Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

pat-k
witam sie w koncu w piekny poranek
jest tak cudnie za oknem, ze nie wiedzialam jak to opisac i zrobilam dla was fotke. a na drugim zdjeciu Tosia je na kolacje kukurydziany kleik :D najpierw patrzyla podejrzliwie, bo pewnie zastanawiala sie dlaczego mama rozpuscila w mleku jej ulubionego chrupka :)) ale w koncu zjadla

piekny masz widok a Tosienka hihi trzyma ta miche jakby mial kto jej zabrac :D słodziuchna jest :dzidzia_mis:

elwira
widzę ze wasz na brzuchowe wspomnienia wzięło :D i plany dzidziusiowe super :)

ja szczerze powiem wyleczyłam się już z dzieci moja trójca mi wystarczy, a jak mnie coś kiedyś najdzie to pójdę do koleżanek które maja rodzic, pobawię malucha przez 10minut i wszystko mi przejdzie :)

trojka, to dobra liczba :) No i musialabys ewentualnie czwarte dotatuowac :))

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

pat-k
elwira
widzę ze wasz na brzuchowe wspomnienia wzięło :D i plany dzidziusiowe super :)

ja szczerze powiem wyleczyłam się już z dzieci moja trójca mi wystarczy, a jak mnie coś kiedyś najdzie to pójdę do koleżanek które maja rodzic, pobawię malucha przez 10minut i wszystko mi przejdzie :)

trojka, to dobra liczba :) No i musialabys ewentualnie czwarte dotatuowac :))

tatuaż to nie proplem tylko kto mi da siły na to 4 :) jednak podziękuje............ no chyba ze adopcja ale już wiekszego dziecka tylko M nie za bardzo w tej kwestii się ze mną zgadza

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

mama2
pat-k
witam sie w koncu w piekny poranek
jest tak cudnie za oknem, ze nie wiedzialam jak to opisac i zrobilam dla was fotke. a na drugim zdjeciu Tosia je na kolacje kukurydziany kleik :D najpierw patrzyla podejrzliwie, bo pewnie zastanawiala sie dlaczego mama rozpuscila w mleku jej ulubionego chrupka :)) ale w koncu zjadla

piekny masz widok a Tosienka hihi trzyma ta miche jakby mial kto jej zabrac :D słodziuchna jest :dzidzia_mis:

ja mialam w Moskwie ponure, ciagnace sie po horyzont blokowisko a daleko daleko jeszcze kominy :/
teraz co rano ciesze sie tym, ze drzewa za oknem. a wiosna od switu trajluja ptaki. a zima beda sniezne czapy na sosnach

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Ja sie witam wtorkowo. Kurcze, ja rano pobudka o 6.40, bo M wstawal o 6.00 a jakos nie umialam dalej zasnac. Maksik spal ale jeczal, wiec go przewinelam i nakarmilam. Troche zly byl, ze go ruszylam, ale jakos przezyl. Tym sposobem pospalismy po butli jeszcze do 8.30:36_1_11:No i oczywiscie znow net mi sie spierniczyl przy instalacji Internet Eksplorera. No ale wczorajk wieczorem i dzis od rana walczylam i znow mam. Musze przyznac ze ejstem z siebie dumna :36_2_15:
Maksik wczoraj odstawialm jazdy jak rzadko oze zmeczenia, bo zasnac nie umial. Na syzbciora o 17.00 ubieralam sie jednak przy akompaniamencie ryczacego w lozeczku dziecka. Na spacerze zasnal na 40 minut i obudzil sie niezbyt wyspany, wiec po 30 minutach znow zaczal jeczec i mekolic a potm to juz plakac nawet na raczach. Jak go probowalam dac do lezaczka to sie tak prezyl w luk, ze nie dalo rady go tam wsadzic i ryczal do tego. Oj umie juz dziecko pokazal swoja wole :36_11_23:
O 20.00 wsadzilam go do lozeczka na chwilke zeby wode napuscic i pzygotowac kapiel bo nawet na raczkach raczal i ..... zasnal tam nagle. Musialam go budzic na karmienie, bo by sie pewnie na glodnego o 24.00 obudzil. NO le bachnal kaszke i znow w kime a kapiel olalismy w tej sytuacji.

matragona
mama2
Matko jak mi niedobrze ...dziewczyny ktore karmia piersia miacie juz okres ..bo ja jeszcze nie ..i hm..nie wiem czy czegos nie zmajstrowalismy:36_2_21:

ja jeszcze nie choć już od tygodnia nie karmie
A zabezpieczacie sei. Jka tak to na pewno jest ok. MOja kumpela nie miala przez rok jak karmila przez 9 miesiecy.
Ja zaliczylam juz drugi.

gunia43
matragona
mama2
Matko jak mi niedobrze ...dziewczyny ktore karmia piersia miacie juz okres ..bo ja jeszcze nie ..i hm..nie wiem czy czegos nie zmajstrowalismy:36_2_21:

ja jeszcze nie choć już od tygodnia nie karmie
A zabezpieczacie sei. Jka tak to na pewno jest ok. MOja kumpela nie miala przez rok jak karmila przez 9 miesiecy.
Ja zaliczylam juz drugi.

nie niezabezpieczamy i od wczoraj mam straszne mdlosci :uff2:

gunia43
mama2

Aaa no i mi tez ciagle niedobrze jest. Zwlaszcza rano. Ciekawe co to???? MOze watroba albo zoladek....

