Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

ja z chęcią przyjmę fluidki hehe a nuż się uda, ja w lutym głaskałam koleżankę hehe aby się zarazić, a co tam przesądy przesądami ale coś w tym musi być .
madzialska współczuję pójście na taką godzinę i tylko na 3 h ehh
Żaneta22 oby Ci się trafił dobry lekarz :), bo z nimi to jak z totkiem, ale dobrze że wybrałąś też gin- endokrynologa to też dużo daje.

Aja mam dziś 47 dc czekam na @ bo coś mi mówi że przyjdzie ehh

http://s8.suwaczek.com/20070707040117.png

Frojdel ja również dziękuję za fluidki, ale póki co muszę wsztrzymać się ze staraniami. Byłam dzisiaj w poradni angilogicznej (leczenia nadciśnienia tętniczego) i lekarz poradził mi, abym z tym jeszcze poczekała, ponieważ najpierw muszę wynonać badania w kierunku mojego nadciśnienia... Mam wyznaczony pobyt w szpitalu od 17 maja...

Karolinko, nadciśnienie w ciąży jest groźne naprawde nie warto się poddawać, wszystkie bedziemy miały dzieci, nieprzespane noce, bedziemy narzekały jeszcze i wspominały jak to było gdy nie było dzieci.... Poprostu na pewne zdarzenia w Życiu trzeba cirpliwie czekać :)

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Inkaa w miarę czekania czeka się dalej. Znam to z doswtadczenia ponad 3 lata z nadziejami, wzlotami, bolesnymi upadkami, nadal czekamy, i wiem, że w końcu nadejjdzie NASZ dzień na rodzicielstwo :), Zobacz ja to wzmacnia nasz charkater, scala związek, a przede wszystkim mamy cel w życiu :)

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Do poradni leczenia niepłodności w końcu jedziemy, 3 lata zwodzenia za nos, im bliżej wyzyty tym bardziej się boimy ale wychodze z założenia CO MNIE NIE ZABIJE TO MNIE WZMOCNI.

Diagnozy a czego można innego się bać ??
Choć złe mysli staramy się od gonić od nas to i tak zaczynam czuć wewnętrzny niepokój...

To normalne kochana. Trzymam za Was kciuki i modlę się o każda staraczę, żeby w końcu zobaczyła te upragnione II kreski...
Opuszczam Was, idę się myć i spać, a jutro do szoły... Dobrze, że mam zajęcia dopiero na 14:15. Dobrej nocy kochane ::): i słodkich snów ::):