Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Ann
Uliska przed chwila bawila sie kredkami stukajac i zapytalam co robi, uslyszalam ze gra na bebenku, i rozwinela temat ze chcialaby miec.
Wiec jej powiedzialam zeby narysowala list do Mikolaja :Uśmiech: No prosze, chyba trafilam z prezentem choc wczesniej o tym nie rozmawialysmy :Śmiech:

super :)
fajnie ze Ula potrafi ladnie wyrazic swoje marzenia :)

u nas jeszcze nie ten etap... :)

Siula ja którejś kiedyś wyjmowałam drzazgę, ale nie tkwiła głeboko i było spokojnie. Do jutra nie powinno nic być.

Marysia mówi: "Muuu robi klówa, a świnka.." tu dłuzsza pauza, więc pytam "Jak robi klówka?" Na co Tosia wykrzykuje "Ka ka" bo tylko to potrafi jeśli chodzi o zwierzątka :Śmiech:każde zwierzątko to ka ka :Uśmiech:

Renia z Marysi

Renia
Siula ja którejś kiedyś wyjmowałam drzazgę, ale nie tkwiła głeboko i było spokojnie. Do jutra nie powinno nic być.

Marysia mówi: "Muuu robi klówa, a świnka.." tu dłuzsza pauza, więc pytam "Jak robi klówka?" Na co Tosia wykrzykuje "Ka ka" bo tylko to potrafi jeśli chodzi o zwierzątka :Śmiech:każde zwierzątko to ka ka :Uśmiech:

hihihi fajne sa te poczatki :D

dalam Dominikowi Lakcid bo niestety kolejna rzadzizna w pieluszce...
troszke zjadl.. i "siedzi" w foteliku...
przez caly dzien spal 1,5 godziny :( zal mi go strasznie i Natalki tez bo nie wiele czasu mialam dla niej dzisiaj...

noo i znow placz.. :(