Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

Maniulka
Aneczka, damy radę, prawda?? :36_2_21:

Jakoś dzisiaj w ogóle nie czuje, że mam niebawem urodzić :/ Śmigam jak mała ciężarówka. Mama panikuje, ojciec też, M. ciągle dzwoni z pracy, a ja jakiś dzisiaj mam dobry dzień, no poza tym, że mnie plecki bolą i że czasem sobie przypomnę o tej środzie...

No baaa pewnie, że damy !!! Czuję jednak, że Ty będziesz pierwsza z dzidzią na rękach :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/pt68lw1.png

http://www.suwaczek.pl/cache/aab79c2901.png

Umyłam kuchnię i łazienkę, nie odkurzyłam, bo odkurzacz też myłam i dziad mokry jest :hahaha: Ale za to zamiatałam :D

Ja też się martwię tymi ruchami, bo niby są, kopa jak zapoda to nie ma zmiłuj, ale krótkie te aktywności :/

U mnie chyba dziś rosołek będzie... I mam ochotę na mrożoną herbatę!!

_Alfa_
Glitter
mam chyba z 13 rozstępów między żabą a pępkiem...a JEDEN MA CHYBA Z 10 CM!! :36_2_43: nienawidze...

A mi dalej nic nie wylazło!! Jestem w szoku, bo myślałam że będę miała pełno tego :36_6_5:

ja przez pierwszą całą ciążę nie miałam żadnego, a po porodzie zrobiły mi się na piersiach, wyglądały jak siniaki, na szczęscie po jakimś czasie same zniknęły

_Alfa_
I teraz tak. Zastanawiam się które buty brać
8607 RETRO MODNE TRAMPKI TENISÓWKI CAMEL R. 38 (3059929266) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
T02 atmos Tenisówki trampki w kwiatki nowy wzór 38 (3059126992) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A14 Tenisówki trampki oldschool nowy wzór nr 38 (3024112000) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Poza tym jak będzie taka piękna pogoda cały czas - czyli 6-8 stopni to po ilu dniach można wyjść z dzieciaczkiem na pierwszy spacer??

wszytskie trampki są fajne, te podobają mi się najbardziej 8607 RETRO MODNE TRAMPKI TENISÓWKI CAMEL R. 38 (3059929266) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co do spaceru, to moja położna mówiła, ze dziecko po wyjsciu ze szpitala jest już na dworze, więc można szybko jeśli mama czuje się na siłach, myślę, ze też zależy od pogody, jak jest ciepło i nie wieje, to można w pierwszym tygodniu, a jak chłodniej, to na 10-15 minut, albo poczekac do lepszego dnia, poza tym oswajać ze swieżym powietrzem można w domu, przebywać w dobrze przewietrzonym pokoju i weradnować przy oknie lub na balkonie, Twoja położna środowiskowa powie ci co i jak z pierwszym spacerem

Dzięki, mi też się te podobają, chyba wezmę je i te w kwiatki :D
Balkon posiadam więc pewnie kilka dni z rzędu wystawię młodą na chwilę :D
No już któraś tu pisała, że i przy porodzie dziady wyjść mogą, bo się skóra napina czy jakoś tak, dlatego napisałam że jeszcze nie mam, bo i mojej mamie chyba potem też kilka wylazło dopiero :noooo:

Maniulka
Dziewczyny, jutro mogę rodzić, ale tak pod wieczór :D Rodzice mają jutro z rana do mnie przyjechać. Mama chce mi umyć okna, tato zawiezie mnie na ktg, później jak dam radę to na zakupy z mamą, bo chce Kornelce wyprawkę zrobić :)

No dooobra, skoro wolisz pod wieczór :D

Też czekam na mamę, dziś mi miała okna myć, ale może jutro...