Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

Migdalenka
Byłam dzisiaj po raz pierwszy w lumpie tzn po raz pierwszy żeby zobaczyć ciuszki dla dzieciaka, bo wcześniej jakoś byłam sceptycznie nastawiona do tego i dalej wychodze z założenia że body itp co przylega bezprośrednio do ciała to musibyc nowe...ale matko! Kupiłam dwie reklamówy ciuchów za 45 złoty, spodenki, ogrodniczki, sweterki jakie cudne, kurteczke, no generalnie gdyby nie fakt że czas mnie gonił to chyba kupiłabym jeszcze z dwie reklamówki.

Szalona prrrrr!!

Maniulka
desperatka
A my jeszcze trochę sie pomeczymy :D

Ale tylko troszkę :)
Ja to mam takie przeczucie, że się w lutym rozpakuję. W sumie gdzieś tam podświadomie tego chcę, bo M. mam urlop do 4.03 i chciałabym, żeby był w domu przed, w trakcie i po porodzie :)

Kurna chyba też bym chciała wcześniej. W d** mam już powoli ten 17, uszami mi wychodzi. Poza tym wolę z zaskoczenia niż czekać i łazić po szpitalach, bo wtedy wiemy, że np dziś idziemy rodzić, a tak to nawet pewnie nie ma czasu na myślenie :D

Maniulka
Dziewczyny, ile macie staników do karmienia?
Jutro chcę zajechać i kupić, ale nie wiem czy brać 2 czy więcej. Trochę się mogą zabrudzać, a nie wiem czy będę miała głowę, żeby codziennie prać.

Mam tyle samo co inne - zero :D Chyba ze dwa kupię, tylko nie wiem kiedy, chyba po weekendzie. Kurde z drugiej strony to ja nie wiem sama, bo cycki mi nie urosły, moja znajoma nie używała w ogóle takich staników...

goldi1987
Maniulka
Dziewczyny, ile macie staników do karmienia?
Jutro chcę zajechać i kupić, ale nie wiem czy brać 2 czy więcej. Trochę się mogą zabrudzać, a nie wiem czy będę miała głowę, żeby codziennie prać.

ja również zero. i nie wiem sama, czy kupować.. może wystarczy zwykły stanik? pewnie okaże się, jak już zaczniemy karmić:)

No właśnie, cholera wie.

Przyszła moja kiecka. BARDZO SZYBKO!! Aż jestem w szoku, bo dopiero co płaciłam. I szczerze... Rewelacja, trochę przygruba, bo myślałam że na gołe giry będzie dobra, ale z racji grubości jakieś rajtuzy, ciapy - baleriny i jest git. Jestem zadowolona, mierzyłam ją w ogóle i poza wąskością w cyckach to jest nawet na teraz dobra! Cyknę fotę wieczorem normalnie :D

desperatka
Ja mam 1 stanik duży, zwykły bez push czy jak to sie pisze i z niego będę korzystać. A tak to wszystkie mam wypchane bo ogólnie nie mam biustu :D

Ty to tak jak ja :sofunny::sofunny: Nawet też mam jeden "pusty" i jak był przyduży tak się ostatnio dobry zrobił :36_6_5:

Kathia
Witam marcowe mamuśki! Wiem, że może trochę późno się dołączam, ale mam nadzieję, że jeszcze znajdzie się miejsce dla mnie ;) Również mam termin porodu na marzec, dokładnie na 15.03 i spodziewam się syneczka - Maksa :)

Witamy kolejną ciotkę :D

Kathia
Witam marcowe mamuśki! Wiem, że może trochę późno się dołączam, ale mam nadzieję, że jeszcze znajdzie się miejsce dla mnie ;) Również mam termin porodu na marzec, dokładnie na 15.03 i spodziewam się syneczka - Maksa :)

hej, hej,

Przyda się kolejny synuś bo na forum dziewczynki przeważają:)

url=http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvpiqvrpdo95jt.png[/url]
http://www.suwaczki.com/tickers/oar8csqv35gm1m01.png]Tekst linka[/url]