Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałam jeszcze pochwalić moją bidną chorą córe, mimo że niespelna sił stała dzis pierwszy raz sama w łóżeczku , nie podniosła sie sama bo ja ja trzymałam ale złapała barierki, to ja pusciłam i ładnie stała potem juz caly czas chciała tak stac.
Dzisiaj też pierwszy raz zrobiła ślicznie wujkowi i cioci papa na pozegnanie , myslałam że przypadek ale jednak nie , bo jak szła z tatusiem spac to mi też pomachała.więc mamy dzień małych sukcesików

monika warszawska
Madziu gratujuje malych sukcesow Nikolce! no i mam nadzieje ze przespi spokojnie nocke!
a co do niani to dobrt pomsl jest:)
Joasiah dobranoc!

i ja sie pozegnam
DOBRANOC MAMUSIE!

oj Monia obawiam sie ze nie przespi, wydaje mi sie ze będzie ciężko , na szczęscie Wojtek ma jutro wolne to troche do niej powstaje, bo ja nie mam siły
Nie wiem czy wspominałam ale mój mąż oczywiście nie ma długiego weekendu, w piatek i sobote normalnie pracuje:Kiepsko:

Kasiu to niedobrze ze oczkami Filipka, u nas ropiało kiedyś jedno oczko, okulistka zaleciła Dicortineff, bo przemywanie solą fizjologiczną niewiele dawało, od tamtej pory spokój... Mam nadzieję, że szybko uda się zaradzić i Filipkowi, zdrówka dla Was, a Ty pośpij dziś sobie długo i spokojnie...

Aniu jutro wyjeżdżasz do mamy? Smutno będzie tu bez Ciebie, ale jak masz okazję to korzystaj na maxa, co by tylko pogoda była lepsza... W Łodzi cały dzień pada :(

Marysiu hmm to jak tak można... przepisu na pycha ciasto nie masz, a piszesz tu o frykasach i szczujesz ;) Teksty Kosi są po prostu EXTRA :)

Izulka powiem Ci, że już nie mogę się doczekać naszego spotkanka :) Ależ sobie w realu z Lubym pokonwersujecie ;)

Sweetka pewnie jak ja masz wolny weekend, także miłego odpoczynku z rodzinką, należy się nam :)

Joasiu w sumie spoko pomysł co do materaca do łóżeczka turystycznego, dobrze wykombinowałaś, Zuzia będzie spała jak królowa ;)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png