Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

My niestety w tym cyklu podeszliśmy do starań bardzo na luzie, z racji moich plamień i bólu brzucha w poprzednim cyklu. Przed wizytą u lekarza szczerze nie zwracałam uwagi na to jakie sygnały wysyła mi mój organizm, bo stwierdziłam że to nie ma sensu, ważniejsze dla mnie było wyjaśnienie moich plamień i bólu podbrzusza. Teraz gdy wiem, że to z powodu luteiny, mogę kolejny cykl poświęcić na starania :).
Madzialska trzymam kciuki za Ciebie, jak tam u Ciebie samopoczucie i kiedy u Ciebie ma pojawić się @??

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

Frojdel
Justina na spokojnie, będzie dobrze, powolutku się doczekamy swoich maluszków :)

Tez tak mysle, wydaje mi sie ze musze sie wiecej starac, w tym cyklu tylko 3 razy a to i tak duzo! Moja siostra ma 2 kochanych dzieci i w tych dwoch przypadkach zaszla w ciaze za pierwszym razem( i starala sie tylko jeden dzien w cyklu)!!! Ja wierze ze tez niedlugo sie uda

Ja też w tym cyklu starałam się 3 razy (10,12 i 19 dc) troszkę słabo, więc ten cykl był taki dla relaksu :), w następnym się przyłożymy :).
Muszę trochę sie podleczyć bo coś dzisiaj gardło mnie zaczyna boleć, a muszę być zdrowa żeby w cyklach coś sie nie poprzestawiało :)

Witam dziewczyny w sobotnie przedpołudnie :), dzisiaj w końcu się wyspałam, co dziennie wstaje o 5:30 więc z utęsknieniem czekam na weekend żeby pospać dłużej :)
Mimo tego, że dzisiaj sobota pierwszą pobudkę miałam o 6:20 mój Kotek (Bono) upominał się o jedzonko (mam kota, pas i szynszyla :)) - uwielbiam zwierzaki :), od dziecka jakieś miałam i tak mi zostało :).

A co tam u Was??
Madzialska gratuluję samozaparcia i chęci do ćwiczeń ja od czasu do czasu poświęcam chwilkę na swój brzuch ale niestety tryb pracy siedzący robi swoje - trochę czasu mi zajmie doprowadzenie go do stanu sprzed pracy i studiów.
Trzymam kciuki za wasze fasolki oby w tym cyklu się udało :)
Ja jak na razie borykam się z katarem i bólem gardła, jak Wy wszystkie byłyście przeziębione, ja jakoś się trzymałam, już myślałam że mnie to nie dopadnie - a jednak :(, nie lubię chorować :(.

Też niecierpię chorować. Na szczęście w pracy dziś zamykam się w swoim kąciku i z nikim nie rozmawiam. Jutro będzie gorzej, bo z klientami.

Poradzcie mi dziewczyny coś- w czwartek mój mąż ma urodziny. Nie robimy jakiejś dużej imprezki tylko w sobotę przychodzą znajomi na kawę ( rodzina daleko, nikt nie przyjedzie, znajomych też tu nie mamy za dużo ).
Ale chciałabym jakąś niespodziankę z okazji urodzin przygotować w czwartek dla męża i nie mam pomysłu. Musi być bez dużych nakładów finansowych.

Marzyłam, że dzidziuś będzie takim prezentem, ale muszę coś innego wymyślić.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpr2n0akkmhqze2.png
Maciuś-ur.2.12.2011-2710g, 54cm
http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0a68r5hfdc.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/047/0470729a0.png