Skocz do zawartości
Forum

Schab z bakaliami w sosie ze świeżej żurawiny


Rekomendowane odpowiedzi

Ilość: 6 porcji, Czas przygotowania: 60 minut.* Niezbędne składniki: 800 g schabu, 150 g mięsa mielonego, 150 g wątróbek drobiowych, 50 g orzechów włoskich, 50 g rodzynek, 1 jajo, 1 cebula, 5 łyżek miodu, 200 g mrożonych owoców żurawiny, 250 ml czerwonego wytrawnego wina, 1/2 op. żurawiny do mięs (słoik), cukier, 100g masła Przyprawy KAMIS:

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...