Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

znikam bo musze wlosy zrobić i sie wyszykować do lekarza może i ja coś dostane bo zdycham nie na zarty.
a tak na marginesie to codziennie słysze jakąs docinke na temat ze jestem gruba mam dosyć serdecznie powiem tak że i pewnie mnie tam obgaduja ze tylko przy dziecku jestem i nic nie robie ale chyba jakieś wakacie mi sie należą :Kiss of love:

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

Jola30
Witam
po krotce opisze co tam u nas a wiec Nikuś wczoraj był u lekarza dostał pleśniawki wyniku antybiotyku i lekarz nie zmienił mu antybiotyku a;le dziś kazał podjechać wiec za godzine wybieramy się znów poprawa już jest ale ja tych choroby mam dosyc tym bardziej ze ja już też zainfekowana i zdycham:36_11_5:
Wczoraj weszłam na sekunde ale nawet nie miałam siły Was nadrobić tyle natłkiście:36_22_3::yuppi:
Nikuś zrobił sie spokojniejszy w prawdzie siedzimy u teściowej i już mam zakaz chodż do koleżanki ktora znam już od dłuższego czasu no nie wyrabiam z nią:36_11_5:
w nocy wstawanie nie ma zmiłuju 2 do 4 razy.
Nikuś wcina zupki ze sLoika bo chodż jesteśmy na wiosce to jakoś 3 razy zupka została spalona i slik wygodniejszy dzis zapytam lekarza czy moge wprowadzać miesko i ugotuje sama.powiem szczerze ze jak sie nie ma nic innego na głowie tylko dziecko to można sobie dzieci mieć nawet takie rozdarte jak Moje Słońce:36_2_31:

Oj, biedaczki choraczki z Was. Dobrze, że u Nikiego już lepiej, a pleśniawki pewnie zejdą jak już antybiotyk skończycie. Ale to takie w buźce się pojawiły? Macie to czymś smarować?
Dużo zdrówka dla Ciebie i dla synka.

Jola30
elus.dreptus
witaj JOLU:):) dostalas maila?:)
Tomaszek wlasnie zjadl swoja druga w zyciu zupke:) marchewkowa z ryzem, caly sloiczek spałaszował:)

Kochana słaby dostep mam do internetu ale już sprawdzam poczte Dziekuje.:36_3_8:
a z ryzem mozna już podawac u nas jest taki krzyk przy karmieniu zupka ze jak jestem całam mokra jak go karmimy:36_22_3:

No właśnie, ja też o ten ryż chciałam zapytać. Czy to nie jest raczej na bazie kleiku ryżowego? Bo też bym chciała Kubie dawać to co w słoiczkach jest, a sama mu gotuję.

Jola30
znikam bo musze wlosy zrobić i sie wyszykować do lekarza może i ja coś dostane bo zdycham nie na zarty.
a tak na marginesie to codziennie słysze jakąs docinke na temat ze jestem gruba mam dosyć serdecznie powiem tak że i pewnie mnie tam obgaduja ze tylko przy dziecku jestem i nic nie robie ale chyba jakieś wakacie mi sie należą :Kiss of love:

ja miałam to samo w PL wszyscy ze za gruba jestem ze wyglądam jak bym w ciąży była itp ale mam ich głęboko..........
Jesteś śliczną mama i koniec

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

elus.dreptus
Jola30
mam pytanie czy Wy swoje dzieci trzymacie w pozycji siedzacej na kolanach bo oni mi go tak wszyscy trzymaja a ja sie jakby troche martwie

jak trzymam malego na kolanach to tak zeby byl w pol lezacej, wydaje mi sie ze wczesnie zeby byl calkiem pionowo, chyba ze sam chce ale wtedy trzymam go pod paszkami zeby troche odciazyc kregoslup

No właśnie ja też Kubę opieram o swój brzuch i nie siedzę tak całkiem pionowo, tylko tak półleżąco. A i tak cwaniak się za moje ręce łapie i siada.

Ewciaa
dziękuje bardzo:Kiss of love:..włąśnie niedawno wróciłam od lekarza jeszcze dał sie namówić i nas przyjoł....mam jej dawać ta witaminke C, pryskać jakimiś kroplami do 3 dni, takto solą fizjologiczną i odciągać Marimerem mama jeszcze dawac jej wapno 2 dni i jakiś syropek, gardło ma czyste tylko ten nosek, przy okazji została zwarzona i waży 6kg :)

stierimar też mam

mama2curon a jak ola sobie radzi w wnocy z tym katarkiem bo ja chyba całą noc nie będe spać tylko czuwać[/QUOTE
Ewciaa bardzo współczuje katarku,mam nadzieję że szybko przejdzie i żeby się Zuzia nie męczyła!!!Ładną ma wagę Zuzieńka!!!

