Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Ann Szybkich wieści od B i miłego dnia :) ja też nie lubię czasu bez wieści gdy bliscy daleko.

Megan Czyli nocka nie z tych najstraszniejszych, a z tym chodzeniem Piotrusia to rzeczywiście może być męczące...

Tasik O rannnny musiało strasznie boleć :(:(:( a takie wpadki niestety z sikaniem sie zdarzają, z tego co Mru pisała na krakowskich to czasem i Hani sie zdarza mimo że od maja (?) już nie pieluchują.

Dziubala Powodzenie w sytuacji u przyjaciela, pamiętasz jak pisałam, owszem chodziło o traktowanie dzieci ale takich już dużych co praktycznie dziećmi już nie są. Myślę, że duży w tym mój udział, że stało się tak jak się stało ot mądrości życiowe dreadki :P

Aniu Nienawidze bólu głowy, zwłaszcza że generalnie jak mnie lekko boli to nie biorę ale ostatnio jakieś migrenowate :eee:

Starletko To w takim razie suszy życzę :)

I ZA CIASTKA :D:D:D

Natka Cześć zapracowana mamo ;D

Dziubala Ja nie widze zeby padalo, ale to moze dlatego ze jeszcze przez okno nie patrzyłam :smiech:

rany wybaczcie mi mój dzisiejszy ZA DOBRY humor :smiech: na pewno sie cos wydarzy co go zepsuje ale póki co chwilo trwaj :D

Ann No i jak tam degustacje :) ???

Tasik ja choinka ostatnio też późno śniadania

A dla odważnych właśnie widziałam reklamę PIASKOLINY :)
dobry pomysł na zimowe dni dla dzieciaków lubiących piaskownicę

Megan sił na bieganie między maluchami :)

Tasik Jak znajdziesz jakis sposób na płytki i ich obsługe przez Pa to powiedz - M mi chce udusić młodego średnio co dwa dni o przeglądanie płytoteki

Neta To nadrabiaj nadrabiaj... a Ty mi w koncu nie napisałas to wy w Polsce jestescie ??

Ann Jaki kochany mężuś :)

Karola Hej hej :) no i całkowitego wyzdrowienia :)

o losie jak Wy pędzicie z postami, u mnie czadowo, chodzi udarowa i jakiś nerwowy sąsiad dokłada do tego stukanie w rury :smiech:
A ja zaprosiłam Helusię, może i tu będzie większy hałas :smiech:

Renia ano B żyje informacją, taki zawód. niedawno Ita pytana przeze mnie kiedy się za pierniczki brać powiedziała że już czas
Neta to prawda, trzecie dziecko
Natka my mamy Sony DCS W-5 (jesli dobrze pamietam bo nie mam obecnie w domu), ale kupowalismy 2,5 roku temu wiec to juz pewnie staroc
Karola ja upieklam w ub roku pozniej, wlozylam do puszki metalowej i dolozylam tam skorki od jablka - pieknie zmiekly pierniczki. Ale tez trzeba wyważyć ilość by nie zmiękły za bardzo

Dziubala Dlatego napisałam dla odważnych :takwyszlo: spokojnie bawiących się dzieci ... Nati na pewno zasypał by mi wszystko tym piachem :)

chociaż uwielbiam ciastoline to do dzisiaj nie odważyłam sie jej kupic :rofl:

Tasik Pychotki ... tylko bez ulubionego majonezu bo dla mnie dietka... kregosłupik mi siadał od kilosków, zawsze 50 a nie zjechałam do tej wagi sprzedciążowej a niestety widzę że muszę bo inaczej zaniedługo mnie beda skrecac przed wstaniem.

Starletko Co ja Ci bede mówic no :) sama wiesz :D że mam ochotę się gdzieś przejechać :oczko: