Skocz do zawartości
Forum

Listopad 2012

wicia255

Rekomendowane odpowiedzi

Diabełek gratulacje!!!!:flower2::36_2_25:
Co ja bym dała zeby miec to juz za soba...:yyy:
Ja czuje sie masakrycznie... nogi mi tak puchna ( a zwłaszcza wieczorem), ze glowa mala...
mialam juz kilka razy takie te skurcze przepowiadajace... i mam nadzieje, ze Karolek sie uwinie - bo gdzie tam do polowy listopada!!!???:o_master:
U nas pogoda taka, ze nawet pieska bym nie wypuscila... choc go nie mam...
Pije sobie JACOBS VELVET... i staram sie nie patrzec za okno, bo zalamac sie idzie!!!
chyba kupie dzis jakies lody i sie troche odchamie! a co?!
czekam na pania listonosz... ma mi majtki przyniesc... tzn. takie kupione na allegro hihi... :)
pozdrowienia serdeczne!!!!!

mandarynka79
Veoh - bardzo podoba mi się Twoje podejście. Już Ci kiedyś mówilam, że lubię Twój cytat z Junga na pasku :) Zawsze możemy coś zrobić w każdej sytuacji, zawsze mamy jakiś wybór, nawet w sytuacji porodu, który nie zawsze się toczy po naszej myśli, ale zawsze możemy wybrać nasze nastawienie - pozytywne lub negatywne. Wiec ja zdecydowanie wybieram to pierwsze!
Miłego dnia! :36_2_53:

Dokladnie Mandarynka podpisuje sie pod tym w 100% :)))

Dziewczyny Ja tu widze, ze zaczynacie jakas liste ktora pierwsza i druga :36_1_21::36_1_21:

My czekamy z Alexis spokojnie do listopada, no i zobaczymy jak mu sie spodoba moment na pojawienie sie po 2 stronie brzuszka byle nie w grudniu :D bo to juz by bylo troszke przegiecie ;)

Daibelek my to czekamy na jakies foty i szczegoly, a nie tylko pojawiam sie i znikam. :) Gratulacje kochana!! niech synus zdrowo rosnie :36_3_19:

Madziu u nas pogoda podobnie pod psem strasznie pochmurno i brzydko. Wymylam wlasnie podloge, bylam na spacerku i zaraz musze zrobic jakas liste na zakupy. I moze cus sobie zamowie w tym tyg. nie ma to jak udane zakupy ciuchowe, badz tez inne ;)

Diabełek wielkie gratulacje.

Napisz w wolnej chwili jak było i jak synek mam na imię i w ogóle jakie wrażenia z pierwszych chwil z maleństwem.

Dziewczyny ja czekam jeszcze 2 tyg i ja jestem następna.

Ewelina mam pytanie do Ciebie gdzie kupujesz te kosmetyki dla dzidziusia tzn masło shea lanoline itd czy na alegro masz jakigoś spzedawce upatrzonego czy nie?
I jeszcze o pieluchy wielo do prania dodajesz ten odlarzacz np nappy fresh czy np sam olejek lawendowy czy z drzewa herbacianego wystarczy skoro ma wlasciwosci antybakteryjne?

http://www.suwaczki.com/tickers/bhyw3e5egwc5z2x0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h3w262ilt.png

veoh Ja właśnie zamówiłam...
Ziajka płyn do kąpieli dla niemowląt natłuszczając (2715600328) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Taka mała rzecz, a cieszy :)
Położna z porodówki, na której bede rodziła poleciła mi ten płyn, powiedziała że od oliwek po kąpieli się już odchodzi, bo po oliwce pory nie oddchają... i wykorzystuje sie ja juz tylko do oliwkowania główki w razie ciemieniuchy.

Prostuję wypowiedz Nr 2 :) chyba śpiąca byłam że pominęłam Lidiaro:) upss :)
Dziewczyny podium jeszcze nie obsadzone wiec miejcie się na baczności :)
Wczoraj mąż przyleciał- zdążył :) chociaż myślę że to jeszcze potrwa :) do listopada jeszcze ho ho a do pełnego terminu to w ogóle . Wyprałam ręczniki i śpiworki dla dzidziola, z czystym sumieniem mogę powiedzieć - wszystko przygotowane i tylko czekamy :)
Zrobię zdjęcie kącika to wkleję :)
ps pogoda o dziwo słoneczna to i humor miałam dziś dobry :)

Ewelina dzięki będe czekac na linki, bo właśnie takie pierdołki mi zostały i się pogubiłam nie wiem co kupić jeszcze, kuszą mnie dalej pieluchy wielorazowe i miałabym ochotę jeszcze pokupować takie są śliczne walczę ze sobą oj walczę. Bo już trochę tego mam, większośc kieszonek mam, Ale i tak pewnie coś jeszcze kupie, może używane na alegro.

Ja już wszystko wyprałam, dzisiaj jakieś ostatnie pranie zrobiłam, łóżeczko ubrane, kołyskę dzisiaj też ubrałam, fotelik samochodowy też przygotowany, torba do szpitala w samochodzie,bo ostatnio tak mnie w nocy bolał brzuch że myślałam że już się zacznie, ale po nospie przeszło jeszcze.

Cesarka 30 lub 31 pazdziernika, chyba że lekarz jeszcze coś wymyśli bo za tydzień mm wizytę, więc zostało mi 2 tyg i jadę do szpitala, już się doczekać nie mogę, dzisiaj bym pojechała.

http://www.suwaczki.com/tickers/bhyw3e5egwc5z2x0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h3w262ilt.png

diabełek - kochana gratuluje!!!!! jejciu jak szybko:) zdrówka dla małego:)

Ja dziś u kosmetyczki byłam, troszkę odpoczęłam. No ja się zbieram za pakowanie torby ale jakoś nie mogę się zebrać:( łóżeczko mąż musi przynieść z piwnicy. Trzeba odświeżyć i można ubierać pościel. Wszystko mam kupione ale jakoś do zebrania oj ciężko. W czwartek mam wizytę u gin i zobaczymy co powie:)

wicia widzę, że nie możesz się doczekać tak jak i ja :)
Ja też już jak na szpilkach siedzę. Wszystko naszykowane czeka na maluszka :)
Dzisiaj przywiozłam taki kocyk:
http://www.weltbild.pl/pub/mm/multimedia/image/jpeg/11122470_2.jpg

Jest cudniasty :) Jutro od razu upiorę i niech czeka :D

A pieluchy to wiesz... mam ich tyle, że już nie powinnam kupować;)

A Ty w co inwestowałaś? Jakie masz kieszonk?? masz jakieś zdjęcie stosiku? ;)

a więc w zeszłym tygodniu w środe byłam na wizycie katrolnej i okazało sie ze rozwarcie jest już na 6 cm i dostałam odrazu skierowanie do szpitala. jak tam zaszłam to miałam już skurcze ( których nie czułam) ale dostałam kroplówke na zatrzymanie, ale zatrzymali tylko do piątku. w piątek ok 22 szłam do łazienki i położna mnie zgarła z korytarza na badanie a tam już ponad 8cm i na porodówke... na porodowce pod ktg i po godzinie dostałam kroplówke na wywołanie bo miałam za słabe skurcze no i jak mnie ruszyło to 1,5 godzinki i Wojtuś był już ze mną...

http://www.suwaczki.com/tickers/gannrjjgfwqgdmwx.png

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko..a ja Twoja mama... :)