Skocz do zawartości
Forum

Dla młodych mam, które szybko musiały dorosnąć :)

Rekomendowane odpowiedzi

dobre i to, a i zawsze jakies tam pieniądze z tego będa,moze skromne ale zawsze na cos sie przydadzą. a u nas trudno cokolwiek znalesc,narazie mam jeszcze ten rok studiów wiec teraz to sobie odpusciłam ale niestety jak tak dalej bedzie to w Lublinie pracy bede musiała szukac 35 km od nas niby nie tak duzo ale dojazd busem i miejskim rano i po południu to zawsze chociaz te 1,5 h albo więcej plus 8 h pracy i to ciagle synek z kims innym bedzie musiał byc,a tego bym nie chciała.

barbaraaaaa
mili17199 gratulacje z okazji rocznicy ślubu oby byłoi ich jeszcze mnóstwo :smile_move:
anka599 witam Cie,mam nadzieje ze często bedziesz tu zaglądałą. Widac ze zaradna kobieta z Ciebie,dwoja małych dzieci, większość czasu ty z nimi jestes skoro mąż w Warszawie i pracy szukasz,aby Cie chwalic :36_2_25:

Jak będe miała chwilę to pewnie ze zaglądnę do Was:)
No pracy szukam bo ile można w domu siedzieć... nie będzie łatwo ale zawsze to troszkę pieniążków wpadnie:)

Barbaraaa a co Twojemu synkowi dolega że robisz to EEG?

http://www.suwaczek.pl/cache/6b95887841.png

http://www.suwaczek.pl/cache/9b7b482066.png

Kinqa
dzień dobry!
ahhh, już dawno nie miałam grzybicy... muszę iść do ginekologa chyba w Polsce po tabletki dopochwowe :o_no: bo tutaj aby coś takiego dostać to trzeba nieźle się nagimnastykować i dadzą Ci tylko jedną :lup:

Blondi a ty znów się odchudzasz?? :P

clotrimazolum GP Ci moze wypisac a jak nie to w boots albo w aptece kupisz.. :)

http://www.suwaczki.com/tickers/qb3cx1hp58fyeab3.png

http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=65615126149045d49.png

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have

Nie win za nic nikogo w swoim zyciu,dobrzy ludzie daja szczescie,zli-doswiadczenie. Najgorsi ludzie daja Ci dobre lekcje a najlepsi piekne wspomnienia

"NIGDY NIE REZYGNUJ Z CELU TYLKO DLATEGO, ŻE OSIĄGNIĘCIE WYMAGA CZASU. CZAS I TAK UPŁYNIE."

:angel1: 4.10.2011 [*]

Mój syncio ma opóźniony rozwój mowy,teraz juz jest lepeij ale jeszcze rok temu praktycznie nie mówił, po wizytach i wielu lekarzy i po pozytywnych tam wynikach badań trafiliśmy do neurologa wysłała nas na EEG i wynik wyszedł zły,ale z małym nic sie nie dzieje i postepy w mowie robi wiec powtarzamy je co pół roku dla pewności czy nic złego sie nie dzieje, niestety zawsze wynik jest ten sam,ale wazne ze zadnych niepokojących obajawów mały nie ma. Dzięki Blondi, oby tym razem wynik był dobry i oby nie trzeba znowu było badania powtarzac.
niestety z pracą jest cięzko tym bardziej gdy sie ma dziecko,ja jestem na ostatnim roku studiów wiec szukanie pracy troche odpusciłam, bo zależy mi na dobrej ocenie końcowej ze studiów wiec nauka ważniejsza do czerwca. kolejny rok chce dostac stypednium socjalne, wziełam sie własnie za wypełnianie wniosków i to jakas masakrA jest, co roku dodają cos byle by mniej osób te wnioski składało, duzo zachodu z tym jest .

Blondi jeszcze cos tam pyli, bo ja alergikiem jestem i tez co raz katar lekki mam,a poze to nie pyłki a np kurz,chocby nie wiem jak sprzątac to on co raz sie pojawia wiec moze to.
Anka najwazniejsze ze prace znalazłas a z czasem wciągniesz sie w obowiązki i dowiesz sie co i jak.
a u mnie były był wczoraj z rodzinka ,no myslałąm ze szlak mnie trafi, przyjedzie sobie raz na pare miesiące kupi mu czekolade i mysli ze wielki tatus z niego a na codzień nic sie nim nie interesuje i jeszcze straszy sądem, ze mi go odbierze, ja wiem ze to takie gadanie ale jak kazda matka boje sie o dziecko,sama mysl ze on mógłby gdzies go zabrac poza mój dom panike we mnie wywołujue, a jesli sie naprawde na ten sąd zdecyduje to chocbym miała sie zapożyczyc to adwokata biore bo niepozwole zeby on go zabrał nigdy.a jeszcze moja matka to mojemu synowi mowi co kamilku do taty idziesz ,no sorry dziewczyny ale jaki to tata, szlak mnie na to trafia juz, bo widzi go ze 3 razy w roku, alimenty Mops mi płaci to jemu kasy szkoda , nawet raz sie nim nie zajął a mały juz prawie 4 lata ma a ci tak go tytułują, nie rozumieja ze nabija mu do głowy ze to tata , wiadomo biologicznie nim jest, ale potem dziecko bedzie sie dopytywało gdzie on jest,czemu o nim nie pamięta, czemu go nie odwiedza itd i kto wtedy bedzie musiał mu to tłumaczyc oczywiści ja a nie oni! i w ogóle on do dziecka wczoraj Kacpreku a jak on Kamil na imię ma a jak sie zorientował ze ma imme imię to "o popierdoliło mi sie" no i jak przy dziecku można tak mówić albo "twoja matka po****** jest, do mądrych nie nalezy" nerwica mnie jeszcze roznosi, przyjdzie taki i nerwy mam na pare dni zepsute i jeszcze sadem straszy,poprostu brak słów dziewczyny :36_2_58: