Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry :)

http://cap20.caption.it/198/captionit014038I283D33.jpg

Kasieńko piękne zdjęcie, dzieciaczki widać przeszczęśliwe na plaży :) Jak Filipkowi włoski zjaśniały... A Ty szczuplutka, fajna Mama :)

Madziu dobrze, że z mężem już ok, dobrze że ze sobą rozmawiacie jak jest problem...

Monia W mam nadzieję, że mimo gorszej pogody miło spędzisz dzień :)

Aniu co z Tobą, melduj się Kochana!

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

U nas nocka ok, spanie od 20 do 7 :) Choć w nocy Synek coś tam piszczał przez sen i trzeba było dać Mu smoczka...

My dziś mamy zabiegany dzień, trzeba zrobić większe zakupy, poza tym kilka spraw do załatwienia sie zebrało, więc większość dnia poza domem... Nie chcemy ciągnąć Piotrulka wszędzie, o 12 będzie teściowa to sobie pójdą na spacerek :)

Miłego dnia :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

hej mamuski
a ja jestem dzisiaj mega zadowolona, nikola spala bez przerwy od 21 do 8 15:Histeria::Histeria:, nakarmiłam ja rtylko przez sen o 23, bo ostatnio przy zasypianiu nie chce jeśc

MONia i Monia w , ja tłumaczyłam wojtkowi ze to trudny okres w zyciu dziecka, tzw kryzys ósmego miesiąca, ale on to przeżywa, od poczatki bardzo duzo zajmowal się nikolą, jest z nia bardzo silnie związany emocjonalnie , wiem ze to przejdzie, i jeszcze cos, to głupie, ale mi czasem imponuje,że nikolka tak kocha swoja mamunie:Całus::Całus:

Kasiu świetne fotki, dzieci szczęśliwe i rodzice zadowoleni, tak trzymać mimo że juz po urlopie

No Ja Sie Wzielam Za Sprzeatanie...
Piter Zasnal,kamil Oglada Lulusia To I Ja Szybko Ogarne Hatke I Potem Zrobie Ze Soba Porzadek:)

Ta Wredna Baba To Juz Nie Wiem Co O Niej Mowil,tak Mnie Wkur...ta C....!!!!
Szkoda Ze Nie Mozna Tak Brzydko Mowic Na Forum....wczoraj Kolejna Akcja Z Serii"zginelo Mi 100$" My Juz Wszyscy Weszlismy Do Pokoju A Ta Pape Drze Ze Jej Zginelo...babcia Sie Wscielka Zaczela Drzec Na Nia Ze W Tym Domu Nic Nigdy Nie Zgnielo I Nie Ma Zlodziei...po Chwili Sie Okazalo Ze Ma Kase Kolo Szafki I Jak Wyciagala To Jej Poprostu Wypadlo!!!wczoraj Babcia Byla Na Nia Strasznie Zla I Stwierdzila Ze To Psychiczna Baba Z Mania Zlodziejstwa..i Podejrzewa Ze Tamte Dolary W Miescie Tez Nie Zgubila Tylko Ze Celowo Schowala Zeby Nie Muusial Wydawac..!!bezczelna Piz...!!!

Suwaczek z babyboom.pl

Gość Izabelin

Witam

Zaliczyliśmy dzisiaj z Młodym mega długi spacerek połączony z zakupami (obniżka cen w 5-10-15) :Śmiech: nawet spodnie dla siebie kupiłam :Śmiech:

Kasiu fajne fotki, super wczasy :Śmiech: dzieciaki uśmiechnięte i zadowolone, nic tylko pozazrościć :Uśmiech:

Asiu fiu, fiu fryzurka i kolor :Śmiech: a Juniorek boski :Śmiech: Miłego pakowania życzę.
Monia może by tak powiedzeć tej pani prosto w oczy, że może już za długo nadużywa Waszej gościnności.