Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie kochane, jakze dawno mnie tu nie bylo, bylam w PL.

Mama2 CHOLERAAAAA GRATULUJE!!!!!!!!!!:36_1_67::36_1_67::36_1_67:
WOW jestem w szoku, czyli kolejny dzidzius bedzie czercowo/lipcowy? Super :)

Nie nadrobie chyba Was kochane :( ale ide looknac, mam do przeczytania okolo 300 stron :36_19_3::36_19_3::36_19_3::36_19_3::36_19_3::noooo::noooo::noooo::noooo::noooo:

ale moze przeczytam, ze nie tylko mama2 spodziewa sie kolejnego maluszka?:Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

isabela

Nie nadrobie chyba Was kochane :( ale ide looknac, mam do przeczytania okolo 300 stron :36_19_3::36_19_3::36_19_3::36_19_3::36_19_3::noooo::noooo::noooo::noooo::noooo:

ale moze przeczytam, ze nie tylko mama2 spodziewa sie kolejnego maluszka?:Oczko:

Hej Isabelka strasznie długo Cie nie bylo jak zdrówko jak Twoja noga???? no i jak Mia dawaj fotki:smile_jump:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

Daffodil
Jola30
elus.dreptus
patka brzusio konkretne:):) widze ze ciebie tez te paskudne rozstepy dopadly:( jak one teraz wygladaja?? jak w ogole twoja skura na brzuchu i co z nia zrobilas( lub bedziesz robic)?

eluś że się wtrące ja nie mam żadnych roztępów smarowałam się kremem mustela super polecam.
Moja koleżanka mi poleciła u niej też się sparawdził:basen:

A ja się smarowałam zwykłą Ziajką naprzemiennie z Mama Perfecta i też nie mam. Ale szczerze to w te specyfiki wszystkie średnio wierzę. Jak ktoś ma skłonności, to choćby się wysmarował kremem za 500 zł, to pewnie i tak rozstępów się nie ustrzeże.
Moja koleżanka całą ciążę smarowała się najzwyklejszą oliwką dla niemowląt i też nie ma.
Grunt to dobrze nawilżać skórę.

A ja nawet pod koniec niczym nie smarowałam, bo lekarka powiedziała, że masowanie brzuszka wywołuje przedwczesne skurcze. I też nie mam. Za to wcześniej się dorobiłam trochę hehe, więc na jedno wyszło.

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

katja79
isabela

Hej Isabelka strasznie długo Cie nie bylo jak zdrówko jak Twoja noga???? no i jak Mia dawaj fotki:smile_jump:

Hej Katja, slonce. Ja po zabiegu, polecialam do PL bo wiedzialam, ze tam zrobia to porzadnie. Juz za kilka tygodni bede normalnie chodzic.

Mia jest wielgachna, moze nie ma duzej wagi, bo ok 7kg, ale dlugasna max, powoli wyrasta z ciuchow na 6-12 miesiecy. Na dniach porobie fotki i wrzuce, a zaraz cos zrzuce z telefonu, mam jakies sprzed 2-3 tygodni.

isabela
e2e2
[ATTACH]17471[/ATTACH]

[ATTACH]17472[/ATTACH]

[ATTACH]17473[/ATTACH]

[ATTACH]17474[/ATTACH]
no i troszkę mnie co by nie było że się ukrywam

matko, na 3 fotce Filipek wyglada jak moja Mia, normalnie jakbys trzymala moja Miaske na rekach :)

No właśnie wcześniej tu debatowałyśmy, że Filipek i Mia to jak rodzeństwo hehe.

Witaj Isabela!! Dołączam się do dziewczyn: wklejaj fotki, pisz co u Was, co z nogą?

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

mama2
i oczywiscie mase zmartwien na pczatk..czy mojemu malenstwu nie zaszkodzi ten straszny kaszel...czy ten cholerny antybiotyk ktory teraz biore nie wplynie zle na nie?

Mama podejdź do tego tak, że jest to antybiotyk dozwolony przy karmieniu i ciąży i nic się dzieciaczkowi nie stanie. Przy Maksiu też się tak zamartwiałaś i popatrz jaki chłop wyrósł :)

isabela

Isabela witamy córo marnotrawna :)
Obawiam się, że więcej takich rewelacji nie będzie :)
Pisz co u Was.

isabela
katja79
isabela

Hej Katja, slonce. Ja po zabiegu, polecialam do PL bo wiedzialam, ze tam zrobia to porzadnie. Juz za kilka tygodni bede normalnie chodzic.

Mia jest wielgachna, moze nie ma duzej wagi, bo ok 7kg, ale dlugasna max, powoli wyrasta z ciuchow na 6-12 miesiecy. Na dniach porobie fotki i wrzuce, a zaraz cos zrzuce z telefonu, mam jakies sprzed 2-3 tygodni.

A na czym zabieg polegał? Jest poprawa? Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia.

Daffodil
mama2
i oczywiscie mase zmartwien na pczatk..czy mojemu malenstwu nie zaszkodzi ten straszny kaszel...czy ten cholerny antybiotyk ktory teraz biore nie wplynie zle na nie?

Mama podejdź do tego tak, że jest to antybiotyk dozwolony przy karmieniu i ciąży i nic się dzieciaczkowi nie stanie. Przy Maksiu też się tak zamartwiałaś i popatrz jaki chłop wyrósł :)

no wlasnie a gdzie nerka ? i ta dziurka w serduszku nieszczesna..hm...:nerw:

Daffi, Komidianka wielkie buziaki i dzieki za slodkie przywitanie.
Moja noga ok, mialam nacinane i naciagane sciegno. Nie bolalo i nie boli. Duzo lezenia i dupa mi urosla. Waze tyle co w 7 miesiacu ciazy z Mia :( masakra... ale juz niedlugo :)
w Pl nie mialam neta wiec lezalam i czytalam (i jadlam) wlasnie sciagam Mii zdjecia z telefonu, szkoda bo kazde w nocy i ze smoczkiem, ale obiecuje, ze zrobie na dniach sliczna sesje mojej malpeczce :)