Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kwiatek1976

Anulka
kwiatek1976
dziewczyny, tak podglądam ten wasz wątek, i czy mi się wydaje, czy Nainy dawno nie było...? co z nią...?

Beatko długo by pisać. Generalnie było zamieszanie około 99-100 strony. Naina wykasowała wszystkie swoje posty, więc nic z tego nie zrozumiesz. Krótko mówiąc obraziła się za to, że najpierw Luby a potem ja zażartowaliśmy, że jej mąż jest bamboszem (czytaj pantoflarzem).

oooooo, no popatrz.... w życiu bym nie pomyslała, że aż tak sie obrazi... po jej postach uważałam ją za babkę z dużym poczuciem humoru i dystansem....
hmmm, cóż... szkoda...
ale może jej przejdzie i wróci, co??? jak długo już jej nie ma...?

chociaż jesli az usuwa was z naszej-klasy i gg.... to może nie wrócić.... chyba obraziła sie zupełnie....:Smutny:

Gość kwiatek1976

Kathrin
Aniu, smarujesz Maje oliwka po kapieli w oliatum?

nie mnie pytasz...., ale, co tam, pozwole se odpowiedziec....:Oczko: wydaje mi się że nie smaruje juz wtedy oliwką, bo oilatum ma to do siebie że rewelacyjnie nawilża/ natłuszcza skórke malucha i nie trzeba już niczym smarowac...

Gość kwiatek1976

Anulka
Madzia racuchy pyyychaaa. Sama zjadłam z pięć...Dodałam tylko do bananów jabłka, żeby nie były za mdłe...Zrobiłam to w formie placków...

a co to, racuchy z bananami?????
daj dokładny przepis Aniu jak możesz...? Ile czego i jak robić...? Pliiiissssss:Śmiech:

kwiatek1976
Anulka
kwiatek1976
dziewczyny, tak podglądam ten wasz wątek, i czy mi się wydaje, czy Nainy dawno nie było...? co z nią...?

Beatko długo by pisać. Generalnie było zamieszanie około 99-100 strony. Naina wykasowała wszystkie swoje posty, więc nic z tego nie zrozumiesz. Krótko mówiąc obraziła się za to, że najpierw Luby a potem ja zażartowaliśmy, że jej mąż jest bamboszem (czytaj pantoflarzem).

oooooo, no popatrz.... w życiu bym nie pomyslała, że aż tak sie obrazi... po jej postach uważałam ją za babkę z dużym poczuciem humoru i dystansem....
hmmm, cóż... szkoda...
ale może jej przejdzie i wróci, co??? jak długo już jej nie ma...?

chociaż jesli az usuwa was z naszej-klasy i gg.... to może nie wrócić.... chyba obraziła sie zupełnie....:Smutny:

nie wiem Beatko i nie wnikam...wiem jedno...będąc tyle z dziewczynami, starała bym się powyjaśniać pewne rzeczy i powiedzieć im jasno, że nie zyczę sobię takich żartów. A takie obrażanie to trenowałam w przedszkolu i w pierwszych klasach podstawówki a nie mając 25 lat...

Gość kwiatek1976

nicola23
Jestem szcześliwa jestesmy po ostatnim zastrzyku
Aniu ja robie tak na oko, ale to co napewno to: kefir taki duży to jest chyba 400ml, dwa jajka, łyżeczke proszku do pieczenia, pół budyniu (nie zrobionego tylko prosto z torebki ten proszek, troche cukru(potem można z góry posypać cukrem pudrem jak będą mało słodkie) i na koniec mąke, dosypuj po troche aż ciasto będzie gęste, tak jak na zwykłe racuchy do tego pokrojonego cienko banana, lub dwa.
W razie pytan pisz

a ten budyń to jaki smak??? i mąka w ilości ,,na oko"...?