Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Ewciaa
mama2 powiedz mi jak to z tymi kopniakami, właśnie teraz leże i poczułam takie "puk" niżej pępka ale doś wyraźne i głośne czy to to?chyba oszaleje już nic nie wiem kiedy kopniak , a może burczy mi w brzuchu

Ewcia to na pewno TO :) U mnie też to było właśnie takie postukiwanie, wczoraj jak siedziałam przed komputerem to też się dzidziuś układał :) Na razie strasznie nieśmiało, ale już wiem na co zwracać uwagę. Mąż się ze mnie śmieje, że cały czas ten biedny brzuch ugniatam :)

sylak
Witajcie kochane jestem mamusia z czerwca 2009 weszlam by was rowniez przywitac moja kochana psiapsiolka Isabela jest z maja sliczny brzusio kochana naprawde ja tez taki chce...
A musze wam sie przyznac ze mam coreczke z 10 maja 2005 ..fajnie tu u was pozdrawiam i ciezarowkom zycze szczesliwego rozwiazania:guma_balonowa::36_3_19:

Sylak witamy Cię serdecznie i zapraszamy do częstszego odwiedzania naszego wątku :) I oczywiście gratuluję dzidziusia i życzę spokojnej ciąży.

isabela
Dzien dobry kochane ranne ptaszki :)
Juz o 8:30 dzwonilam do szpitala po wyniki i KOCHANE, WYNIK WYKLUCZYL WSZELKIE CHOROBY GENETYCZNE :)
Normalnie jakbym sie nachlala, pijana ze szczescia!!!! Dokladny opis dostane poczta...

Wspaniala wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przytulam Cie kochana z calej sily..:36_3_15:no to teraz tylko czekac maja...:smile_jump:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

dziewczyny kochane, juz jestem w domu. W zeszla srode popludniu zabralo mnie pogotowie. Twardnienie brzucha jeszcze sie zdarza, ale bole juz przeszly. okazalo sie, ze zaczela mi sie jednak szyjka skracac, wiec zalozono mi pessar. czeka mnie jeszcze min. 2 tyg lezenia, ale jestem szczesliwa, ze juz w domu. musze nadrobic lekture naszego forum :)

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

isabela
Dzien dobry kochane ranne ptaszki :)
Juz o 8:30 dzwonilam do szpitala po wyniki i KOCHANE, WYNIK WYKLUCZYL WSZELKIE CHOROBY GENETYCZNE :)
Normalnie jakbym sie nachlala, pijana ze szczescia!!!! Dokladny opis dostane poczta...

GRATULACJE!!!!!!!! STO RAZY!!!!!!!!!!
Ja musze czekac do poniedzialku lub wtorku, wlasnie dzwonilam i nic nie przyszlo jeszcze. OJ, juz bym tez chciala wiedziec. Ale w kazdym razie ciesze sie wraz z Toba!

pat-k
dziewczyny kochane, juz jestem w domu. W zeszla srode popludniu zabralo mnie pogotowie. Twardnienie brzucha jeszcze sie zdarza, ale bole juz przeszly. okazalo sie, ze zaczela mi sie jednak szyjka skracac, wiec zalozono mi pessar. czeka mnie jeszcze min. 2 tyg lezenia, ale jestem szczesliwa, ze juz w domu. musze nadrobic lekture naszego forum :)

Pat-k super, ze wrocilas juz. Martwilaysmy sie bardzo! Dobrze, ze juz wszystko w porzadku. Widzisz, cale szczescie, ze do tego drugiego lekarza zadzwonilas!

isabela
Pat-k jak to dobrze, ze jestes!!!!!!! I jak to dobrze, ze juz wszystko dobrze. Bedziemy razem wypoczywaly. Ja juz tylko dobe musze lezec, ale jeszcze 10 dni siedzenia na tylku w domu. Damy rade. Jak to dobrze, ze jestes! Trzymalam kciuki za Ciebie caly czas

isabela - dobrze, ze sie zdecydowalas na to badanie. Teraz mozesz juz spokojnie cieszyc sie z ciazy, bez zadnych niedomowien i niepotrzebnych stresow.