Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

_Alfa_
Na jutro mam termin om i powinnam się w szpitalu stawić :D

no wałacha włacha- nie 2 w 1 tylko we doje :smile_move:

no a ja biorę furaginę :ehhhhhh: nie dało sie bez...do tego piśka podrażniona i taka dupa....ja sie tu mam płodzić a wszytko na nie :36_1_4:

No i jak wZilam to od razu ńie musiałam wstawać w nocy...no a ja mam tak ze jak mam pecherz chory to i piśka zaraz tez cierpi i na odwrót....
My z moim mieliśmy mała 'rozmowę' wczoraj....bo jemu sie nie chciało.....no i sie poryczalam bo tyle czasu czekalam i nie chce juz wiecej czekać...

Uleńko kochana nic na siłe ja wiem że to brzmi tak... banalnie wręcz może głupio. Ale na prawde po pierwszym poronieniu w sierpniu 2011 ja chciałam juz w listopadzie ale widziałam że mój mąż jakby nie do końca był gotowy.... to było dla mnie frustrujące . Czułam sie zawiedziona, rozczarowana,jakby mi nie ufał ze ja wiem ze teraz moze być dobrze. Ale szanowałam jego decyzje... dopiero się odważył w kwietniu na takie niepisane, niekontrolowane zbliżenia. Wcześniej ciągle upewniał się czy aby na pewno nie mam płodnych itd itd Czułam się wręcz odrzucona. Bo co zaszłam , nie udało sie utrzymać a teraz sobie będzie wybierał odpowiedni moment ?
Ja wiem i rozumiem że Ty długo czekasz, należy Ci się zostać mamą bezwzględnie... ale czy chciałabyś takie wymuszane staranka ? To ma być WASZ dzidziuś. Przepraszam nie obraź się na mnie, tylko tak sobie od razu skojarzyłam z moim mężem, który też potrzebował się wycofać na troszkę. Poczuć przypływ tego czegoś , tego pragnienia dziecka. :*
Nie martw się :*

Alfa no to ja czekam już po weekendzie na zdjęcia szczęśliwej mamusi z piękną Laurą ;) :)