Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny uważajcie, słyszałam że ta dieta strasznie zakwasza organizm. U mnie w pracy dużo osób na niej jest lub było i rzeczywiście działa, kolega schudł prawie 30 kg, ale teraz uważa co pewien czas robi sobie taki tydzień warzywny, żeby się oczyścić :)

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

Czesc, ja jeszcze w pracy, nie moge sie doczekac weekendu. U mnie ok, nie staralam sie juz wiecej po 14dc, jakos nie wyszlo, strasznie bylam zmeczona. Wedlug kalendarza dni plodnych dzis jest dobry dzien, ale moj organizm mi cos innego podpowiada. Pozdrawiam

ps bede wieczorem, teraz zmykam do roboty....

Witam :), u mnie spokojnie, dzisiaj zaczął mnie boleć brzuch i czekam na @, jak na razie jeszcze się nie rozkręciła :)
Więc czekam na @ i na kolejny cykl żeby się starać o dzidziusia, mam nadzieje, że nam się tym razem poszczęści i chociaż starań będzie więcej :)

Madzialska właśnie nie wiem, biorę luteinę i nie wiem kiedy ją dostane, ostatnio @ miała 15 września. Wcześniejszy cykl trwał 23 dni, a pierwszy cykl w którym brałam luteinę trwał 21 dni.
Dzisiaj jest mój 24 dc i jak na razie @ się nie rozkręciła, tylko brzuch pobolewa, więc czekam aż się zacznie :)