Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Daffodil ja sobie co tydzień powtarzam, że w kolejnym juz na pewno wybrzuszy bancołek. JAk na razie to kończy się na powtarzaniu i uspokajaniu, bo brzuszek nadal miniaturowy - no chyba ze się ojem ale to jednak nie to samo :P

Mozecie polecić jakiś dobry antyperspirant?

lutka
Daffodil ja sobie co tydzień powtarzam, że w kolejnym juz na pewno wybrzuszy bancołek. JAk na razie to kończy się na powtarzaniu i uspokajaniu, bo brzuszek nadal miniaturowy - no chyba ze się ojem ale to jednak nie to samo :P

Mozecie polecić jakiś dobry antyperspirant?

Lutka nie martw sie kochana nie tylko Ty tak masz... ja tez mam malusi brzuszek jak leze na plecach to jestem zupelnie plaska dzidzia wpada do srodka brzucha, a jak stoje to takie niewielkie uwypuklenie...ale jestem wciagnac brzuch na plasko mysle ze na naszym etapie to juz kwestia góra tygodnia jak sie brzuszki wybrzusza...zobaczysz

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

katja wiem, że na takie sprawy nie ma regóły - co kobieta to inne przeżycia, ale z lekką zazdrością patrzę na piękne okrągłe brzuchale. Jednak najważniejsze zeby maleństwo dobrze się rozwijało , i pocieszam się ze mały brzuch będzie mniej uciążliwy .

katja wiem, ze to żadne pocieszenie, ale doszukiwanie się informacji na necie potrafi być naprawdę dołujące. Jesli lekarz którejs z Was pwoiedział ze jest ok, to znaczy że JEST OK. Nie nakręcaj się niepotrzebnie,dzidzia i tak już się nadenerwowała podczas badania.

katja79
gunia43 ja jeszcze wróce do amnio...wczoraj zmartwil mnie kolor plynu po pobraniu co prawda Isabela mnie pocieszyla ze u niej tez plyn byl koloru zóltego ale tak dzisiaj zaczelam czytac w internecie na ten temat i sie troche nakrecilam a jak bylo u Ciebie widzialas swój plyn???

Nei, bo ja w ogole mialam zamknete oczy caly czas. Chociaz na pobieraniu krwi czy innach takich tam zawsze patrze to jakos wtedy nie moglam. Zreszta lekarzmi poradzil, zebym zamknela izamknelam. Ale po pobraniu mialam na plastrze takie zolte plamki z plynu. Wiec na pewno nie bal calkiem bialy i klarowny jak woda.
Bardzo dobrze Cie rozumiem katja tak samo jak isabele. Nie jest to latwe caly ten zabieg i to czekanie na wyniki. Ja juz dzisiaj coraz brdziej mysle i mysle ..
Ale koniec z tym zamartwianiem sie plynem!!! Zotly jest ok jak uzgodnilyscie wczoraj i tego sie trzymac, bo mozna popasc w paranoje. Bedzie dobrze, naprawde w to wierze!

lutka
daffodil ja sobie co tydzień powtarzam, że w kolejnym juz na pewno wybrzuszy bancołek. Jak na razie to kończy się na powtarzaniu i uspokajaniu, bo brzuszek nadal miniaturowy - no chyba ze się ojem ale to jednak nie to samo :p

mozecie polecić jakiś dobry antyperspirant?

iwostin

http://s2.pierwszezabki.pl/021/021438990.png
KIEDY DECYDUJESZ SIĘ NA DZIECKO TO ZGADZASZ SIĘ ŻEBY OD TEJ CHWILI TWOJE SERCE PRZEBYWAŁO POZA TWOIM CIAŁEM

mama2
Daffodil
mama2
UWAGA
KAZDA z Was której urósł brzuszek i widac róznice zobowiązana jest do natychmiastowego pochwalenia sie tym na forum, zamieszczając fotke.:):nana_bobo:

Ok, jak mężuś wróci, to mnie pstryknie :)

Dobra ale jak juz cie pstryknie to potem niech Ci zdjęcię brzuszka zrobi:)))))))))

hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahah:36_2_27::36_2_27::36_2_27::36_2_27::36_2_27::36_2_27:

http://s2.pierwszezabki.pl/021/021438990.png
KIEDY DECYDUJESZ SIĘ NA DZIECKO TO ZGADZASZ SIĘ ŻEBY OD TEJ CHWILI TWOJE SERCE PRZEBYWAŁO POZA TWOIM CIAŁEM

katja79
Gunia43 dziekuje Ci kochana za to co napisalas masz racje pewnie taki jest ok. Tak bardzo bym chciala zebysmy mialy juz wyniki i zeby wszystko bylo dobrze.

katja - kazda by juz chciala. Nie Ty jedna. Ja znowu sie denerwuje mimo, ze jestem dobrej mysli. Tak to juz chyba jest i nie minie puki nie bedziemy trzymaly pozytywnych wynikow w reku.
W kazdym razie nie jestes sama :-) Ja jak najbardziej rozumiem Twoj niepokoj.

Ja o 15.00 tez wychodze. Mam zlecenie od siostry wybrac jej fluid, bo tylko w Duglasie sa takie jak ona chce. Ma wymagania dziewczyna! Sobie tez musze kupic. A to zawsze ryzyko, bo swiatlo w sklepach jest inne niz naturalne i boje sie, ze zly wybiore. Stary mi sie sonczyl a nowy musze dobrac jakis jasniejszy, bo blada jestem wyjatkowo w tym roku. Nie dosc, ze slonca malo bylo to jeszsze solarium sie nie mozna poratowac. Ale odbije sobie po maju jak bede biegac z malenstwem na spacerki!
A potem na Weinachtsmarkt z przyjaciolka - czyli taki swiateczny jarmark. Codziennie go odwiedzam, bo mieszkam w samym centrum. Jest to jedna z niewielu rzeczy, ktora mi sie tutaj w Niemczech podoba bardziej niz w Polsce. I tez zapach pieczonych w cukrze goracych migdalow......:angel1:Mowie Wam. Super!