Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

_Alfa_
Kupujecie takie poduszki??

FIKI MIKI Poduszeczka Klin 38X60 cm (2938640316) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nom mam taka PODUSZKA KLIN HEVEA 60/36/1-8CM + 2ŚLINIAKI NOWOŚĆ (2940964335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tej samej firmy co materac i podkład takze z hevea moge polecic, jest na cale łózeczko, cale z bawełny i nieprzemakalne

_Alfa_
Kurde jak patrzę na te wózki to trochę mi szkoda, że się tak napaliłam i od razu tego x-landera wzięłam.. Tzn on jest fajny ale może bym trafiła inny kolor itp...

No co Ty fajny masz wózeczek przecież;) i jeszcze tak okazja
natalinkaaa
To jest fajne, jak sie dziecku czesto ulewa =) ale nie kupilam, w sumie zawsze w razie czego mozna podjechac do sklepu ;)

no własnie ja tylko poczytalam ze jest spoko na ulewanie czy jak odpukac przeziebione dzieci i problemy z oddychaniem
Migdalenka
Dzień dobry!
Ja dzisiaj wcześniej wstałam, bo musze ugotować obiad, zrobić sok z marchewki ogarnąć chate i na 15 znowu do lekarza a potem na dzień babci.

Jeszcze musze wyjść wcześniej auto odmrozić bo u nas dzisiaj pada deszcz i -4 stopnie się zrobiło także wszędzie lodowisko.
Powodzenia daj znać co tam słychać;) i ostrożnie autkiem

Glitter
kurde musze te kulki zrobić :kucharz1:
Alfik nie gadaj-tanio Ci się udało kupić super wózek. jak Dzidzia będzie to zobaczysz że swój będziesz chwaliła-tylko musi ktoś nim zacząć jeździć. kurde mnie biodra naparzają strasznie... przebraliśmy z Niuniusiem pościel i leże bo chodzić nie moge...

:) Glitter tez daj znać kochana co u Kalinki:)
Glitter
ja sprzątałam w weekend i teraz oprócz zmiany pościeli, prania, gotowania, mycia naczyń i podłogi nie robie dzisiaj nic... może się ogole dla mojego gina z okazji powrotu z urlopu ;D ale to mało prawdopodobne ;D jeszcze dzisiaj musze wystawić Niuniusiowe łóżeczko. no a potem gin utęskniony.... ;D

łożeczko? a nie zostawiasz dla Małej? Ja musze tez kilka rzeczy wystawić, bieliźniarke, zegar taki cyfrowy i cos tam jeszcze moze obnize cene stołu, bo zbieram na witryne, jakbym upchnela te rzecyz moze by było.
KaiKa
_Alfa_

Mam mega lenia dziś, a powinnam odkurzyć i posprzątać w tej piekielnej kuchni :o_no:

Wiem co czujesz!!! Też tak dziś mam :36_6_3:

Ola mi dziś zaczęła kasłać w nocy. Mam nadzieję, że nic z tego nie będzie..

Rano byłam dziś na badaniach krwi, bo jutro jadę do endo. I niespodzianka z rana- samochód mi po mrozie -15 nie odpalił! Na szczęście z drugim nie było zarzutów, tylko nie ma w nim fotelika, a tego dużego nie umiem przyczepiać na izofixy, a po drugie to już kawał ciężkiego fotela!
Dzwoniłam już do M. mam nadzieję, że mnie poratuje kabelkiem :P
a co tam endo mowi na tym etapie, jestem ciekawa jak po porodzie. ja jutro oznacze tsh i ft4. Dzisiaj mam gorszy dzien od rana źle sie czuje, bolal mnie brzuchol ciagnie w doł i jakoś bez powera ogólnie nie mam energii zupełnie:( Jutro rano na badania,mielismy dzis. Wstalam ale zrezygnowalam.

Maniulka
Alfik, fajny masz wózek. Twój to chociaż ma jakiś kolor, a nie jak mój, cały czarny, tylko środek czerwony :D

W sobotę mój tato szedł do pracy podłożyć do pieca i się wywalił na chodniku :/ Uparty osioł nie pojechał na pogotowie. Wczoraj rano obudził się ze spuchniętą ręką (ledwo zdjął obrączkę). Jak zbity piesek pojechał do szpitala. Okazało się, że trzeba nastawić bark (dobrze, że się nie połamał). Cholercia, teraz jest tak zimno, rodzice palą w kominku, bo mają zwalone centralne (za tydzień dopiero przyjeżdża ekipa naprawiać). Ojciec z podwieszoną ręką na zwolnieniu, ja w ciąży, M. jak na złość cały tydzień będzie w pracy i ta moja mamuśka będzie musiała sama wszystko koło domu robić :( Dzwoniłam już do kuzyna, żeby chociaż drzewa jej nanosił do garażu, żeby miała jak najbliżej... W mordę jeża :( Nie lubię być taka nieporadna :(
Maniulka, Ty masz piekny ten wózek, kolejna no;) Mi sie osobiscie bardzo pooba, zwłaszcza w tym kolorze super wyglada. Gdybym widziala na zywo i pojezdzila moze sama bym sie zdecydowala, ja wybieralam z tego co widzialam. Kilka wozkow fajnych bylo w ost. m jak mama chyba w dobrej cenie i fajne ale nie widzialam na zywo a ja musze po prostu wymacać osobiscie raczej bym sie nie zdecydowala tylko po wygladzie, choc czasem mozna tez tak wybrac wg opinii ale kazdemu co innego pasuje.

