Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czwartkowo

na dobry początek dnia http://i.pinger.pl/pgr208/eea6246d000bd09f4d1858c2/mediumjzptjh55480d90cd12dc595049.jpg

Dziewczynki Miałam dziś dziwny sen - Sniłą mi się ŚP moja sunia Diana i mówiła do mnie:36_2_13: chyba coś z głową mam nie tak :36_19_3:
Zaczynam mieć cykora przed Clo? a jutro mam komisję w ZUS ie muszę na nią jechać ponad 50 km:36_2_43:

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Ja się nie wyspałam, w nocy piekła mnie endoproteza nie wiem od czego, poźniej sniło mi się że gadam ze zmarłą sunią :36_19_3:

masakra jak ten czas szybko leci

my na niecały miesiąc mamy 4 rocznicę ślubu :36_19_3::36_2_13:

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Witaj Mosiu

Może jutro Ci tempka skoczy

Dziewczynki czy gdyby wasza eks firma poszukiwała pracwonika na wasze stanowisko, gdzie wy już nie pracujecie złozyły byscie ponownie ofertę ?

Witam kochane! ::):
Wpadłam na chwilkę, zaraz zmykam spać. U mnie nic nowego. Zastanawia mnie tylko jedena rzacz - otóż dzisiaj mam 24 dc, @ powinnam mieć 14 kwietnia, czyli za 7 dni, a dzisiaj mam jasno - różowe plamienia... Na @ jeszcze za wcześnie i pewnie jak zwykle niepotrzebnie się nakręcam...

Maluda
Inkaa plamienia występują często podczas zagnieżdżania się jajeczka :)

Maluda wiesz ile ja takich zagnieżdżeń jajeczka już przeżyłam? Od sierpnia, więc sobie policz :Psoty: I jak do tej pory nie jestem w ciąży :Psoty: Więc to pewnie moja psychika płata mi znowu figle...