Skocz do zawartości
Forum

Dla młodych mam, które szybko musiały dorosnąć :)

Rekomendowane odpowiedzi

Blondi22
a do mnie dziś siostra przyjeżdza na weekend bede robic tort kubusiowi na urodziny to
ona go przypilnuje bo w niedzile moj kubuś kończy 3latka juz;)

Blondi i do nas siostra przyjeżdza i też na urodzinki ale swoje Ja już nie mam siły na torta robienie co lubię ale jest mi już ciężko Może we wrześniu dla męża skumuluje siły...
Powodzenia przy torcie czekamy na zdjęcia Kubusia z tortem :)))

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hqymi36e7.png
http://www.suwaczki.com/tickers/82do3e5ekt2ocja7.png

cześć dziewczyny co tam u was? Blondi jak tam początki Kubusia w przedszkolu? u nas ok, młay nie płakał, odrazu chętnie został, lubi swoja panią wiec problemu nie ma, ale niestety zmienili im sale, w ubiegłym roku mieli na parterze a teraz na piętrze i trzeba chodzic po schodach, no i maja sale bez łazienki :le:, w naszym przedszkolu jesy kilka sal i 2 czy 3 łazienki nie maja rezta tam, no i niestety akurat w tej sali łazienki nie ma, i dzieciaczki musza chodzic do innych sal zeby z łazienki skorzystac.no i niestety juz troche pieniędzy nam poszło,bo wyprawka, ubezpoieczenie,opłata za wrzesień za przedszkole i jeszcze za ksiązki bedzie, niby to niewielkie kwoty ale połączone tworza jakąś tam wielksza kwote, a ze ja nie pracuje to dla nas to sporo, ale damy rade, ważne ze maly sie cieszy ze tam chodzi i ze bawi sie z kolegami.

to super,dzielny chłopak. Własnie aby wrzesień tyle wydatków potem mniej, ja 4 zł za dzień jego pobytu w przedszkolu płace aby, i jest taka miesiączna 10 zł składka ustalona ale to juz nie na przedszkole ale np zeby potem na dzień nauczyciela pięniądze były, czy na mikołajki,dzień dziecka itd zeby potem jakies większych kwot na raz nie trzeba było płacić.