Jola30
mam pytanie czy Wy swoje dzieci trzymacie w pozycji siedzacej na kolanach bo oni mi go tak wszyscy trzymaja a ja sie jakby troche martwie

Czesc Jola30 - ja tak malego czesto trzymam, albo w foteliku samochodowym siedzi tez duzo. Inaczej nie che. Ciekawy swiata sie zrobil.
Poza tym ciesze sie ze Niki spokojniejszy. To by potwierdzalo teorie ze to mieszanie mu nie sluzy. A plesniawki po antybiotyku to normalna rzecz. MOze jakis preparat oslonowy bys mu daal. Popytaj w aptece. Sa takie bakterie ktore sie podaje przy antybiotykach, zeby flory bakteryjnej organizmu az tak nie zaburzaly.
Powodzenia!!!!! A tesciowa sie nie przejmuj. Ja moja juz dawno przestalam.

elwira
Jola30

ja miałam to samo w PL wszyscy ze za gruba jestem ze wyglądam jak bym w ciąży była itp ale mam ich głęboko..........
Jesteś śliczną mama i koniec
A niech sie wala!!!!!! Jak mozna tak komus wogole gadac. A oni niby same Miss Polonie!!!! Juz to widze. Jak mozna byc takim nieuprzejmym.
Dla mnie jestescie sliczne obie i czasami sobie mysle, ze w Polsce to takie parcie na kilogramy, ze depresji mozna dostac. W Anglii nikt sie nie przejmuje a tam to serio paszkwile chodza z tego co widzialam i zadowolone z siebie ze hej. I nikt im nie truje. NO i takie podejscie przyznam bardzie mi sie podoba a nie wsiowe takie gadanie.

NIe che zapeszyc ale moje dziecko jest dzisiaj do rany przyloz:angel1:. Caly dzien usmiech mu z dzioba nie schodzi. Ja zrobilam zupe, wyprasowalam, pomylam gary i tak trzy godziny moje dziecko sie patrzylo i bujalo w foteliku i happy caly! Pol godziny temu flacha i zasnal umeczony tym bujaniem:smile_move:. Aha. Odkryl ze koszulki, ktore ma na sobie sa super do zucia. Chodzi teraz obsliniony caly w zwiazku z tym.
No i przetestowalam dynie i Maksik jej nie chce jesc. Ma odruch wymiotny. Myslalam ze sie zedlawil i drugi raz sprobowalam i to samo. Musze mieszac z jablkiem to moze wcisnie ale nastepnym razem juz nie kupie.

Kamidianka
lutka
Witam piątkowo.

Ewciaa i co z katarem? rozwinął się?

Gunia
Szymus też z obrotami nie bardzo, ale w foteliku samochodowym nie chce głowy połozyć, tylko ciągnie ją do gory i tez się wkurza. Slońce moje:36_3_8:

Dziś czeka Nas szczepienie, zapytam o te soję przy okazji.

Na podkarpaciu piękny dzień sie zaczyna, Mlody gada jak najęty: ejjjjj, gejjjj i rózne inne dziwne. M. nie ma juz prawie 2 tyg, możliwe ze wróci końcem przyszłego tygodnia.

Moją bardzo bliską kolezankę niedawno zdradzil mąż :/ Mają małe dziecko, jest załamana. Boli ją wszystko od duszy po mięśnie. Koszmar.

Niestety, może brutalnie to zabrzmi, ale mogę sobie wyobrazić taką sytuację. Mówi się, że dziecko cementuje związek. Owszem, o ile on już jest mocno osadzony na głębokich fundamentach. Inaczej, pojawienie się dziecka obnaża wszystkie zadrapania. Nie wyobrażam sobie, żeby spłodzić dziecko w nadziei, że się polepszy w związku. na pewno nie. Wszystko wyjdzie po drodze. Pewnie to tak wygląda u Twojej koleżanki. Dodawszy jeszcze znudzenie, szukanie nowych ekscytacji, pewnie takze osłabienie więzi seksualnej i takie tam. No i masz. Jest coś takiego w facetach, że są jak małe dzieci, nie umieją, a bardziej nie chcą się oprzeć pokusie, tylko jej ulegają. To wszystko nie wyklucza jednak, że swojego chyba bym zabiła, jakby mi taki numer wywinął. CZłowiek wierzy, że ten nasz jest inny.

kami
to nie tak. Dzieco bylo planowane, a para byli wtedy gdy zaszła w ciąże od 6 lat. I tworzyli fajną parę, On odpowiedzialny , starszy o 6 lat. Gdzies po drodze wysly kłopoty zdrowotne z dzieckiem i oddalili sie od siebie. Tak więc to ze tworzy sie trwały związek nie jest gwarancja tego ze za rok czy 2 cos się nie spieprzy. Niestety