Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

hej hej hej :D

Alfa ty sprzątaj sprzątaj :D może ręcznie dywan umyj? tak starą metodą- szczotą ryżową :sofunny:

koliberek- kochana ja wzrost nadrabiam pyskowaniem :smile_move: dlatego w pracy żaden nie podskoczy :smile_move::sofunny: i zawsze mówią że ty to masz zawsze na wszytko odpowiedz :wink:

veoh- dobrej nocy :36_3_15:

Ulala1986
hej hej hej :D

Alfa ty sprzątaj sprzątaj :D może ręcznie dywan umyj? tak starą metodą- szczotą ryżową :sofunny:

Tjaaa - chyba przyczepioną do brzucha, bo inaczej nie sięgnie :sofunny:

Ulala1986

koliberek- kochana ja wzrost nadrabiam pyskowaniem :smile_move: dlatego w pracy żaden nie podskoczy :smile_move::sofunny: i zawsze mówią że ty to masz zawsze na wszytko odpowiedz :wink:

Ja wśród znajomych mam odpowiedź na wszystko. Ale jak ludzi nie znam, albo słabo znam, to się nie odzywam niepytana, a czasem nawet pytana...

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

no wiadomo w nowy towarzystwie to ja najpierw badam co i jak.....za to mój mąż to nawet z gościem ze sklepu potrafi nawiązać rozmowę....jak chodzi na wesela zapalić to zawsze go szukam bo się zagada i nie ma go po 30-40 minut :sofunny:

Czesc dziewczynki :)
Jak dzień minął??mi b.pracowicie,dopiero mam czas dla siebie.
Słuchajcie dowodem na to,ze facet jest słaba płcią jestem nawet ja. Urodziłam się z 1pkt na 10,funkcjonował mi tylko mózg. Przeżyłam,mam się nieźle. Nie mam żadnych wad wrodzonych,jakiś ubytków fizycznych czy psychicznych. Wiecie czemu przeżył am,mimo ze było to praktycznie niemożliwe?? Bo urodziłam się dziewczynka, lekarze mojej mamie powiedzieli,ze gdyby to był chłopak nie przezylby.

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart: