Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2 czyżbby data Twojej ostatniej miesiaczki pokrywała się z moją 3 sierpień?

napewno powiem lekarce żeby zerknęła, kto wie moze coś wypatrzy. Choć ostatnio dzidź odwrócił się plecami i spał. Moze faktycznie poruszam się więcej przed wizytą i cos zjem.

Boże jak patrze na takie kruszynki to od razu ryczeć mi się chce.

lutka

napewno powiem lekarce żeby zerknęła, kto wie moze coś wypatrzy. Choć ostatnio dzidź odwrócił się plecami i spał. Moze faktycznie poruszam się więcej przed wizytą i cos zjem.

To dobrze. Bo już myślałam, że tylko ze mną jest coś nie tak :)

Cześć Dziewczyny !!! Ale tu wrze jak w ulu!!! A ja się wkurzam bo tak mi net muli, że nerwy już tracę.
Wczoraj miałam pracowity dzień. Zlecenie.
MYcie okien. Uch ale się rękami namachałam. Ale proszę na mnie nie krzyczeć bo na drabinę nie wchodziłam, wziełam drugie śniadanko i ciepłą herbatkę. Mama pracowała a dzidziuś smacznie spał bo czułam się bardzo dobrze.
Jeszcze jutro czeka mnie pranie dywanów. Ale też bez męczarni bo maszyną, którą tylko sobie pcham. Ale za to dzidzia będzie miała wózeczek i łożeczko :)))

Ciesze się, że u Was wszystko ok i niektóre już wiedzą co tam dzidzie mają miedzy nóżkami.
Podglądaczki hahaha :photo:

Ja swoje dopiero będę podglądać 15 grudnia. UHHH nie mogę się doczekać.

http://s2.pierwszezabki.pl/021/021438990.png
KIEDY DECYDUJESZ SIĘ NA DZIECKO TO ZGADZASZ SIĘ ŻEBY OD TEJ CHWILI TWOJE SERCE PRZEBYWAŁO POZA TWOIM CIAŁEM

lutka

Ja miałam ostatnia @ 5 sierpnia

lutka
katja no i poryczałam się ............ w pracy !!! - przy tym filmiku z porody w wannie. Jejku ja to chyba będę ryczała jak głupia jak już moje dziecko przyjdzie na świat. Nawet jak o tym myslę to już mam mokre powieki :I

A ja na wszystkich ryczalam bez sensu. ´Nie dosc, ze przed cioaza sie juz wzruszalam z byle powodu to teraz to juz przesada. Ostatnio plakalam na bierzmowaniu jak zaczeli spiewac piesni koscielne - i to po niemiecku. Szkoda gadac ;-)):smile_move:

gunia43
lutka
katja no i poryczałam się ............ w pracy !!! - przy tym filmiku z porody w wannie. Jejku ja to chyba będę ryczała jak głupia jak już moje dziecko przyjdzie na świat. Nawet jak o tym myslę to już mam mokre powieki :I

A ja na wszystkich ryczalam bez sensu. ´Nie dosc, ze przed cioaza sie juz wzruszalam z byle powodu to teraz to juz przesada. Ostatnio plakalam na bierzmowaniu jak zaczeli spiewac piesni koscielne - i to po niemiecku. Szkoda gadac ;-)):smile_move:

Ja tez tak mam ze z byle powodu oczy mi sie poca...

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

mama2
Dziewczyny po raz pierwszy wierze ze internet moze uzalezniac. Czuje z wami więż i przyjażń. Cudone uczucie kiedy wiem ze zawsze tu jestescie a kiedy was chwile nie ma to...tęsknie. Kiedy mam dobre nowiny to mysle zeby wam sie pochwalic kiedy mi zle mysle z tylko zeby sie móc Wam wyżalić

Chyba wszystkie juz powoli to samo mamy!

gunia43
mama2
Dziewczyny po raz pierwszy wierze ze internet moze uzalezniac. Czuje z wami więż i przyjażń. Cudone uczucie kiedy wiem ze zawsze tu jestescie a kiedy was chwile nie ma to...tęsknie. Kiedy mam dobre nowiny to mysle zeby wam sie pochwalic kiedy mi zle mysle z tylko zeby sie móc Wam wyżalić

U mnie jest dokładnie tak samo :36_3_19:

Daffodil
gunia43
mama2

U mnie jest dokładnie tak samo :36_3_19:

I u mnie tez....:36_3_16:
emilka81 witaj babeczko dobrze trafilas:ok:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

Daffodil
A moje dziecię się wypięło na to całe badanie :) Tak dosłownie. Zwinęło się w kulkę, wystawiło tyłeczek i spało w najlepsze :) Lekarz robił maksymalne zbliżenia i wypatrzył coś co wyglądało na siusiaka, ale przy tym ułożeniu nie był pewien. Tak więc na jakieś 70% Kubuś, ale na razie nie będę się tak zwracać do brzucha, bo nie chcę potencjalnej córci skrzywdzić :) 17 grudnia mam USG genetyczne, może wtedy da się coś więcej zobaczyć.
A tak poza tym to dzidziuś ładnie rośnie, serduszko bije tak jak trzeba, więc wszystko w porządku. Ja muszę trochę bardziej na siebie uważać, nic nie podnosić itp, bo mam dość nisko łożysko. Nie jest to jeszcze łożysko przodujące, bo 1 cm od szyjki i na tym etapie ciąży może się jeszcze przesunąć w zupełnie inne miejsce, tak więc na razie nie panikuję :)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę kolorowych snów.

ciesze się że wszytsko dobrze :) a to napewno chłopak :) gratuluje dobrych wieści :) ja też musze bardziej uważać na siebie więc jesteśmy we dwie :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png