Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

_Alfa_
Kurna chciałam rodzić w piątek, ale intuicja mi podpowiada, że jestem szalona :sofunny:

Ulululu czaruj!!

:o_noo: to juz na to Ci nic nie poradze, cos zawodzi Cie Ta Twoja intuicja lepiej jej nie sluchaj :P :D

sawsze przed porodem pojawiaja sie objawy, ktore kobieta moze przeoczyc a czop moze sie pojawic albo w ogole przed samym porodem w szpitalu, wiec na Twoim mijescu nie skupialabym sie tylko szukala jakiegos innego objawu u Ciebie moze po prostu byc inaczej, nie zawsze porod sie zaczyna od czopu ;)

Brzuch Ci zmalal??? moze Ci sie obnizyl i teraz ta szersza czesc znajduje sie nizej :)) ?

kochana jeszcze bedziesz miec czas na szalenstwo jak zobaczysz swoje malenstwo oszalejesz bez pamieci :) :D, jeszcze troche dasz rade glowa do gory ;)

Mi sie np w ogole nie obnizyl i bylam zdziwiona ze wszystkie dziewczyna sie obnizyl a u mnie nic :)) a sie okazalao ze wczesniej urodzilam :D wiec na prawde z tymi objawami moze byc roznie :) Tobie moze nie zejsc czop a innej bedzie schodzic 2tygodnie. Mi zszedl w ciagu jednego wieczora a popoludniu urodzilam Alfa kochan to jest loteria z tymi objawami, ale jak brzuch sie obnizyl to miejmy nadzieje ze do tygodnia urodzisz ;) :D czego ci zycze bo wiem jak koncowka jest meczaca...

Ula plodzcie plodzcie, trzymam kciuki za Was :)))))

U mnie czop się podzielił i odchodził stopniowo, więc dopiero na badaniu, jak się okazało, ze go nie ma, to się zorientowałam, że miałam ostatnio trochę bardziej obfity śluz.

Alfa, a moczysz bieliznę? Bo jak Ci się brzuch zmniejszył, to może wody się sączą? Nie zawsze odchodzą jednym chlustem, czasami sączą się po troszeczkę przez kilka dni.

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz