Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

Alfa trzymamy kciuki za Ciebie (Mikołajek też) i życzymy porodu jeszcze lepszego niż my mieliśmy :Kiss of love:

Dziewczynki - właściwie to ja tylko z Wami mogę pogadać, bo znajomych mam niewiele, prawie w ogóle, pracuję w domu i właściwie cały dzień gadam tylko do Syna. A żebym nie zapomniała jak brzmi ludzki głos, to mówi do mnie telewizor, więc to Wy jesteście dla mnie całym światem :Kiss of love: kocham Was :mylove:

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Mi przed sekunda moja druga połówka powiedziała,ze jestem uzależniona od tego forum i zly ze zamiast oglądać film patrzę w ekran komputera...
Tyle,ze on juz nie ma ochoty sluchac o tym co się dzieje,nie rozumie ze dla mnie to wszystko jeszcze trwa,nawet nie wiem po co kontroluje beta.
Nikt mnie nie rozumie lepiej i nikt nie doda otuchy co Wy!!

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

Koliberek zawsze jak patrzę na zdjęcie tego twojego skarba to aż uśmiecham sie sama do siebie :smile_move: on ma w sobie coś tak pozytywnego w tym niewinnych uśmiechu ze wierze ze bedzie dobrze :big_whoo:

Alfa bo ludzie czasami wyrabiaja sobie opinie na podstawie wyglądu, albo stylu bycia a tuż najpierw poznajemy wnętrze a potem siebie widzimy jak sie udaje :smile_move: i to mi pasi :wink:

Nietoperek84
Mi przed sekunda moja druga połówka powiedziała,ze jestem uzależniona od tego forum i zly ze zamiast oglądać film patrzę w ekran komputera...
Tyle,ze on juz nie ma ochoty sluchac o tym co się dzieje,nie rozumie ze dla mnie to wszystko jeszcze trwa,nawet nie wiem po co kontroluje beta.
Nikt mnie nie rozumie lepiej i nikt nie doda otuchy co Wy!!

E tam, to mu powiedz, że jak chce słuchać to wyjdziesz z forum :D Za 5 minut byłabyś znowu :sofunny:

Hehehe chyba tak zrobie ;) uwielbiam Was! Jeszcze kilka dni temu, po wyjściu ze szpitala myslalam ze mój świat się zwalil i mimo ze serce jeszcze boli,dzięki Wam stanelam na nogi!!
Aha- Alfa mamy funkcje nagrywania w TV, jak cos pilnego- niech nagra hihihi ;)
Gdyby to przeczytal dostalabym kopniaka heheheh ;)))

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

Kochana ja mu już marudzilam ze chce pada bo jak on gra to ja siedzę na dupie i nie mogę zajzec do was a tak to robim co chem :smile_move:
Hih
A facetowi powiedz ze nie lubisz krwawych filmów :whistle:albo lepsze- ty oglądasz i piszesz jednocześnie bo jesteś kobieta a my mamy podzielna uwagę nie :smile_move::sofunny: