Skocz do zawartości
Forum

Dla młodych mam, które szybko musiały dorosnąć :)

Rekomendowane odpowiedzi

mili17199
a jestesmy na etapie nauki mowienia.
A ze zlych rzeczy to moj dziadek od 5tygodni w agoni lezy najpierw w szpitalu a teraz w klinice. A po drugie ktos demoluje nam dzialki.

my tez ciągle na etapie nauki mówienia, chociaz mały prawie 4 lata ma,ale jest coraz lepeij. Współczuje choroby dziadka, moi obaj nie zyja i obaj mieli raka,puzno sie o nich dowiedzieli i szybko ich wykończyl, i niestey ich ostatnie tygodnie straszne były :(

Bardzo współczxuje dziadka,wiem co to znaczy, mój zmarł w grudniu przed samymi świętami,wykończyły go guzy na mózgu,niestety puzno odkryte,w 3 miesiące doprowadziły go do śmierci, z dnia na dzień był coraz słabszy ,towarzyszył temu silny ból wiec dostawał bardzo silne środki przeciw bólowe,nie mówił,tylko leżał,niebył w stanie wstac,ani na koniec jesc.drugi dziadek zmarł podobnie,zapuzno odkryty rak płuc,choc w zyciu w ogóle nie palił.

Kinqa
A powolutku, do przodu. W październiku odwiedzam Polskę, wow ;) po 3-4 latach nieobecności :)
W dodatku odchudzam się, to chyba pisałam wam , że spiralkę wyjęłam, od razu mi lepiej i kilogramy lecą w dół :) nie jestem opuchnięta itd.

A tak to w sumie po staremu :)
a u Was???

fajnie ze przyjezdzasz,pewnie pozmieniałao sie spoko rzeczy od twojego wyjazdu.i fajnie ze waga spada,a ja nie wiem nawet ile waze go w wadze baterie wysiadły i ciągle sie zapomina zeby je kupic :)

To ja pewnie też do Was dołączę dziewczyny.
Obecnie jestem mężatka,mam 2 dzieci - córeczka 4,5 roku a synek równe 3 latka.
Wyszłam za mąż w sierpniu, gdy miałam 18 lat,córeczkę urodziłam w styczniu.
Druga dzidzia pojawiła się 1,5 roku później. Oba dzieciaczki to wpadka, ale kocham je ponad wszystko. Wsumie to przy pierwszym spodziewałam się że może pojawić się dzidzia ale myślałam że sobie dobrze obliczyłam dni płodne. A że miałam nieregularne okresy to tak wyszło.. Odkąd pamiętam zawsze lubiłam małe dzieci i swoich też się nie mogłam doczekać. Pojawiły się wcześnie, ale z perspektywy czasu się cieszę. Szybko wróciłam do siebie po porodach, ważyłam jeszcze mniej nić wcześniej(68 przed ciążą-58 kg teraz). Obecnie mój mąż pracuje w Warszawie, ma swoją firmę a ja jestem z dzieciakami dość daleko od niego bo w Rzeszowie. Jestem w trakcie poszukiwania pracy i właśnie czekam na telefon. W tamtym roku przez 6 mies. pracowałam ale na czarno i zrezygnowałam. Teraz idę do pracy, tylko tam gdzie umowa:)
Bardzo się cieszę że mogłam Wam cos napisać o sobie i myślę ze pomału się z Wami zapoznam:)

http://www.suwaczek.pl/cache/6b95887841.png

http://www.suwaczek.pl/cache/9b7b482066.png

mili17199
Kacperek ostatnio ma chyba bunt dwulatka, bo nie chce jesc z przewijaniem i sluchaniem tez jest problem.

dzieci prędzej czy puzniej sie buntują,sprawdzaja na ile moga sobie pozwolic. To Kacperek jeszcze w pampersach chodzi,ze masz problem z przewijaniem??

Blondi22 super ze zjadła obiad,jednak to wazne by dzieci jadły w przedszkole,bo sie sa tam godzine czy dwie ,a kilka godzin i w tym czasie zjesc musza.