Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Daffodil
lutka
no to kilka podpowiedzi jeszcze:

1. kiedy masz się udac do szpitala jesli będzie po terminie
2. ilu osobowa jest sala porodowa (u mnie 2, ale moze nikt akurat nie bezdie rodził)
3. czy mają w szpitalu piłki, worki sako iczy inne rzezcy pomocne w pierwszej fazie porodu
4. w jakiej pozycji w tym szpitalu się rodzi (u mnietylko na fotelu)
5. jesli znieczulają to czy trzeba się wcześniej umawiać i ile kosztuje
6. sale poporodowe ilu osobowe są

Ale kicha z tymi dwuosobowymi salami porodowymi. To trzymam kciuki, żeby mało osób rodziło. I żeby nie było pełni, bo wtedy zawsze jest wysyp :)

kicha kicha, dobrze ze jest parawan. Ale położna mówiłą ze prawie się nie zdarza zeby w tym samym momencie 2 kobiety weszły w 2 fazę porodu.

lutka
Ewciaa
lutka

ja regularnie do Was zaglądam, a tu 0 nowości, tylko na NK wstawiacie a tu to już nie łaska???? Nalegam: poprawcie się.

Dziękuję :*

ja tu dodaje jak tylko mam jakieś, LUTKA daj jakieś nowe zdiecia

nie mam, Ewciaaa ale na tym zdjęciu w czarnym sweterku masz świetna piłkę!!!! jakbys arbuza zjadła.

no jakos dziwnie wyszedł brzuszek, strasznie nisko

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

lutka
Ewciaaa bo Cię trzasnę, jak mówię ze świetna piłka, to świetna - nie dziwna i nie nisko, tylko świetna. No!

Widzę ,z ę i Ty masz wizytę w pn. Bedziemy razem. Ja jak zwykle wieczorkiem :)

ja też wieczorkiem już niemoge się doczekać, najpierw jade do dentysty z mężem a póżniej ginekolog

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Pregnancy progress - How many weeks pregnant am I?

Ewciu ten kalendarzyk super!
kochana a co ja mam powiedziec ja USG niemialam od stycznia i niemam zielonego pojecia ile moje dziecko wazy czy niejest owinieta pepowina czy cokolwiek zlego sie dzieje tylko slucham serduszka i nienazekam bo wiem ze musi byc dobrze!a ty masz USG na kazdej wizycie lekarz podaje wage i skoro podaje wage to mierzy co trzeba wiec niewkladaj sobie glupot do glowy!jaka glupia wychodzisz na forum co to za myslenie niejestes glupia kazda z nas sie uczy ale lekarze tacy sa jak nie pociagniesz za jezyk to nic sie niedowiesz.kochana jeszcze troszke i bedziesz tulic zdrowa Zuzie ale juz jej niestresuj wkrecaniem.wiesz ze zdrowa i dobrze!!to najwazniejsze.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2corun
lutka
Daffodil

To prawda, przyznaję, że też zajrzałam :) Zdjęcia śliczne, a to w sukience to już zupełna rewelacja.

ja regularnie do Was zaglądam, a tu 0 nowości, tylko na NK wstawiacie a tu to już nie łaska???? Nalegam: poprawcie się.

poprawilam sie :*

mama2corun wszystkie zdjęcia przepiękne, ale mnie najbardziej zachwyciło zdjęcie zdjęcia :) Tam gdzie M. trzyma Oliwkę na rękach jest takie cudne zdjęcie Twoje i córci jak się stykacie noskami. Rewelacja.

mama2corun
lutka
Daffodil

To prawda, przyznaję, że też zajrzałam :) Zdjęcia śliczne, a to w sukience to już zupełna rewelacja.

ale z Twojej Oliwki przylepa :) kochana malutka.

bodziak z małpką cudny!! a w żółtym bardzo Ci do twarzy, pewnie zwłaszcza teraz rudzielcu :)

mama2corun
no ja mam tez nawet sporo na rozm 56 i nawet kilka na 50 bo Oliw byla malutka i jakos nienastawiam sie na klocuszka i tym razem.

ja tez mam sporo ok z kazdego po 10 sztuk tz; kaftaniki ,pajacyki body z krodkim i dlugim rekawem nawet jak bedzie wazyl ok 3,5 kg to i tak bedzie dobre bo ja tu raczej wagowo wiem nie ma rozmiarow

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

amelcia8
Daffodil
amelcia8
a to mojego Kubusia:)) tylko zdjęcia jakieś nie wyraźne na szybko zrobione oczywiście to rozmiar 62

Śliczności. Ten sweterek w paski cudny. A taki kapelusz gdzie kupiłaś? Bo też szukam i jakoś na razie nie mogę trafić.

daffodil kochna ten kapelusik kupiłam w centrum handlowym w h&m

To muszę się tam koniecznie wybrać, bo mój biedny Kubuś ma tylko typowo niemowlęce czapeczki, trzeba mu coś bardziej męskiego na lato kupić :)

Daffodil
mama2corun
lutka

mama2corun wszystkie zdjęcia przepiękne, ale mnie najbardziej zachwyciło zdjęcie zdjęcia :) Tam gdzie M. trzyma Oliwkę na rękach jest takie cudne zdjęcie Twoje i córci jak się stykacie noskami. Rewelacja.

tez zwrócilam na nie uwagę :)

mama2corun
jakos mnie ostatnio nachodzi na zolty moze dlatego ze taki wiosenny hihi
Daffodil a chodzi Ci o zdjecie z tym rycerzem??a nieuwierzycie ten rycerz to stoi u nas w salonie :36_11_1: naszym miniaturowym salonie moj M to naprawde glupek i to jego hobby ze starociami to c:36_11_1:horoba

a chociaz ściera sam kurze?

mama2
Daffodil a czy cos babka mowila jak sie do tej wanny wchodzi ? tzn całkiem nago czy jak? i jak wychodzisz to sie wycierasz zakladasz koszule apotem znowu sciagasz?

Nie mówiła nic na ten temat, bo myślę, że to od kobiety zależy. Widzieliśmy zdjęcia z drugiej fazy, to tam kobieta była goła, ale na pewno nikt nie miałby nic przeciwko temu, żeby sobie założyć górę od stroju kąpielowego albo jakiś biustonosz. Koszulki bym nie zakładała, bo to raczej średnio przyjemne jakby coś mokrego się majtało dokoła :)
A w pierwszej fazie po wyjściu z wody wycierasz się i ubierasz w koszulkę. Łóżko też jest w tej sali, więc albo się kładziesz albo zabawiasz z piłkami :)