Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Daffodil
dorciaa25
Witam się:) Ake super pogoda dziś, słonko swieci od samego rana.

Amelcia jeszcze 4 dni GRATULACJE!!!!CZYLI BEDZIESZ MIEC WYWOŁYWANY PORÓD?

mama2 GRATULUJE 20!!!

DAFFODIL CZY TY DZIS MASZ TO KTG?

Tak, dopiero o 19.30.
Dorcia dzięki za pamięć :36_4_20:
Trochę się stresuję, ale nie za bardzo, bo Kuba na szczęście taki ruchliwy jak zawsze :)

Jak kubuś wariuje jak zawsze to wszystko jest dobrze.
Bede trzymać kciuki.

http://s2.pierwszezabki.pl/020/020364980.png?7448
http://s4.suwaczek.com/200905221562.png

Daffodil
dorciaa25
Witam się:) Ake super pogoda dziś, słonko swieci od samego rana.

Amelcia jeszcze 4 dni GRATULACJE!!!!CZYLI BEDZIESZ MIEC WYWOŁYWANY PORÓD?

mama2 GRATULUJE 20!!!

DAFFODIL CZY TY DZIS MASZ TO KTG?

Tak, dopiero o 19.30.
Dorcia dzięki za pamięć :36_4_20:
Trochę się stresuję, ale nie za bardzo, bo Kuba na szczęście taki ruchliwy jak zawsze :)
dorcia najprawdopodobnie jeśli nie urodzę normalnie do czwartku:)

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

Ewciaa
witam się poniedziałkowo
widze że jakaś stra dyskujsa zaraz nadrobie zaległości i będe wiedzieć co się dzieje, a może juz ktoś urodził ?:36_7_8:
ja już zaliczyłam mały spacerek z psem:36_7_8:
teraz opoczywam i zaraz obiadek robić będe dziś podaję pierogi ZAPRASZAM :36_1_1:

ja ide na pierogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham pierogi

JolaG. trzymam kciuki za wizyte

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

isabela
Ewciaa
witam się poniedziałkowo
widze że jakaś stra dyskujsa zaraz nadrobie zaległości i będe wiedzieć co się dzieje, a może juz ktoś urodził ?:36_7_8:
ja już zaliczyłam mały spacerek z psem:36_7_8:
teraz opoczywam i zaraz obiadek robić będe dziś podaję pierogi ZAPRASZAM :36_1_1:

ja ide na pierogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham pierogi

JolaG. trzymam kciuki za wizyte

Ja też uwielbiam, a jeszcze nigdy sama ciasta nie zrobiłam :lup: Więc też chętnie się wkręcę :)

DZieńdobry baboszki. Dziś już 20 kwiecień, jak sobie to rano uświadomiłam to ogarnęła mnie lekka panika.

Powoli zaczynam mieć dość, młody od 3 dni rozciąga mi boleśnie brzuch w szerz:36_2_39: Dziś planuję iść do ginki, kazała dzwonić ok 19 i wtedy mi powie o której mnie przyjmie, nie wytrzymam do przyszłego poniedziałku. Wolę wiedzieć czy łożysko dobrze pracuje, i czy z młodym ok.

Moze dziś trochę poczytam co tam u Was. Narazie widziałam fotki Kiry (cudne) i conieco poczytałam o nerkach Maksia mamy2 - ale i tu juz wszystko ok.:taniec1:

lutka
DZieńdobry baboszki. Dziś już 20 kwiacień, jak sobie to rano uświadomiłam to ogarnęła mnie lekka panika.

Powoli zaczynam mieć dość, młody od 3 dni rozciąga mi boleśnie brzuch w szerz:36_2_39: Dziś planuję iść do ginki, kazałA dzwonić ok 19 i wtedy mi powie o której mnie przyjmie, nie wytrzymam do przyszłego poniedziałku. Wolę wiedzieć czy łożysko dobrze pracuje, i czy z młodym ok.

Moze dziś trochę poczytam co tam u Was. Narazie widziałam fotki Kiry (cudne) i conieco poczytałam o nerkach Maksia mamy2 - ale i tu juz wszystko ok.:taniec1:

Lutka, nie panikuj tylko ciesz sie. Wdech-wydech-wdech-wydech ;)
Trzymam kciuki za wizyte u poloznej :)

isabela
zaraz komus palne tuuuuu.
Ja mam uda jak galareta i celulit wszedzie, nawet na lydkach, ale czuje sie pieknie wielka. Zawsze bylam lekko tlustawa, ale taka moja uroda i lubie ja. Teraz jestem wielka i PIEKNA!!!!
Dziewczyny jestesmy w 9 miesiacu ciazy, nie chcialbybyscie chyba wygladac jak anorektyczka z brzuchem?! Co to w ogole za teksty! Urodzimy i zacznie sie bieganie, nawet nei wiecie kiedy celulit i te male ilosci tluszczyku z nas zejda!
Nie marudzic jesli chodzi o wyglad, bo to az wstyd. Na nasze dolegliwosci mozemy narzekac, ale stawiam ZAKAZ na szukanie dziury w calym :):):):):) NO! i prosze mi sie tu podpisac kto takze stawia zakaz na narzekanie na nasze piekne, ciazowe figurki. (po urodzeniu mozemy sobie pogadac....)

Witam! Ja sie podpidsuje chetnie w piekny sloneczny, aczkolwiek chlodny poniedzialek!!!!

lutka
DZieńdobry baboszki. Dziś już 20 kwiecień, jak sobie to rano uświadomiłam to ogarnęła mnie lekka panika.

Powoli zaczynam mieć dość, młody od 3 dni rozciąga mi boleśnie brzuch w szerz:36_2_39: Dziś planuję iść do ginki, kazała dzwonić ok 19 i wtedy mi powie o której mnie przyjmie, nie wytrzymam do przyszłego poniedziałku. Wolę wiedzieć czy łożysko dobrze pracuje, i czy z młodym ok.

Lutka dobrze, że zdecydowałaś się na przełożenie wizyty, przynajmniej będziesz spokojna. To dzisiaj wieczorem trzymamy kciukasy.

A co do dat, to dzisiaj zaczyna się znak zodiaku: byczek :) Barana wszystkie przetrzymałyśmy :)

Daffodil
lutka

Lutka dobrze, że zdecydowałaś się na przełożenie wizyty, przynajmniej będziesz spokojna. To dzisiaj wieczorem trzymamy kciukasy.

A co do dat, to dzisiaj zaczyna się znak zodiaku: byczek :) Barana wszystkie przetrzymałyśmy :)

ooooooo BYCZKI zodiakalne sie dzis zaczynaja :) superrrr

Isabela o celulicie to ja już nie chcę nawet myśleć - jest wszędzie :/ i parę fotek sobie porobiliśmy wczoraj - bo przyjechała moja tesciowa - wyglądam na twarzy jak księżyc w pełni. Wiem z etak musi być, ale kurde bez przesady :/

jola22
O matko ile dzisiaj okazji do świętowania.

Amelcia - 10 dni zostało, ale ty chyba szybciej zobaczysz swoje maleństwo - i bedzie pierwsze Majowe Słoneczko.

Mama2coruń i dla Ciebie ogromne gratulacje - tyk, tyk zegar tyka.

Daffodil - 20 stukneła - Gratulacje.:36_11_23::36_11_23:
Ja tez sie dolaczam.
Amelcia - kurcze, jednak chyba (!!!) pierwsza bedziesz. ja w czwartek mam wizate. Zobaczymy co mnie lekarz powie.