Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kochane. Ale się cieszę, że dzisiaj już piątek ::): Jutro i w niedzielę wolne :D Jutro mamy w planie wypad do Sobótki ze znajomymi jak będzie ładna pogoda, a w niedzielę na imieniny do mojej mamci ::):
Dzisiaj jeszcze niestety trzeba jechać do pracy, ale tylko 8 godzin i weeeeeeeeeekend :D:D:D

Witam sobotnio ::): Właśnie skończyłam robić porządki, zabieram się za szykowanie obiadku. U nas dzisiaj paskudna pogoda, pochmurno, mokro i póki co nie zapowiada się, że wyszło słonko dzisiaj... Zapowiadali, że w południe ma być ciepło i słonecznie, a temperatura wyniesie 20 stopni, a póki co jest 12...
dbozuta jak Twoja teściowa?
żaneta jak samopoczucie? Czy Twoja @ w końcu sobie poszła?
mosia , madzialska gdzie się podziewacie Robaczki? ::): :oczko: :D

mosia
Inkaaa
mosia
ja się kończę: katar, gorączka, wszystko mnie boli :ehhhhhh:

mosieńko dopadła Cię choroba jednak? Nie dobrze... Byłaś u lekarza?

w moje metropolii lekarz w sobotę nie przyjmuje :Padnięty:

U nas teraz zrobili przychodnię, która jest czynna tylko w soboty, niedzielę i święta. Jak ktoś się rozchoruję w tym czasie to może się udać do takiej przychodni i nie musi czekać np do poniedziałku. Ale to od niedawna jest taki bonus, wcześniej lekarze też przyjmowali tylko od poniedziałku do piątku, ewentualnie w nagłych przypadkach można było pójść na pogotowie. Czasami z pogotowia odchodziło się z "kwitkiem", bo np lekarz stwierdzał, że można poczekać i w tygodniu pójść do lekarza pierwszego kontaktu :glass: i np dzwoniło się w poniedziałek do lekarza pierwszego kontaktu, mówiło się co jest grane i słyszało się "Najbliższy wolny termin jest za 2 tygodnie" :36_2_13: Kiedyś miałam grypę, gorączka 39 stopni, zemdlałam w nocy jak wstałam do toalety, rano zadzwoniła do przychodni i mówię co się stało, a pani w rejestracji mi odpowiedziała, że lekarka ma już komplet pacjentów na ten dzień i że jak bardzo mi zależy, to żebym przyszła to może mnie przyjmie jak znajdzie czas :36_6_3: