Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Daffodil
lutka
Ok i ja zmykam sie wyłożyć w ogródku :) pogoda cudna, trzeba dotlenić synka. Narazie:* Daffodil a ile kobiet masz w sali?

3. Takie sale są na patologii, a poporodowe już tylko dwuosobowe.
To tak jak w moim szpitalu. Jak chce miec pojedyncza to musze doplacac. Ale nie zamierzam. Moze niemiecki przy okazji podszkole.

lutka
Daffodil
gunia43

Oj Daffiodil - jestes kochana. I jak tam Ci w tym szpitalu. NJiech Cie dobrze traktuja bo inaczej to popamietaja !!!!
Kurcze. A ja niestety nie mam laptopa. Jak ja ten szpital zniose bez forum - normalnie nie wiem.
:-)

Nie jest źle, atrakcji sporo :) Wprawdzie to nie to samo co w domu, ale parę dni wytrzymam. Swojego laptopa też nie brałam, ale parę sztuk stoi na korytarzu i można skorzystać :)

jejku na korytarzu???? no to krakow zdecydowanie jest w Europie :D a podkarpacie mimo ze niedaleko to jednak w głębokiej d**ie.

Warszawa tez tam gdzie podkarpacie:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

Ewciaa
a ja już pościel dla małej mam w domu jutro prasowanko i moge na porodówke jechać bo wszystko już będzie gotowe....jutro zroie zdięcia jak juz pościel założe to się pochwale

czy wy pieżecie ochraniacze z pościeli ????

moje już wyprane, nic złego się z nimi nie stało. Trochę żałuję, ze nie kupiłam tego baldachimu czy jak to sie nazywa, zawsze to latem przyciemni łożeczko :/

katja79
lutka
Daffodil

Nie jest źle, atrakcji sporo :) Wprawdzie to nie to samo co w domu, ale parę dni wytrzymam. Swojego laptopa też nie brałam, ale parę sztuk stoi na korytarzu i można skorzystać :)

jejku na korytarzu???? no to krakow zdecydowanie jest w Europie :D a podkarpacie mimo ze niedaleko to jednak w głębokiej d**ie.

Warszawa tez tam gdzie podkarpacie:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:
Ale ceny jak najbardziej europejskie!!!!