Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

dorciaa25
my z moim m od jaiegos czasu staramy się jak najwięcej czasu spedzac poza domem, pospotykac się ze znajomymi, puki co jeszcze pokożystać z życia we dwójkę;)
bo jak się Filipek urodzi to on bedzie naszym oczkiem w głowie, ale z drógiej strony tez chciałabym juz urodzic.

Dorcia fajnie masz nawet nie wiesz jak ja zazdroszcze ale raz to ja tak nie mam tu tylku zyczliwych znajomych a drugie z moimi ruchami kiebsko bardzo.
A jak mi sie troche poprawi to sie narobie i znow wszystko wraca.

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

nie no nie ma za co, poprostu kiedyś Patka z racji tego ze czesto z mężem podróżują, zastanawiała sie nad takim łożeczkiem - nie wiem jaką decyzję ostatecznie podjęli. JA sama nad nim tez się zastanawiałam, ale ostatecznie stwierdziłam że wolę klasyczne, stabilne łożeczko.

Dzień dobry mamusie.

Dzisiaj znowu witam się ze szpitala. Postanowili mnie jednak do poniedziałku zostawić, a później będzie dalsza decyzja co dalej. Lekarz stwierdził, że jednak lepiej, żeby mnie parę razy do KTG podłączali. Ech, a już się nastawiłam, że na weekend będę w domu... No ale trudno, jeszcze się trochę muszę przemęczyć.

dorciaa25
Lutka ja cos mam problem z tymi załącznikami ale na naszej klasie zobacz:) dorota mirowska

nie mam konta :/

a wiecie co? własnie jadą do mnie panowie zakładać normalnego neta :) kto wie, moze zagadam dziś wieczorkiem jak wszystko dobrze pójdzie :)

mama2
a ja co sie skrzywie to słysze swojego M "rodzisz?" juz mnie wkurza i mowie ze jak bede rodzic to powiem :15_9_26:...ale prawda jest taka ze on juz sie doczekac nie moze , mówi ze to czekanie jest juz nie dozniesienia

Mój M. to ostatnio nie śpi prawie w ogóle :) Zwłaszcza odkąd jestem w szpitalu, bo tylko na telefon czeka. Biedak, ciekawe kiedy odeśpi, chyba jak Kuba będzie miał parę lat :)