Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

piszę od mamy bo ja mam za mało postów, żeby linki wrzucić a inaczej nie umiem za bardzo ;)

ImageShack - Image Hosting :: mianjw.jpg
ImageShack - Image Hosting :: mia2r.jpg
ImageShack - Image Hosting :: mia3c.jpg

mama wraca około 13-14 polskiego czasu więc jak tylko będzie w stanie to na pewno Wam to wszystko dokładniej opisze ;p ja powiem tylko, że już na niczyj poród oprócz swojego nie pójdę i po prostu Was podziwiam !!! dziękujemy strasznie za kciuki i wszystko, kochane jesteście ;***

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

isabela
piszę od mamy bo ja mam za mało postów, żeby linki wrzucić a inaczej nie umiem za bardzo ;)

mama wraca około 13-14 polskiego czasu więc jak tylko będzie w stanie to na pewno Wam to wszystko dokładniej opisze ;p ja powiem tylko, że już na niczyj poród oprócz swojego nie pójdę i po prostu Was podziwiam !!! dziękujemy strasznie za kciuki i wszystko, kochane jesteście ;***

Daga Mia jest śliczna - a jak sie świetnie uśmiecha - szok.
Ja tez was kobietki podziwiam.
Isabelka czekamy na Ciebie

http://s3.suwaczek.com/200905294980.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a0.png?7187
http://s5.suwaczek.com/201202255180.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a1.png?829

isabela

Nic sie Isabela nie pomyliła mowiac ze jest mała ksiezniczka
ONA JEST SLICZNA , SLICZNA, SLICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EWCIAAAAAAAAAAAA POSŁUCHAJ MASZ NAM MARUDZIC ILE WLEZIE , JA CIE ROZUMIEM NIE MA NIC GORSZEGO NIZ PRZECHODZIC CIĄZE a u Ciebie to juz 5 dzien. bardzo bardzo ci wspołczuje ze akurat na Ciebie padło . We wtorek nawet jak ci beda wywoływac to olej to najwazniejsze ze zobaczysz Zuzienke. Jutro pospaceruj, wez porzadna kapiel, zjedzcie z mezem ostatnia miłą kolacje sam na sam i usmiechnij sie juz bo to tuz tuz :kucharz::kucharz:

isabela

Jest cudowna wrecz kochana slicznotka ,z niecierpliwoscia bede czekala na wiadomosci jak przeszla mama porod az lzy mi polecialy mala jest przeurocza

Isabela - wow!!!!! Tak wlasnie myslalm ze jak powiedzialas ze w niedziele to w niedziele, hi, hi.
Lutka, Kira - moja najserdecznijesze gratulcje, ale dalscie czadu kobietki. Czekam na Was z niecierpliwoscia.
Zycze zeby wswzytskie nowonarodzeone pociechy rosly zdrowo i daly morze radosci swoim dzielnym mamusiom.

Mama2corun - ja wiem jak sie musisz czuc. Ja nie wyobrazam sobie tego I tygodnia bez mojego kochanego meza. Ale pomysl, ze jakby nie bylo to MY jestesmy z Toba caly czas.
Z ta goraczka tez tak mam. Trzesie mnie wieczoremi raz mocniej raz slabiej ale regularnie. Bierz ten paracetamol. Ja tez juz jeden wzielam i pomaga. Mnie znow kregoslup dogial dzisiaj do ziemi i ja tez sie poplakalam, ale to z bolu. To taki jego rodzaj, ze az lzy wyciska. Ele co tam. Najwaniejsze, ze Maksiu zdrowy. Ja mam nadzieje, tez z tego wyjde iMaksio bedzie maila zdorwa i sprawna mamusie.
Jeszcze raz powtarzam motto - damy rade!!!!! Musimy dla naszych malenstw, ale ta hustwka hormonalna pewnie nie pomaga, chociaz ja tak jakos strasznie zlagodnialam, ze maz mnie nie poznaje ;-) Wiec placz to naturalnie ale tez sie usmiechaj :-)
Bedzie dobrze, dzis niedziela wiec pewnie nacieszysz sie rodzinka w komplecie :-) Przysylam morze calusow i przytulam!!!

jola22
Ewciaa
jola22

Ewcia proszę cie po raz ostatni - jeśli ktoś zapyta dlaczego jeszcze nie urodziłaś to powiedz że
JEST CI TAK DOBRZE W CIĄZY ŻE ZDECYDOWAŁAŚ JESZCZE TROCHE POCHODZIĆ Z BRZUSZKIEM.

KONIEC MARUDZENIA
.

no tak ja tu wam ciągle marudze że pewnie macie mnie dość

Ewcia grabisz sobie - nikt Cie nie ma dość i nawet jak będziesz marudzić 100 razy bardziej to nadal nie będziemy miały Cie dość - przynajmniej ja.
Ewciaa - Nie jecz Mala. Jak to mamy Cie dosc! Zbieraj dupsko i idz na te komunie. Moze ruszy wreszcie. Trzymam kciukole. Jakby co to pisz eskli do kogos. Caluje i nie daj sie ciotkom klotkom.

isabela

Dzeikuje dziewczyny za informacje na zywo. Jestescie wspaniale!
Wieeelkie buziaki dla calejWaszej juz teraz - CZWORKI :-)
Ale babiniec!!!!!! Super!!!!!!

My zmykamy dzisiaj na spacerek a potem do tesciowej na chwilke, bo pogoda nawet dopisuje, a my mamy dosc siedzenia w domu.
Maksio przespal caly wczorajszy dzien, potem noc nawet, nawet a teraz znow spi. Musze go obudzic zeby go przebrac i nakarmic :-)
Kocham normalnie to moje malenstwo. Jest taki cudowny. Oj, jakbym wczesniej poznala mojego m. to mialabym juz pewnie ze dwojke takich dzieciaczkow :-)
Ale. Najwazniejsze, ze teraz mam mojego Maksia malego przylepe :-) :36_7_8:

Wiecie co! Zycie moze byc piekne, nawet jak napieprza krocze, bola cyce i kegoslup nie pozwala sie ruszac !!!!!!!!! :angel1::angel1::angel1:

Ewciaa
jola22
Ewciaa
a ja ide na komunie....zaraz zaczne się szykować.....tak wszyscy będą z dziciakami swoimi a ja sama bo mąż gra dziś mecz.....kuzynka która urodziła w styczniu, ciotka która urodziła w kwietniu a ja nadal w dwupaku....i co gorsza ŻĄDNYCH OBJAWÓW PORODU:no1: już widze te pytania: "kiedy urodzisz", "dlaczego ty nie w szpitalu" "a ja myślałam że już jestes po" bllablablablablablabla

Ewcia proszę cie po raz ostatni - jeśli ktoś zapyta dlaczego jeszcze nie urodziłaś to powiedz że
JEST CI TAK DOBRZE W CIĄZY ŻE ZDECYDOWAŁAŚ JESZCZE TROCHE POCHODZIĆ Z BRZUSZKIEM.

KONIEC MARUDZENIA
.

no tak ja tu wam ciągle marudze że pewnie macie mnie dość

oj widze ze naszą Ewcie łapią niezłe smuteczki, Ewciu prosze nie dołuj sie ja wcale sie nie dziwie ze sie denerwujesz ale cóz przeciez póki Zuzia sie nie poderwie chocby niewiadomo co nic nie wskurasz a zobaczysz malutka napewno lada moment zapuka.

A co do komentarzy i pytan to Jolcia ma racje mów wszystkim ze jest Ci klawo w dwupaku i tyle niech sie chramolą!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja