Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

Nietoperek84
Jeśli chodzi o mnie,wychodze caly czas z choroby. Od tyg czasu nosa poza dom nienwynurzylam,ale dzięki temu czuje się znacznie lepiej :)

Nooo...zimę przespać, obudzić się wiosną... :D :D wtedy ani się nie zmarznie, ani nie pochoruje.

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Koliberek
Nietoperek84
Jeśli chodzi o mnie,wychodze caly czas z choroby. Od tyg czasu nosa poza dom nienwynurzylam,ale dzięki temu czuje się znacznie lepiej :)

Nooo...zimę przespać, obudzić się wiosną... :D :D wtedy ani się nie zmarznie, ani nie pochoruje.

Noooooo :D good idea!! Biorąc pod uwagę ze uwielbiam spać to wręcz idealne rozwiązanie :D hihihi

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

Czasem myślę sobie,ze nic nie dzieje się bez przyczyny,albo inaczej - czasem b.mocno przekonuje się ze chyba cos w tym jest. Po prostu mój P. doprowadza mnie do szalu!!!! Juz niejednokrotnie zastanawialam się nad sensem naszego związku. Dziś ta sama myśl przeszla mi przez glowe i może wlasnie nic niem wyszlo z tej 1 ciąży bo nie powinnam w niej z nim być. Mam oo prostu dość.... ;( A dziecko powinno być owocem udanego związku,a nie fanaberia. A twego udanym związkiem nie można nazwać,jego nie można nazwać do końca normalna osoba ;(
Nie ważne jak się będę starala,ciągle mu cos nie pasuje... Nie mam juz na to wszystko silny. Może powinnam poszukać sobie kogoś innego,dopiero wtedy planować z nim zalozenie rodziny. Kogoś mniej rozkapryszonego i bardziej nauczonego życia.... Ehhhhh

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.

Bardziej Alfa zastanowilabym się nad tym,czy on kocha mnie :( Ciągle o wszystko się obraza,ciągle czymś jest urazony,. Dorosly facet,5 lat starszy ode mnie a trzeba kolo niego biegać jak kolo jajeczka. Co by za dużo nie powiedzieć,żeby się nie poczol urażony...
A test "i Ty chcesz mieć dziecko?!?" po tym jak NIE WYCIEŁAM 2 "sianików" z ziemniaka mnie rozwala....co chwile "i Ty chcesz mieć dziecko". To jak on go nie chce niech mi to powie,a nie prubuje mi wmówić cos,czego ja w życiu nie powiedzialam.
W dzień jak dziś zastanawiam się bardzo czy go kocham i chce z nim być. A co najważniejsze czy chce mieć z nim dziecko ;(

8 t.c.

Witam niedzielnie :36_7_8:

My już po obiadku, właśnie wyprawiłam mojego gałgana do pracy :) Zadzwonili rano czy by nie przyjechał na nadgodziny bo potrzebuję go ::): No i pojechał. Ja się nie ucieszyłam z tej okazji , on w sumie też nie

Otka co się stało że gipsa masz?

Nietoperek chłopy to dziwne stworzenia! Myślę że rozsądnie było by gdybyście tak szczerze, od serca pogadali.Ja też kiedyś tak miałam starałam się zawsze było NIE , co bym nie zrobiła wiecznie był niezadowolony. W końcu mówię - a w dupie to mam ( jeszcze nie byliśmy małżeństwem) zauważył zmianę , moją obojętność i kopa chyba dostał . Sam zaczął rozmowę, w której wygarnęłam wszystko :)

http://davf.daisypath.com/2hwIp1.png

Ahhhh Oopsy żeby z nim tak łatwo się rozmawialo. Czas pokaże,teraz obrażony wyszedl z domu nie mówiac nawet gdzie idzie...ehhhh czasem zastanawiam się,czy oby on nie powinien urodzić się babka z tym swoich charaterkiem ;)

8 t.c.