Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

isabela
lutka
mama2cór wiem co to znaczy wkurzający pies. Mój wiecznie jest głodny, piszczy zaraz po wstaniu z fotela, piszczy jak mamy nie ma - nawet jak na chwilę schodzi do piwnicy. Jak wie ze idzie na spacer piszczy, szczeka i kręci się wokół nóg. I zawsze ale to zawsze stoi lub leży tam gdzie akurat człwoiek idzie. Upierdziuch.

A ja jutro ide odwiedzić koleżankę która ma 1,5 miesięcznego Kubusia i jakies ciuszki chce mi upchnąć.

moj kot taki jest. ciagle glodny, zaczyna mialczec juz o 5 nad ranem. Staje cwaniak za komoda bo boi sie, ze dostaniee poduszka i mialczy jak kretyn. Spi wszedzie, najbardziej lubi w przejsciu do kuchni. Zawsze specjalnie po nim deptalam, ostatnio dziewczynkom kazalam depnac go porzadnie bo mnie dran przewrocil. Dopiero argument, ze jak mala sie urodzi i beda ja niosly, nie zauwaza rozwalonego kota wielkosci psa na podlodze i sie wywala podzial. Zaczely deptac mu na ogon by zszedl z drogi.
Ja milam i kota i psa. Zdecydowanie mniej klopotliwa byla moja sunia, bo tylko wyprawadzanie i czasem kogos opbszczekala, bo kot to stary rozbujnik!!!! Zawsze z rana ryl sie pod nogi, jak sie spieszylam. W nocy, zamiast spac, urzadzal sobie polowania po calym mieszkaniu, albo dlubal cos zawziecie np. pudla z Ikei na wiory :-)
Teraz juz ma 9 lat i sie wreszcie uspokoil :-) Moja siosta ma szczescie, bo teraz u niej mieszka!

gunia43
lutka
gunia43
Moj maz wrocil i powiedzialam mu, ze wlasnie bluzke sobie kupilam, idac po paste do zebow i jak mu sie podoba. A on na to, ze jego piekna zona to mu sie zawsze i we wszystkim podoba. Nie ma to jak czlowieka docenia!:ok:

no mężuś kochany, i powiem Ci w sekrecie że baaardzo w moim stylu - prawdziwy przystojniak :)
Dzieki lutka! Przekaze, to sie ucieszy! On ciagle pyta co na forum. Wczoraj w lozku wylismy ze smiechu z przygod patki z kiwi!!

Gunia no wiesz, tez macie tematy do rozmow w lózku ;) hihihihi

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Witam Dziewczyny ja w zasadzie nie mam problemu z kurtka bo kupilam z serii ciazowej na poczatku ciazy a teraz schudlam 6 kg i waze mniej niz zaszlam w ciaze tylko brzuszek mam a nawet teraz jak bym przytyla 10 kg do konca ciazy to spokojnie moge chodzic.A po tym wszystkich i mojch przezyciach to moge chodzic w rzeczach przed ciaza

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

katja79
mama2
oj co wy wszystkie takie przeboje w nocy mialyscie???
ja powiem wam nie mam zadnych dolegliwosci w nocy , brzuch mi nie przeszkadza, kregosłup nie boli z boku na bok nawet sprawnie sie obracam:)))

zaraz robie leniwe pierozki:taniec:

katja masz jeszcze jakis fajny przepis na obiad bo w wekeend kochana zajadalismy sie tymi oszukanymi pierozkami PYCHAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ciesze sie ze smakowaly ja tez sie zawsze nimi zajadam:smile_jump:
A co do przepisów jutro robie karkówke: kroje na kotlety rozbijam ale tylko troszke i klade na polana odrobine oliwka blache potem obsypuje sola, pieprzemi i papryka smaruje majonezem, na majonez plaster pomidora, sól pieprz potem znów majonez potem pokrojone na grube plastry pieczarki sól,pieprz majonez i na sama góre znów plaster pomidora i do piekarnika tak na 50 min w 200 stopniach i gwarantuje pycha sprawa a naprawde robi sie szybko z pieczarek i grzybków w polaczeniu z majonezem robi sie pycha sosik a miesko rozplywa sie w ustach i ja podaje to z dzikim ryzem naprawde niebo w gebie jeszcze nie spotkalam nikogo komu to nie smakuje spróbujcie.
Brzmi ciekawie. CHyba wyprobuje w sobote. A májonez jaki dajesz. Ja mam kielecki. Moze byc czy inny lepszy? A karczek to tak pokrojony na plastry jakiej grubosci?

katja79
Ewciaa
witaj katja jak tam Maja dziś?? bo u mnie od rana jakiś taki spokuj czasami tylko lekkie wiercenie czuje

Hej Ewciaa moja Maja tez dzisiaj tez ledwie, ledwie moze tez pogoda i cisnienie na nia wplywa bo mi leb chce peknac na pól:36_2_24:
Dzisiaj rano ogladalam pogode i mowili, ze kawe pic bo cisnienie strasznie niekorzystne!

Daffodil
katja79
lutka
katja no nie poznałam Cię po zmiane awka ;) szkoda ze taki mały, i słabo Cię widac ;)

no wlasnie zmienilam bo na tamtym to sama sie poznac nie moglam bez lupy:smile_move:

Śliczna buźka. To chyba jakieś znad morza?

Daffodil z ciebie to naprawde karamba urodzona:smile_move: tak kochana z Wladyslawowa bylismy z mezem w sierpniu co by jodu zlapac i rybek pojesc przed staraniami...:smile_move::smile_move::smile_move:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

jola.grodecka
Witam Dziewczyny ja w zasadzie nie mam problemu z kurtka bo kupilam z serii ciazowej na poczatku ciazy a teraz schudlam 6 kg i waze mniej niz zaszlam w ciaze tylko brzuszek mam a nawet teraz jak bym przytyla 10 kg do konca ciazy to spokojnie moge chodzic.A po tym wszystkich i mojch przezyciach to moge chodzic w rzeczach przed ciaza

Jola G biedulko staraj się jeść, żeby maluszek dostawał witaminek dużo. Chociaż wyobrażam sobie, że pewnie nie bardzo masz na to ochotę. Ale próbuj o dzidziusiu myśleć :36_4_9:

lutka
Ewciaaa jako ze i Wy mieszkacie z rodzicami mam pytanie. Jak ustaliliście sprawy domowe? obiady, zakupy, rachunki, jedzenie w lodówce?

a więc lutka dajemy kase rodzicom 600zł miesięcznie w tym mamy opłacone rachunki i jedzenie, jeśli chodzi o biady to robi je ten kto jest w domu, zakupy tak samo częściej robią rodzice bo oni płaca kartami swoimi i lubią jeżdzić i szukać promocji i mają auto ale my też czasami chodzimy kupujemy, a oni dają wtedy kase, w lodówce zawsze biore to co chce mąż też chodz czasami się wstydzi, pozatym ja płace na spółke z siostą neta, a jeśli chcemy jakąś pizze czy coś ekstra to sami płacimy, a jak to wygląda u Ciebie??

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mieszkamy w 3, wszystki rachunki dzielimy na 3, gotuje mama albo P. jak jest w domu, zakupy takie większe robimy my raz w tyg, a takie mniejsze mama. Tylko ostatnio mnie naszło zeby wydzielić półki w lodówce, bo mnie mama wkurzyla tym ze zjadła mi jogurt który sobie kupiłam a taka miałam na niego ochotę. Powiedziała ze odkupi na 2 dzień - al eja chciałam już:/ Tylko jak jej to powiedzieć, zeby jej nie urazić?