Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

A kiedy mialabys okres dostac!?
Ja dziś jak byłam w jednej z przychodni babeczka siedziała z takim chlopczykiem,na moje oko jakieś nie cale 2 latka, jejq jaki slodziak!! Później taka młoda dziewczyna e innej przychodni z 1,5 m-czna dziewczynka. Mój instynkt szaleje!! Ja chce takiego bąbla,ja chce być w ciąży!!

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

No to do roboty zaraz po @ :D :D :D

A tak jeśli chodzi o dziewczynki, to prawda, że są mocniejsze. Średnio na 100 dziewczynek rodzi się 106 chłopców, ale śmiertelność wśród dzieci płci męskiej jest większa. Ta dysproporcja szybko się wyrównuje, a później przechyla w druga stronę i to pań jest więcej na świecie, chociaż rodzi się więcej panów.

My też się cieszymy, że jesteś z nami :D

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Nietoperek84
Ogladam Gordona :D Moj P. bardzo lubi.
No ja tez się cieszę ze jestem ;)

O maaamo 1 pkt????
Ja mimo, że urodzona 3 dni po terminie to z wagą 2100, bo mamie mojej odkleiło się łożysko, a że takie czasy to się dowiedzieli przy porodzie. Mama przeszła śmierć kliniczną, ja z wagą jak dziecko w początku 8 miesiąca, a 10 pkt dostałam :D

Oopsy Daisy
Cześć żuczki ;)

Wpadłam na chwilke by Was wybuziać bo za 2 h jadę na lotnisko i bziuuum do Polski :) Odezwę sie jak wróce .Buziam :bye:

p.s działajcie co by dobre wieści poczytac jak wroce 24.03 :love:

Lowe krowe :zwyrazami_milosci: To nie będziesz zaglądać?? To jak się dowiesz, że dziś urodzę!?

Bo mnie brzuch od wczoraj boli ciągle, nie mocno ale ciągle, w nocy mnie to budziło. Zaraz śmigam na wizytę do na ktg, może już zostanę :smile_jump:

No dzisiaj stuknęła ci 40 stka wiec starczy :sofunny:

DZiewczyny widzialyscie,ze Marzenka zmieniła konto czy nicka....chyba nie chce z nami gadać...troche przykro bo tyle pomagasz, pocieszasz a jak juz dobrze to juz sie nie dowiedza....szkoda :ehhhhhh:

_Alfa_

O maaamo 1 pkt????
Ja mimo, że urodzona 3 dni po terminie to z wagą 2100, bo mamie mojej odkleiło się łożysko, a że takie czasy to się dowiedzieli przy porodzie. Mama przeszła śmierć kliniczną, ja z wagą jak dziecko w początku 8 miesiąca, a 10 pkt dostałam :D

No, a Mikołaj idealnie terminowy (jak Twoja Laura, bo przecież dzisiaj urodzisz), całkiem spory (3,180 i 54), silny (podnosił główkę zaraz po wyjściu z brzucha, a tak normalnie dzieci robią to 2.-3. miesiąc), zdrowy, a i tak dostał 9 pkt.

Oopsy miłej zabawy.

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Nietoperku to tez Twoja mama miala przezycia, wspolczuje, dobrze ze wszytsko zakonczylo sie szcesliwie dla was obojgu. Mozg to tak na prawde najwaznijsza czesc ludzkiego ciala.

Dziewczyny te punkty tez nie sa zadna wyrocznia. Najlepiej jakby ich w ogole nie bylo to nie bylo by problemu.To tez roznie z nimi jest. Aleks dostal maksymalnie - 10pkt.

alfa trzymam kciukasy, abys wrocila z cora!

Dziewczynki jedziecie gdzies na wakacje ? Ulcia a Ty kiedy wyruszasz do PL???
Aleks wlasnie zasnal puscilam mu d'n'b - asowy kawalek i zasnal normalnie przy tym LOL heheeh chyba musze mu czesciej puszczac muzyke taka ;) :)))
Mixtura - Nie mów nic (Track 04) - YouTube

My planujemy taką kilkudniową wycieczkę po Polsce (ja nie mam jako takiego urlopu i muszę sama jakoś zorganizować wolny czas dla siebie i mojego pracownika - czyli M.) tak na początku czerwca. Mam nadzieję, że nic nam nie stanie na przeszkodzie...

Veoh wrzucisz jakieś większe zdjęcie tego słodziaczka z avka? :D :D :D Proooooooooooszę :D :D

Musialam wejsc na mojego H. maca bo u mnie sa jakies stare zdjecia. To pierwsze to akurat jak robilismy mu fote do dowodu osbistego jakies 2 miesiace temu a to drugie bardziej aktulane z przed 2tyg :)))

Alfa biedna Ty jestes ale zobaczysz na pewno w tym tyg urodzisz jak nie dzisiaj trzymam kciuki!!!! badz dzielna!:36_27_1:

Strazsnie sie nameczylismy w tym zdjeciem do dowodu, ale w koncu sie udalo ;) bo jak zmusic takie malenstow weby sie patrzylo prosto przed obiektyw :D Bylismy raz u fotografa, ale ta kobieta tak go wymeczyla i sie nie udalo, ze stwierdzilsmy sami mu zrobimy fote.

Hehe - mój to mały model. Normalnie uwielbia, jak Mu się robi zdjęcia i nawet jak chcemy, żeby wychodziły naturalnie, to On i tak pozuje i patrzy w obiektyw, jak tylko się zorientuje. Ma tak od początku - widać pasja do zdjęć po ojcu, który pstryka od dziecka (kiedyś nawet zarobkowo - wesela i inne imprezy) :D pewnie Miś też szybko zacznie nosić się z aparatem :hahaha:

Czesc kochane :)
Co tam słychać,prócz tego ze Alfda wchodzi w stadium ciąży słoniowej ;)
Ja jakas wymeczona jestem :( W pracy jest b.ciężko,przestała mi ona sprawiać przyjemność,dodatkowo ostatnio o niczym innym nie myślę jak o tym jak BARDZO,BARDZO chciałabym zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko. Chyba jakiś kryzys,lub wahania nastroju przy @. Niech juz paskuda się kończy i przez najbliższy długi czas nie wraca :D
Tak bardzo chciałabym żeby nam się tym razem udało i wszystko było dobrze!!:(
W przychodniach ostatnio masa dzieci,od miesięcznych po kilku letnie. Takie slodziaki ze aż by się porwać chciało!! A w brzuchu pustka ;(
Ehhhh chyba jakiś mam wyjatkowo zły dzień...

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.

Nietoperku tulam. Złe dni się zdarzają i będą zdarzać, ale pomyśl, ze to Twoja ostatnia miesiączka w tym roku i że jeszcze troszeczkę i będziesz czuć pustkę w brzuchu, bo wszystko zwymiotujesz.

Ja na takie dni mam jeden sposób - CZEKOLADA

Dziękuje kochane :*
Kupilam sobie,aż wstyd się przyznać taka duuuzooo milke w Tesco,ale jakoś taki mam brak humoru ze nawet mi się czekolady otworzyć nie chce :/
Jejq jejq jak dobrze ze mam Was,Wy dzialacie lepiej niż jakakolwiek czekolada :D

8 t.c.