Maniulka
KaiKa
Glitter samych dobrych wieści od lekarza życzę!!!

Weri wrzuciła na fb! Dla tych co nie są facebookowe przerzucę to, bo jestem filmikiem zachwycona :D
Postanowili si przekona, co czuje kobieta podczas porodu. Wytrzymali 2 godziny [WIDEO]

:36_1_21::36_1_21::36_1_21: Pięknie się chłopcy spisali!! Jeszcze mogliby im krocze naciąć, tak na dopełnienie efektu :D:D:D
heheh no hardzik kazdy powinien przejsc choć wstep taki;d

Ja dziś mam dzień leniwca, ale totalnego, od rana raz ze ten ból to brzuchol sie stawia jak chwilę postoję. A jeszcze jest u mnie Pan co mi robi jakies drobnostki typu drzwiczki dl akota karnisz i jakies tam pierdy, ja bez powera nie mam sily nawet do niego mowić a też co chwile o cos pyta. no bardzo niekomfortowo dziś się czuje. Dwa denerwuje sie troszke bo co Pan zrobi to co chwile jakies komplikacje. Za to Niunia ma dzis energie z kosmosu bo od rana szaleje po prostu.
Jak nie przepadam za polska muzyka tego co w radio teraz to lubie bardzo LEmon - Będę z Tobą, własnie słuchamy radia internetowego i leci.

Co do wózka, przypomniało mi się ze kolezanki kolega pracuje chyba w tako wlasnie i ma sie ona dowiedzieć w tym tyg na temat wózeczka przede wszystkim jakas dobra cene.

No nic ze 2 h pisze do Was, mam otwarte okno i naskrobac nie moge a pewnie juz 5 razy zmienilyscie temat;)

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bbd3mm39sw688.png

https://www.facebook.com/inspiracjewszelakie

http://www.bioslone.pl/zanim_pozwolisz_zaszczepic_dziecko

Amda znam ten ból! mojego to nikt chyba w spóźnianiu i bagatelizowaniu sprawy nie przebije... są takie chwile że mam go ochote uderzyć ;D
no ja sie też popłakałam ale mnie j niż myślałam Alfik bardziej płąkałam jak siedziałam potem z nim w domu i wtedy nawet reklamy mnie smuciły ;D bałam się o niego tak strasznie że masakra~! ach te hormony ;D

http://lpmf.lilypie.com/Jsnbp1.png
http://lpmf.lilypie.com/MOF7p1.png
http://davf.daisypath.com/X2iYp1.png

no nie ma wyjścia, trzeba dać rade :D Jak pisałyście o wypróżnianiu i innych dolegliwościach w czasie skurczów porodowych, to mi sie przypomniało jak miałam takie silne bóle miesiączkowe to zawsze w pierwszy dzien jak okres nadchodził to siedziałam na kibelku z rozwolnieniem i okropnymi mdłościami.. :leeee: Chyba musze się nastawić na podobne doznania.. ;]

http://s10.suwaczek.com/201304054555.png

No jasne, że nie wiem co to bóle porodowe :D haha ale jak mam inaczej myśleć, przecież kiedyś boleć przestanie :) Poza tym nie ma chyba sensu się nakręcać, bo im bardziej się boimy i nakręcamy tym gorzej. Inaczej te co już dzieci mają :D Ale ja wolę wersję, że będzie bolało jak diabli, ale przestanie (oby jak najszybciej), niż to że będzie masakra i tyle.
Mnie też zawsze kręci kilka dni przed i w dzień @ najgorzej. Ale do przejścia. No.
Będzie dobrze, co ma nie być :36_6_5:

Hej Dziewczynki!
Ja już jestem po wizycie u lekarza - dla niewtajemniczonych - skarżyłam się ostatnio na prywatnym forum bo ostatnio ciągle chodzę chora i bałam się że może być coś nie tak...
Na szczęście jest wszystko ok! :36_1_21:
Dziewczyny muszę Wam to napisać - mój bąbel od ostatniego badania, czyli przez miesiąc przybrał na wadze cały kilogram!!!! i tym sposobem waży już 2300 :) także gdyby był jakiś konkurs na największego pulpecika wśród marcówek to ja chętnie wezmę udział :P :36_1_21:
Cieszę się że maluszek zdrowo rośnie ale jak ja go urodzę to nie wiem....... :no1:
Glitter i Migdalenko powodzenia na wizytach!

http://www.suwaczki.com/tickers/43kti09kc56nkq9d.png