Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

Kasia_tygrysek
Desperatko na pewno wszystko będzie dobrze;) tu wszystkie ciotki myślą pozytywnie:):36_2_25:
Nie mam pomysłu na obiad... Mam piersi z kury, brokuły ijakos chce to połączyć ale weny brak;/

Kochana ja robię zapiekankę - makaron, kurczak, brokuły i ser na górę jak śmietany nie lubi. I do piekarnika, pierw tylko makaron gotuję i kurczaka z brokułami podsmażam :D Jak mam wenę na wyjście to kupuję sosik Knorr pomidorowo-smietanowy z papryką, boski jest i bardzo mi smakuje z tymi brokułami :D A jak nie to bez tego robię, może tylko łyżkę śmietany można dać żeby takie to suche nie było :D

Weri
desperatko daj znaka po wizycie. Glitter Miss'U;* Sfora.pl - Koszmar rodziców. Zobaczyli, jak niania katuje niemowlaka widzialyscie to? zabic babsztyla tylko, krowa jedna;/ stluklabym pysk przysiegam gdybym odkryla na kamerze cos takiego, wpierd**bym i dopiero potem policja. obejrzalam fragment tylko, nie dalam rady calosci;( okropny devil w ludzkiej postaci

u mnie dzis mocno skurczowo...

Widziałam ten filmik, kur** jakaś nie człowiek.
Mnie tak wczoraj złapało, nic nie pomagało, dziś też pobolewa :/

Maniulka
_Alfa_
Dlaczego ja nic o meteorytach nie wiem?? :lup:
Kładź się, nóżki do góry i zjedz czekoladkę :D I nie rób nic :D

W Rosji spadły meteoryty. Trąbią od samego rana o tym :) M. jak wstał to od razu siadł do kompa i stąd wiem :) Bo ja TV nie oglądam :)

Kurde a ja gości miałam, nie widziałam, zaraz nadrobię :D
Była koleżanka z 5letnią córką :D Bożesz mój pies wymęczony :D Ale sama się prosiła, ona strasznie lubi się bawić z dziećmi :)

Maniulka
Amda, jak Wam dni mijają?? Jak się czujesz??
Tatuś już się zakochał w córuni?? Kupił te najładniejsze rurki w mieście?? :D

Dni lecą pieronem. Dodatkowo dużo spraw urzędowych, lekarze i te sprawy...
Powoli popadamy w rutynę, zaczynamy mieć stały rytm dnia i jakoś leci.
Gabryś jako starszy brat się spisuje, a tatuś bez przerwy chciał by na rączkach nosić...
O rurkach cały czas gada, a teraz na topie jest mowa o kucyku i że swojej księżniczce kupi - taaa...... ;-)

syn - 18.06.2010
córka - 07.02.2013

Wczoraj znów była inna z 5miesięcznym i kot obwąchał i poszedł spać - nudna zabawka była :D A krowa się bała. Łaziła, wąchała, cieszyła się ale jak tylko się ruszył to uciekała i ogólnie była meeega delikatna! I ostrożna :D Cieszę się, bo widać tolerują dzieci, a do swojego się przyzwyczają :D

Do tyłu człowiek strasznie jest!
Niech kupuje księżniczce wszystko :smile_jump:

amda
Maniulka
Amda, jak Wam dni mijają?? Jak się czujesz??
Tatuś już się zakochał w córuni?? Kupił te najładniejsze rurki w mieście?? :D

Dni lecą pieronem. Dodatkowo dużo spraw urzędowych, lekarze i te sprawy...
Powoli popadamy w rutynę, zaczynamy mieć stały rytm dnia i jakoś leci.
Gabryś jako starszy brat się spisuje, a tatuś bez przerwy chciał by na rączkach nosić...
O rurkach cały czas gada, a teraz na topie jest mowa o kucyku i że swojej księżniczce kupi - taaa...... ;-)

To dobrze, że wszystko ok!! Oby tak dalej!!
Widzisz jak dobrze synka wychowałaś :D

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxedf9hw70js141.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2rw0ynkn2.png

Wczoraj Gabryś z tatą wybrał się do cioci
Wrócił - z kopytkiem nabitym na widelec...
Wpada do domu i od progu krzyczy - mamaaa, kopytko, mniammmm...
Widok - bezcenny...ze śmiechu aż się popłakałam, a najlepsze, że ugryzł kawałek, podleciał do leżącej obok mnie Nastki i przyłożył do buzi żeby spróbowała...

syn - 18.06.2010
córka - 07.02.2013

amda
Wczoraj Gabryś z tatą wybrał się do cioci
Wrócił - z kopytkiem nabitym na widelec...
Wpada do domu i od progu krzyczy - mamaaa, kopytko, mniammmm...
Widok - bezcenny...ze śmiechu aż się popłakałam, a najlepsze, że ugryzł kawałek, podleciał do leżącej obok mnie Nastki i przyłożył do buzi żeby spróbowała...

Hahahaha :36_1_21:
Nie dziwie się, że się popłakałaś :D

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxedf9hw70js141.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2rw0ynkn2.png

Maniulka
Alfik, Ty też dobrze wychowałaś ten swój zwierzyniec :) Ciekawa jestem reakcji jak przywieziecie małą do domu. Jak one będę reagować przez cały dzień i w nocy :)

Krowa będzie się bała a obesraniec obwącha i pójdzie spać :D Na bank :sofunny: Jak ta koleżanka z maluchem przychodzi to zawsze tak jest - oba ostrożne :D