra S :)

no to widze że oddajesz dziecko w dobre , dprawdzone ręce, super !

marik
kurcze wtedy jak pisalam ze u nas sie pomiana zrobila to bela faktycznie mega pomiana w naszym miescie kilkanascie polamanych drzew dachowki z dachow latajace szok normalnie najgorsze zniszczenia na cmentarzu kilka drzew polamanych jedno wyrwane z korzeniami i to calkiem spore drzewo :Szok::Szok::Szok: nie cale 10 minut wialo a szkod tyle ze masakra :duren:

ojej Maryś , to faktycznie zawiało :surprised:

Maryś no to nie za ciekawie :Histeria: u Nas lekko popadało i podrzmiało :Śpiący:

Myszka super, że u Nikolki wszystko ok :Śmiech:

A teraz muszę się pochwalić. Jakiś czas temu, jedenej z grudniówek 2008 przepowiedziałam synka i na USG wyszedł synek. Mojej cierpiącej koleżance przepowiedziałam córkę (pomimo tego, że razem z mężem upierali się przy Kubusiu) i dzisiaj na USG lekarz orzekł, że nie widzi u dziecka nic męskiego.
Żeby tak jeszcze w totka sobie liczby przepowiedzieć :Uśmiech::Uśmiech:

MYSZKA_MIKI
Iza gratuluje intuicji ! kiedys nawet podczytywalam jak dziewczyny prosiły Cię o przepowiednie:Uśmiech::Uśmiech::Uśmiech:

Czekam teraz do czwartku na USG kolejnej grudniówki. :Uśmiech: Ciekawa jestem czy i tym razem trafiłam w 10 :Uśmiech:

MYSZKA_MIKI
Czy ktoraś z was grywa czasem w literki na kurniku? jak grałam kiedys namiętnie , teraz mi się przypomnialo i zakładam sobie konto ( bo od tamtego hasło mi uleciało) jak cos to szukam partnerki na wieczór:Oczko::Oczko::Oczko:

Myszka ja grywam, ale obecnie z braku czasu coraz rzadziej jestem na Kurniku. Nawet będąc w ciąży trenowałam na programie ściągniętym z tamtąd.

Asiu a ty też kurnikowa czy nie bardzo?
a ciagle mam w planach zapytac i zapominam.
jakis czas temu czytałam o wprowadzeniu funkcji forów prywatnych. Może przydałoby sie nam takie na przyklad do wklejania zdjęc, żeby nie każdy mógł je oglądać , czy poruszania jakis bardziej osobistych czy prywatnych tematów. jestem ciekawa jakie jest wasze zdanie na ten temat

Madziu ja w scrabble gram jedynie z Lubym, ale wtedy jest "wojna" ;)

Co do Twojego pytania o forum prywatne, to uważam to za niegłupi pomysł... Żeby być nawet gościem takiego forum trzeba być zarejestrowanym jego członkiem, co do poszczególnych wątków prywatnych to nie wiem jak to się odbywa. Sam pomysł uważam za dobry... O naprawdę wielu sprawach tu ze sobą piszemy, i banalnych, i tych trudnych, myślę, że darzymy się zaufaniem, piszemy o sobie, swoich najbliższych, wklejamy zdjęcia, nie wszyscy w sumie powinni to czytać, oglądać... Ale to moje skromne zdanie... Bo pewnie jak wszystko ma to swoje dobre i złe strony :) Bo na publicznym forum jakim jest NK czuje się też spoko :) Z tym że tam oprócz fotek (które sama wybieram) nie piszę o swoich prywatnych sprawach...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Izabelin
Maryś no to nie za ciekawie :Histeria: u Nas lekko popadało i podrzmiało :Śpiący:

A teraz muszę się pochwalić. Jakiś czas temu, jedenej z grudniówek 2008 przepowiedziałam synka i na USG wyszedł synek. Mojej cierpiącej koleżance przepowiedziałam córkę (pomimo tego, że razem z mężem upierali się przy Kubusiu) i dzisiaj na USG lekarz orzekł, że nie widzi u dziecka nic męskiego.

podczytuję czasem te grudniówki i mam wrażenie że nie długo na ołtarze Cię wyniosą :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech: wyrocznia na całego :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

radość serca
Madziu ja w scrabble gram jedynie z Lubym, ale wtedy jest "wojna" ;)

Co do Twojego pytania o forum prywatne, to uważam to za niegłupi pomysł... Żeby być nawet gościem takiego forum trzeba być zarejestrowanym jego członkiem, co do poszczególnych wątków prywatnym to nie wiem jak to się odbywa. Sam pomysł uważam za dobry... O naprawdę wielu sprawach tu ze sobą piszemy, i banalnych, i tych trudnych, myślę, że darzymy się zaufaniem, piszemy o sobie, swoich najbliższych, wklejamy zdjęcia, nie wszyscy w sumie powinni to czytać, oglądać... Ale to moje skromne zdanie... Bo pewnie jak wszystko ma to swoje dobre i złe strony :) Bo na publicznym forum jakim jest NK czuje się też spoko :) Z tym że tam oprócz fotek (które sama wybieram) nie piszę o swoich prywatnych sprawach...

forum prywatne i owszem, natomiast galeria obawiam się że jest ogólnodostępna...trzeba by było ja chyba jakos hasłem zablokować...muszę Marcina podpytać...

Anulka
Izabelin

podczytuję czasem te grudniówki i mam wrażenie że nie długo na ołtarze Cię wyniosą :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech: wyrocznia na całego :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

Izulka jak nic salon wróżbiarski otwieraj :) I dawaj te numery totka :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Izunia no no nie wiedzialam ze masz zdolnosci przepowiedania przyszlosci ;) albo innych spraw :Oczko::Oczko::Oczko:

Myszka mysle ze forum prywatne to calkiem dobry pomysl

Asiu zazdroszcze tego ze masz poprasowane :Szok: ja jutro musze sie zabrac :duren:

niko kimnal popoludniu wiec dlugo dzisiaj pokutowal:Szok: ale teraz mam nadzieje ze juz padl na dobre :Szok: u nas caly czas wieje dosc mocno ciekawe co ten wiatr jeszcze przywieje :Szok:

http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/8IdO.jpghttp://lbym.lilypie.com/8IdOp1.pnghttp://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/dFPJ.jpghttp://lb4m.lilypie.com/dFPJp1.png

Witam :Śpiący:

Po wieczornych odwiedzinach u koleżanki Mikołaj usnął o 20.15 (widocznie i na Niego źle wpływa ciągłe biadolenie :Padnięty:) i wstał dzisiaj o 5.45 :Histeria: Szczerze mówiąc to wolę opcję późniejszego uśnięcia Młodego tj. 21.30 i późnego wstawania :Uśmiech:
Dzisiaj jedziemy na grilla do Krakowa, tak więc mało mnie tu będzie :Uśmiech:

Za Nas i Nasze dzieci, uśmiech, zdrowie i pogodę :Śmiech:

Anulka
Izabelin

:Aniołek::Aniołek::Nieśmiały::Nieśmiały: