Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich
juz po pracy i kolacji
Izuniu...przykro mi, ze sie tak wszystko pierdzieli...a niedobre wiadomosci sie ciagna....:Rozgniewany:jak papier toaletowy:Męki:
Monia W ciesze sie ze z chrztem wszystko sie udalo:) u nas wstepna data 19 kwiecien na 18.00
pogoda tez taka ze niewiadomo jak sie ubrac i kiedy wyjsc z malym ...moja mama latala jak poparzona z wozkiem:Padnięty::Szok:
Asiu poprawy humorku zycze:Oczko::Śmiech:
Kasiu fotki super...Filipek kochany slodziak

zostalam wczoraj ciocia...pijemyhttp://img108.imageshack.us/img108/6656/796303ncs5euf3ozju8.png
...moj kuzyn zostal tatusiem Vanessy Almy 3600 52 cm i 10 pkt :Śmiech:

witam wieczornie :)

Kacper po koncercie... jejku tak mi żal że on się tak drze... ale chyba coraz lepiej łapie o co chodzi z zasypianiem :) zrobił mały "bałaganik" w łóżeczku i lula... zobaczymy jak długo ale postanowiła że teraz nie odpuszczę i musi się nauczyć sam zasypiać...:Smutny::Męki:

anulka też pracowałam u takiej fałszywej szefowej:Padnięty::Rozgniewany: i już mnie tam dawno nie ma :Padnięty:

izuś trzymaj się kochana... mam nadzieję że problemy ząbkowe szybko przejdą

nicola zakupy!! to co kobiety lubią najbardziej :Śmiech: ja za tydzień śmigam :Śmiech:

Kathrin super foty :Śmiech::Śmiech: szczególnie to spanko na podłodze:Śmiech:

Asiu wielki tulak na poprawę humorku ode mnie i Wydrzyryjka :)

sweetka gratuluję dzidziusia w rodzinie :D i śliczne imona :D

my dzisiaj zaliczyliśmy dwa spacerki... jeden na grób mojego brata znicze zapalić... Kacperek sobie najpierw polookał i zasnął a drugi był cały na syrenie:Padnięty: mały troll nie dał zrobić mi zakupów :D ale dobrze że do apteki doszliśmy :) na rękach oczywiście był ciiiiicho :Śmiech:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Gość Izabelin

Sweethope

Izuniu...przykro mi, ze sie tak wszystko pierdzieli...a niedobre wiadomosci sie ciagna....:Rozgniewany:jak papier toaletowy:Męki:

Oj mogłaby się ta rolka już skończyć, bo już tego za dużo jak na dwoje ludzi.

U mnie Młody pospał 30 minut po kąpieli i teraz urzęduje :Padnięty: z chęcią położyłabym się już spać, ale .... i tak nie usnę, jak tylko się położę myślenica się włącza :Smutny:

Ja też miałam problem z ululaniem małej, tzn za pierwszym razem zasnęła grzecznie i cichutko ok 21, ale nadgorliwa mamunia po chwili ją obudziłam, nie wiem czy pisalam ale niunia zasypia z buzią wtuloną w pieluszkę no i zawsze jej po chwili zabierm co by mi się dziecko nie przydusilo, dziś jej za szyko chciałam zabrac, wrzask na cały blok i godzinka lulkania na rękach na szczęście w wykonaniu męża bo mi już kręgosłup ostro protestuje

dobrej nocy mamusie i lepszych humorków