Mnie też często zamula, ble.

I od razu witajcie :D

Gunia super, że zgoda zapanowała w rodzince :D ;)

patka Tosia jak stara bywalczyni barów mlecznych: tak pewnie trzyma tę miseczkę :D

Za rok będziemy mieć tu wysyp ciąż :) To się będzie działo hehe.

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

mama2
ale mam mdłosci....bleee
M pojechał kupic mi laptopka:36_27_4: Maksio sie przebudza a ja jestem mile zaskoczona ze przeziebienie mija (jak na mnie to zaskakujaco szybo) nigdy jescze mi sie nie udalo powstrzymac kaszlu a tym razem szok- udalo sie!!!:16_12_7:

to super, ze przeziebienie mija :16_12_7:

nowy laptopek? no no :) na powrot do pracy?

pat-k
mama2
ale mam mdłosci....bleee
M pojechał kupic mi laptopka:36_27_4: Maksio sie przebudza a ja jestem mile zaskoczona ze przeziebienie mija (jak na mnie to zaskakujaco szybo) nigdy jescze mi sie nie udalo powstrzymac kaszlu a tym razem szok- udalo sie!!!:16_12_7:

to super, ze przeziebienie mija :16_12_7:

nowy laptopek? no no :) na powrot do pracy?

nie nie do pracy tylko do domu zeby skonczyly sie walki z Klaudia o komputer:36_7_4:

gunia43
Ja sie witam wtorkowo. Kurcze, ja rano pobudka o 6.40, bo M wstawal o 6.00 a jakos nie umialam dalej zasnac. Maksik spal ale jeczal, wiec go przewinelam i nakarmilam. Troche zly byl, ze go ruszylam, ale jakos przezyl. Tym sposobem pospalismy po butli jeszcze do 8.30:36_1_11:No i oczywiscie znow net mi sie spierniczyl przy instalacji Internet Eksplorera. No ale wczorajk wieczorem i dzis od rana walczylam i znow mam. Musze przyznac ze ejstem z siebie dumna :36_2_15:
Maksik wczoraj odstawialm jazdy jak rzadko oze zmeczenia, bo zasnac nie umial. Na syzbciora o 17.00 ubieralam sie jednak przy akompaniamencie ryczacego w lozeczku dziecka. Na spacerze zasnal na 40 minut i obudzil sie niezbyt wyspany, wiec po 30 minutach znow zaczal jeczec i mekolic a potm to juz plakac nawet na raczach. Jak go probowalam dac do lezaczka to sie tak prezyl w luk, ze nie dalo rady go tam wsadzic i ryczal do tego. Oj umie juz dziecko pokazal swoja wole :36_11_23:
O 20.00 wsadzilam go do lozeczka na chwilke zeby wode napuscic i pzygotowac kapiel bo nawet na raczkach raczal i ..... zasnal tam nagle. Musialam go budzic na karmienie, bo by sie pewnie na glodnego o 24.00 obudzil. NO le bachnal kaszke i znow w kime a kapiel olalismy w tej sytuacji.

o to wczoraj byl dzien marudera. tosia tez dala czadu wczoraj.
Gunia nie wiem czy dotarlas do tego posta, ale Twoj Maksiu wpadl w oko Tosi :))
puscilam jej kiedys filmik z Maksiem w roli glownej i siedziala zahipnotyzowana i cala zasliniona :hahaha:

mama2corun
mama2

ja niemam i ciesze sie bardzo :)
a wiecie co my robimy teraz Olenka je jabluszko z winogronkiem i rozanym puure i je :D juupi :D

brawo Olenka! ale delikates, z rozanymi platkami

pat-k
gunia43

o to wczoraj byl dzien marudera. tosia tez dala czadu wczoraj.
Gunia nie wiem czy dotarlas do tego posta, ale Twoj Maksiu wpadl w oko Tosi :))
puscilam jej kiedys filmik z Maksiem w roli glownej i siedziala zahipnotyzowana i cala zasliniona :hahaha:

o jeny to juz powazna reakcja Tosi na Maksia...co bedzie dalej strach pomyslec :D