Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

dbozuta
Ja wymyśliłam nową kolacyjkę i zrobiłam, M. smakowało :-)

Co tu tak pusto zostałyśmy na stałże my 2 + Żanetka z doskoku?

dbozuta a co dobrego zrobiłaś na kolację? ::):
Zrobił mi się ogromy pryszcz na pachwinie i strasznie mnie boli... :36_19_2: Pierwszy raz w życiu mam pryszcza w takim miejscu :arrow1:

zesmażyłam wędlinę taką " wczorajszą" dodałam makaron z obiadku zesmażyłam, dodałam jajka wymieszałam przyprawiłam posypałam szczypiorkiem i gotowe :-)

A to napewno "pryszcz" nie jakiś wrzód lub nie daj Bóg jeszcze jakieś inne coś?

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Witam i ja

Ja już po chirurgu, jezlei bede zjadala literki wybaczcie mam znieczlone palce prawej reki, a lewa pisać nie umiem.
Mosiu ciesze sie, że już lepiej sie czujecie

Madzialska a Wy jak sie czujecie ?

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Witam i ja ::):
dbozuta wybacz, że nie odpisałam na Twojego smsa, ale byłam taka zaganiana dzisiaj w pracy, że nawet nie miałam kiedy Ci odpisać... Co się stało, że byłaś u lekarza?
mosia :lol: cieszę się, że czujesz się lepiej ::):
magda widzę, że rośniesz jak na drożdżach :D
Kaori co u Ciebie? Kiedy masz obronę?
U mnie bez większych zmian. Łukasz ma dzisiaj i jutro drugą zmianę, za tydzień w sobotę i w niedzielę mam egzaminy :Padnięty: nie chce mi się uczyć, ale już najwyższa pora chyba. Za 3 tygodnie mam urlop i to aż 3 tygodnie :hahaha:
dbozuta a co z Twoją szkołą kochana?
Fajną piosenkę znalazłam wczoraj. Taką życiową YouTube - ‪Piasek - Wszystko trzeba przezyc‬‏

Żuczku u chirurga byłam, bo mam na 3 paluchach masę, kurzajek, których niczym nie mogę sie pozbyć ( brodacid, cebula w occie, cytryna w occie, samo moczenie w occie ) wiec posżżłam na wypalanie narazie skasował 4 największe za 2 tyg, kolejne

a z moją szkoła, przez ten turnus muszę powtarzać semestr.... na szczeście się nie płaci

Witam piątkowo

A co u was Młode damy ?

Moj mąż dziś mi oznajmił, że kapituluje że już nie ma ochoty się starać bo po co ? żeby znów się nam nie udało ? a ja coraz bardziej się z tym zgadzam ....

Hej babeczki.

Ja się bronie 7 lipca. Mało czasu już zostało.

A u nas pracowity weekend. Ja wczoraj w domu walczyłam z zaległościami a mąż w pracy. Dzisiaj impreza u męża w rodzinie. A jutro znowu do pracy. Ale ten czas leci...

No ale już późno. Pora spać. Idę męża dopaść...

Żanetka a jak długie miałaś włoski? Ja też planuje obciąć bo mam zniszczone. Jeszcze tylko 2 lipca mam imprezę, a potem ciach ciach.

"Nowy dzień przynosi now

Kaori
Hej babeczki.

Ja się bronie 7 lipca. Mało czasu już zostało.

A u nas pracowity weekend. Ja wczoraj w domu walczyłam z zaległościami a mąż w pracy. Dzisiaj impreza u męża w rodzinie. A jutro znowu do pracy. Ale ten czas leci...

No ale już późno. Pora spać. Idę męża dopaść...

Żanetka a jak długie miałaś włoski? Ja też planuje obciąć bo mam zniszczone. Jeszcze tylko 2 lipca mam imprezę, a potem ciach ciach.

takie do pasa a teraz mam do szyi ;d

Witam Dziewuszki

Jakie lany na dzisiejszy dzionek ?

Ja dostałam @, trzeci raz mam tak silną, myślałam, że w nocy bedziemy na pogotowie jechać, źle się czuję a czeka mnie jeszcze rozmowa o pracę :36_19_2:

Hej babeczki.

Ja miałam prawie do pasa i ścięłam do brody. Już nigdy mi nie odrosły. Niestety żałuję że ściełam.

Dzobuta ja wiem jak potrafi dokuczyć @. Sama męczyłam się 7 lat zanim zaczęłam brać tabletki anty. Nie raz lądowałam na pogotowiu bo mdlałam czy byłam odwodniona. Dopiero przy anty poczułam się normalnie a teraz po odstawieniu w sierpniu powoli @ wraca do "normy". Dlatego się martwie tym, że nam się nie udaje. Bo jeszcze trochę i znowu będę musiała brać tabsy bo będzie ze mną źle.

"Nowy dzień przynosi now