Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

Otka gips i tak nie jest najgorszy...mnie po operacji na 6 tygodni wsadzili na wózek, a później kolejne pół roku o kulach. Naprawdę, wolałabym sam gips :D

Nietoperku jak masz możliwość, to wyjedź. Tak na tydzień albo dwa (tylko gdzieś tak, żebyś do pracy mogła chodzić - rodzina, albo przyjaciele). Oj, ja wiem, co to znaczy duży dzieciak w domu. Niby on jest starszy, a i tak Ty musisz być bardziej dojrzała. Ja też w pewnym momencie nie mogłam już wytrzymać, bo myślałam, ze on wychodzi z założenia, że cokolwiek by się nie stało, to ja i tak nie odejdę, że możemy się tak w kółko kłócić i przepraszać, obrażać na siebie i godzić, bo ja się nie posunę dalej. No i nam właśnie pomogła taka czasowa izolacja od siebie - po dwóch tygodniach rozłąki wszystko nabrało świeżości. Albo - tak jak Oopsy pisała - przestań się starać, może wtedy doceni co może stracić.

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Nietoperek albo postaraj się pogadać - ale bez wypominania, ot taka "luźna" rozmowa. Albo pokaż, że i Ty umiesz się wyłączyć, nie rozmawiaj, nie rób nic. Albo właśnie wyjedź. A może on to na swój sposób przeżywa??
Eee no jak mogłaś nie wyciąć siniaków!! No wiesz :36_6_5: Oopsy ma rację, faceci są baaardzo dziwnymi stworzonkami. Też czasem zastanawiam się o co mojemu chodzi...

Dzięki dziewczyny za słowo otuchy i rady.Ta wyprowadzka na chwilę nie byłaby pewno glupia,ale chyba nie mam aż tyle siły w sobie... Póki co tez się nie odzywam,chce mieć ciszę,to nie będę mu przeszkadzać. Ciekawe kto wymieknie 1-wszy i dokladnie od dziś tez mam wsi o w d****!!
No wlasnie Alfa,jak ja mogę myśleć o takim odpowiedzialnym ruchu jakim jest dziecko,jak nie uważnie oczyszcilam ziemniaka?!?!? :lup::lup::lup:

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

_Alfa_

Eee no jak mogłaś nie wyciąć siniaków!! No wiesz :36_6_5: Oopsy ma rację, faceci są baaardzo dziwnymi stworzonkami. Też czasem zastanawiam się o co mojemu chodzi...

Ja już przestałam starać się zrozumieć... :36_1_21: Czasem przytakuję, a nie słucham w ogóle...nawet mnie kilka razy na tym przyłapał.. :hahaha:

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Koliberek
_Alfa_

Ja już przestałam starać się zrozumieć... :36_1_21: Czasem przytakuję, a nie słucham w ogóle...nawet mnie kilka razy na tym przyłapał.. :hahaha:

:sofunny::sofunny::sofunny:
No co,trzeba umieć sobie radzić nie?!;)

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.

Nietoperek84
Koliberek
_Alfa_

:sofunny::sofunny::sofunny:
No co,trzeba umieć sobie radzić nie?!;)

Sztuka przetrwania. :sofunny:

Nietoperek84
Nigdy nie wiadomo co wkurzonemu facetowi do glowy przyjdzie. Jeszcze gotów iść na obdukcje jak dostanie wałkiem po głowie ;) Bić trza umieć,co by śladów po sobie nie zostawiać ;) hehehehh

Przez ścierkę :hahaha:

Koliberek
Nietoperek84
Nigdy nie wiadomo co wkurzonemu facetowi do glowy przyjdzie. Jeszcze gotów iść na obdukcje jak dostanie wałkiem po głowie ;) Bić trza umieć,co by śladów po sobie nie zostawiać ;) hehehehh

Przez ścierkę :hahaha:

:brawo::sofunny::sofunny::sofunny:

8 t.c.